Nobody does it like Tanya

anazapela

New member
Nobody does it like Tanya ../images/Emo99.gif

איזו אישה, איזו אישה. היה פרק מעולה, אפילו שאנון וג'קי היו נסבלות. ברונו מפחיד. הייזל גדולה. דאנקלי שולתת!!1 תודה שהבאתן מהר!

גלׁ

New member
הו טניה

כן, זה היה פרק מעולה מסתבר שקייל לא ברח ליערות, הוא באוסטרליה! אני חייב לשאול, באמת היה כל כך חשוב להחליף בין התינוקות? טניה לא יכלה לדאוג פשוט שהאחות (איזה מפחידה!) תזייף את התוצאות?

nooshP

New member
שאלות על נשות הכדורגלנים

כמה פרקים היו בעונות 1-2? מישהו מכיר אתר טוב עם תקצירי הפרקים? תודה לכל מי שעונה!

yesplus

New member
פרק תענוג

אם כי אני חייבת להודות שעניין התינוקות קצת העיק עלי. אין כמו טניה - צחקתי כל הפרק. השבוע צפיתי בסדרה שמשחקת בה לילה (השחקנית שמשחקת את אמבר) ואיך קוראים לדמות שלה? טניה!

מה ז"א צפיתי בסדרה? למה אנחנו לא?

אם את צפית בסדרה למה אנחנו לא צופים? מה הסדרה? האם זו זאת? http://imdb.com/title/tt0437019/ אם היא טובה קדימה, אנחנו רוצים לראות אבל אם יש סדרה עם טניה המלכה אנחנו רוצים לראות ולא משנה כמה איכותית היא או לא...

חוץ מאמבר תוסיפי את הסדרה עם טניה

אגב, איך הסדרה שראית? שווה להביא לערוץ שלנו? ואת טניה צריך להביא בכל קונסטלציה....לא ככה?

yesplus

New member
קשה, קשה

הסדרה החדשה עם זואי לוקר BOMBSHELL אכזבה. ביקשתי לראות עוד פרקים, אולי משהו יזוז. הדמות ממש ממש ממש ממש לא דומה לטניה. לא פיזית: יש לה שיער חום ועיניים חומות! היא חיילת בצבא, די יבשושי. נראה לי שהיא עמוק בטייפקאסט שיהיה קשה להפטר ממנו. הסדרה השניה שדיברתי עליה, מאד מתוקה, אני מקווה שנוכל להביא אותה.

yesplus

New member
עונות ומספרי פרקים

עונה 1- 8 פרקים עונה 2 - 8 פרקים עונה שלישית - 9 פרקים ועונה רביעית - 9 פרקים

ללי 10

New member
הנה האתר הרשמי של הסדרה

לצערי הפסדתי אתמול. הייתי עסוקה וידעתי שבזמן הזה משודרת הסדרה וזה היה עינוי בשבילי!! מקווה לראות היום, לא יכולה לחכות לסוף השבוע.

diza17

New member
טניה לא הולכת להישאר הרבה זמן |ספו

וחבל שכך.....היא עושה את כל הסדרה......

למעלה