Nokia BH-800 and K-JAM

• פותח הנושא derix
  • פורסם בתאריך

derix

New member
Nokia BH-800 and K-JAM

שלום קניתי אוזנייה של נוקייה כדי להשתמש עם הטלפון. אני שומע המון רעשים אפילו שאני מחזיק את הטלפון ביד (זה לא אמור להיות 10 מטר ?). שהמכשיר בכיס בכלל לא שומעים כלום חוץ מרעש. זאת נחשבת האוזנייה מהמתקדמות בשוק. המכשיר חדש יחסית ואחרי HR (נקנה בארץ + עברית של איירון) והאוזנייה חדשה דנדשה(נקנתה בארץ). מישהו מכיר את התופעה? תודה מראש

tzafrirs

New member
אף אוזנייה לא מגיעה באמת ל- 10 מ'

העיקרון יש רעשי רגע, תלוי בפלאפון ובאוזנייה. מניסיון עם ה- K-jam יכולות ה- BT שלו דאי חלשות -> גם דרייברים וגם טווח. אני אוהב מוצרים של נוקיה, ולכן אני גם לא מכיר את האוזנייה ואת היכולות. יכול מאוד להיות שהן לאוזנייה והן למכשיר יש יכולות חלשות. אני מציע לך לנסות את המכשיר עם אוזנייה אחרת, ואת האוזנייה עם מכשיר אחר.

derix

New member
תודה, אם זה המצב אז

זה אומר שאני תקוע עם אוזנייה שעולה 600 שקל ולא שווה לי כלום. אווווופסססס :( השאלה אם מישהו מכיר את הבעייה עם אוזנייה ספציפית זו.

AYELET1

New member
זה עוד לא אומר כלום

מה שאני מצאתי זה , שעם מכשירים מסויימים עלי לא רק להחזיקם ביד, אלא גם בצד של האוזן עם האוזניה. ואז הסתדרתי איתם

derix

New member
את אכן צודקת, אני כבר שבוע

מסתובב איתה וקולטים ברמה סבירה רק כאשר האוזנייה ביד של הטלפון. כמובן שזה מגוחך כי האוזנייה קולטת טוב רק שהיא פחות ממטר מהמכשיר וצריך לעמוד כמו רובוט.תחושה ממש לא נעימה והרבה תלונות מאנשים. בקיצור, אני לא אלחם בטכנולוגיות שלא בשליטתי. שאלתי גם בפורום של http://www.xda-developers.com/ ואמרו לי שהם ניסו ולא הצליחו להשיג תוצאות סבירות. אני אמכור אותה למרות שהביקורות מהללות (לא הסכימו בחנות להחזרה לכן החלפתי אותה עם אחת חדשהשעדיין סגורה) מישהו בכל זאת מכיר אוזנייה איכותית שכן עובדת עם KJAM (לא חשוב המחיר)? ניסיתי גם JX10 ולא עובדת משהו ?!? עם ה GPS ה BT במכשיר עובד בסדר גמור.

tzafrirs

New member
זו מסקנה קצת חפוזה....

א' - תקרא מה שאיילת כתבה. ב' - תמיד עדיף לקרוא קצת על מוצרים לפני שקונים אותם (סקירות). אני זוכר שבזמנו בדקו מס' אוזניות BT עם מס' מכשירים, ויצא שלא כולם עבדו טוב עם כולם.

גיל2002

New member
בעיות עם אוזניות

לי יש את המיו 701 של אורנג מסתבר שהוא לא עובד גם אוזניות מוטרולה. המון רעש, הצד השני מתקשה לשמוע אותי האמת, שעדין לא מצאתי אוזניה מתאימה!

derix

New member
קראתי סקירות והן היו מעולות

פשוט לא מצאתי שום חומר שיצביע על כך שיש בעיות עם KJAM עם נוקייה של אשתי היא עובדת מ-ד-ה-י-ם, פשוט איכות שלא שמעתי בשום אוזנייה. זאת אחת האוזניות הכי חדשות ואיכותיות בשוק. טלפון שתומך BT2 ירוויח איכות קול מעולה. האמת, היא מומלצת (רק לא עם KJAM). הייתי משאיר אותה לאישתי אבל היא אמרה שזה נראה כמו משרוקית מהבהבת ושהיא לא תשתמש בה.

tzafrirs

New member
זה שהאוזנייה עובדת מצויין עם פלאפון

של נוקיה זה ברור. פשוט ספציפית ה- K-jam אינו "חזק" בתחום ה- BT (למרות שיש לו BT 1.2). 2 תיקונים: - לא אומרים BT2 אלא BT 2.0 - המיו A701 הוא לא של אורנג' הוא של MIO. זה כמו לקנות IPOD ב"באג" ולהגיד שהוא של "באג".

למעלה