no preassure over cappucino

utopia 111

New member
no preassure over cappucino

מצטער שאני לא מנצל איזה שרשור, אבל אני די ותיק בפורום, וכותב הודעה פעם בכמה חודשים (במקרה הטוב). רק רציתי לומר שלפני כמה ימים שמעתי את השיר הנפלא הזה, בסביבות 4 לפנות בוקר, באיזו תוכנית ממש משובחת בגל"צ. איכשהו כבר יצא לי להיתקל בכל מיני דברים כאלו עם אלאניס, כמו שפעם שמעתי רמיקס ממש מוזר ל joining you בחמש בבוקר, באיזו תחנה נידחת. פשוט הדברים האלו עושים לי ממש טוב. אתם מוזמנים לכתוב על היציאות הלא קשורות של שדרני רדיו עם טעם מצוין ....

o0Invisible0o

New member
הו ואוו. כמה מגניב!../images/Emo2.gif

לי לא יצא להתקל בכלום! כלום!
עולם אכזר!

אני את שלי כבר סיפרתי...

- שמעתי Wake up אקוסטי מ- 1995 ב- 732 (ב- Yes) - שמעתי you learn unplugged באותה תחנה - זה פחות נדיר אבל שמעתי את Uninvited בגלגל"צ - שמעתי את You oughta know ואז השדרנית אמרה משפט שעשה לי ת'יום - "אלאניס מוריסט, you oughta know, שיר שמתאים לכמה בנות לעשות מעגל במסיבה ולצרוח את המילים של השיר הזה..." - עוד פעם ששמעתי You oughta know, השדרנית אמרה - "הלוואי ואני הייתי יכולה לשיר כמו אלאניס מוריסט, לי בוודאי היה נגמר הקול והיא שרה ושרה ושרה ולא מפסיקה לשיר..." - אחרי שהיה פעם Ironic השדרנית אמרה "ואם אתם באמצע איזה Traffic Jam, אתם מוזמנים לדווח..." - לפני שנתיים בשיא הפוקס קמתי ב- 2 בלילה, ובמקרה הטלוזיה היתה פתוחה, ובמקרה היה So pure (נדיר..)

Jagged chaos

New member
שמעתי גם אני כמה פעמים HC

אקוסטי...
... בחנוכה שנה שעברה חזרתי באיזה 5 הביתה.. וכולי עייף.. פתאום היה HC ACOUSTIC בגלגל"צ... אתם לא יודעים כמה טוב השיר הזה בא במצב הזה...

למעלה