No Remorse והשיר חושך?

No Remorse והשיר חושך?

אני לא מכירה את השיר הזה אבל שמעתי את ההתחלה שלו עכשיו והיא תואמת לחלוטין לפתיחה של No Remorse של מטאליקה עכשיו אותי מעניין האם זה מכוון ומוצהר או האם זאת גניבה אומנותית מצד סינרגיה?

שלומיתת

New member
זאת גניבה אומנותית../images/Emo13.gif

מרוצה? יופי. ביי

שלומיתת

New member
זה בציניות.

פשוט נמאס לי כבר מאנשים שמחפשים לעצבן ולהציק,אז הם נכנסים ומשמיצים להקה בפורום שלה.

אני לא מבינה מה הבעיה שלכן

אנלא מחפשת להציק ולא מזיז לי מהפורום שלכם שמעתי קטע משיר של סינרגיה שנשמע בדיוק אותו הדבר כמו שיר של מטאליקה אז נכנסתי כדיי לברר את הסוגייה מכאן ועד לענות בציניות ובהעלבות מצד מנהלי הפורום ...שמעו קצת הגזמתן. הסינגור על סינרגיה כיצד הוא בכלל מועיל לכן? למה להכנס למגננה הרי אני לא הולכת לתבוע אתכן בשם ג'יימס הטפילד... ולמנהלת...תתבגרי דחוף

כי כבר היו לנו נידחפים כמוך...

כל פעם בא איזה שרץ אחר עם טענה ששיר של סינרגיה דומה מאוד לשיר של להקה אחרת... חאלס כבר עם כל השטויות.. הכל דומה, כלום לא מועתק וכלום לא נילקח מישום מקום אחר.... בז'אנר רוק את תימצאי הרבה דברים דומים אחד לשני... וחוץ מזה כבר היה מי שהקדים אותך עם היציאה המעפנה הזאת של מטאליקה...

זה פורום!

מה אתם מצפים?! שאנשים לא יידחפו ?! זכות ביטויי ? שמעתם על המושג הזה או שזה פורום שנועד לקדש את הלהקה בכל מחיר...? יאללה תימחקו את ההודעה וזהו אם זה כל כך מוציא אתכם מדעתכם... ולומר לי עכשיו שזה סתם דומה זאת כבר הכחשה כי זה אחד לאחד מועתק...

שיהיה לך לבריאות.. בסדר?!

אז תחשבי שזה מועתק ותכניסי לך את המחשבה הזאת עמוק עמוק ל... ויאללה עופי מכאן כמו שבאת.. אוחצ'ה...

סינטטית

New member
יש פה זכות ביטוי, ואפחד לא ימחק לך את ההודעה

זה פשוט ברור שזה יהיה מעצבן ומיותר להכנס לרשום דבר כזה פה. את יכולה ללכת לרשום את זה בפורום רוק ישראלי אני בטוחה שיסכימו איתך שם .. [לא סובלים שם את סינרגיה] וזה גם פורום שמדברים על רוק ישראלי, אז זה אולי מקום יותר מתאים, מאשר פורום מעריצים. שיקול דעת.. לא ביקשנו הרבה.

סינטטית

New member
תודה על העיצות חבובה. ../images/Emo13.gif

בינתיים מי שצריך להתבגר פה [וקצת למצוא חיים, לא יודעת, נשמע לי קצת משועמם להכנס לפה ולכתוב את זה פה] זו לא אני... אבל נו, מילא. לילה טוב לך ליאור.

לך זה נראה משועמם?

ולי זה נראה פתאטי שאתם מגנים על להקה שגונבת קטעים מתוך שירים את פשוט ילדה קטנה ואני לא אענה יותר על ההודעות שלך,יש לי טיפה יותר מדיי הערכה עצמית וכבוד לזולת בכדיי להכנס איתך למסע קטילות...

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאולי זנ לא שיעמום..

אבל את רואה שאת באה ברע?? בגלל זה הם התייחסו אלייך ככה.. "להקה שגונבת קטעים מתוך שירים.." היא לא!

למעלה