Nokia PC Suite

אלמרה

New member
Nokia PC Suite

זו לי פעם שניה להתפתות ולהצטער מאוד שעידכנתי את התוכנה מהרשת כי שוב - אין תקשורת! בפעם הקודמת אילצתי את טכנאי החברה להגיע לביתי והם התקינו משהו מ- DISK ON KEY ופתרו לי את הבעיה. המכשיר שלי NOKIA 6230 והתוכנה שהייתה מותקנת היתה בגירסה 6.1 ישנה משהו ומזמן לא הפעלתי אותה. אתמול כשניסיתי התבצע זיהוי BLUE TOOTH וחיבור למחשב כולל אפילו סינכרון עם OUTLOOK. אלא מה? תוכנת העברת המוסיקה לא פעלה (לא היתה אפשרות ללחוץ על "העבר לטלפון" למרות שהוא זוהה כראוי) ולכן חיפשתי ומצאתי גרסה עיברית אפילו (הכי עדכנית 6.84.10.3) ומהאתר של נוקיה בצעתי התקנה שהושלמה כשורה. אלא שמאותו רגע - אין זיהוי של הטלפון למרות שהתקן ה"דונגל" של Bluetooth פועם ומאותת כמו שהיה קודם והטלפון נמצא במצב "הפעלה" של Bluetooth. מה עושים? אשמח לשמוע פתרון עיצות והנחיות כיצד להפעיל מחדש תקשורת בין הטלפון למחשב שלי. תודה!

אלמרה

New member
תודה שאלתי שם כשהבחנתי בטעותי...

מקור הטעות בשל העובדה שהכל בימינו נייד והטלפון ההוא אינו חשוב בזכות ניידותו אלא בזכות סלולאריותו.

lady mika

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo53.gif החתול תלש לי המון מקשים

החתול שלי תלש לי מהמחשב הנייד IBM המוני מקשים (אני מקלידה עכשיו בקושי רב, לוחצת ישר על המתכת של המחשב בחלק מהמקשים), ואני לא יודעת איך להחזיר. יש את הסיליקון הכחלחל שנפרד מהמתכת והמקשים שלא מתלבשים על המקלדת. קשה לי להסביר, אבל אני מקווה שמישהו נתקל בבעיה ופתר אותה או אפילו יכול להפנות אותי למקום בתשלום (אני חיפאית) שיכול לפתור את זה. תודה

יאיר B

New member
אפשר לשלוח אותו לשירות של לנובו - יש להם תחנת

איסוף בחיפה. בשאלות נפוצות יש את מספר הטלפון הארצי של השירות שלהם - הם ינחו אותך מה לעשות (אבל לצלצל ביום ראשון).

lady mika

New member
בטח זה יקח שנים לא"?

יש לי עבודותת אקדמאיות לסיים וזה כל כך דופק הכל אם המחשב נוסע לו. הייתי משלמת למישהו כדי שיסדר את זה.

YossXP

New member
איזה דגם המחשב ?

אפשר לברר אם יש מקלדת מתאימה במלאי ולחסוך זמן ללא המחשב.

YossXP

New member
תנסי ביום ראשון...

אני מציע שתתקשרי ותבררי אם יש את אחד מהפריטים הבאים במלאי, אם כן, אולי אפשר לשלוח לנקודת השירות בחיפה לפני הגעתך ואז יחליפו לך במקום. 15.0 inch LCD models 39T0663 93P4860 39T0785 תעדכני אותי בפרטי מה אמרו לך...

אלמרה

New member
אגב פתרתי את הבעיה... בעצמי.

בעת שהחלטתי להסיר את כל ההתקנה במטרה להתקין מחדש הוצע לי ל"תקן" או להשלים את ההתקנה וכבר אמרתי לעצמי שאין לי מה להפסיד ודוקא זה עזר... תודה על תשומת הלב.

למעלה