No place like home, no place like home

ROTEM30035

New member
No place like home, no place like home

ובכן, החודשים עברו, קמבודיה הפכה לתאינלד ועוד יומיים אני בבית. מי מתרגש מי? מסיבת הפתעה תכינו לי? תנקו את הפורום לכבודי? קפה יש עוד בבית? יופי. ועכשיו, לדברים החשובים באמת. סילבסטר עם רונה במרתף. מי מגיע להקים איתי אוהל שלוש שעות לפני?

או ווה-

וולקאם בק, גיברת

תמרוש5

New member
../images/Emo140.gif כיף לחזור?

אני חושבת שבסילבסטר אהיה אי שם בסוף הטירונות או שקר. באסהההההה

אבל זה יוצא חמישי, אז אולי../images/Emo16.gif

בכל זאת בה"ד 10, שיא המתאים להם לשחרר את הקורסיסטים בחמישי כדי שהם יוכלו לחגוג את הסילבסטר

הההה אם היא עושה 01 או 02 או מה שזה לא יהיה

=טירונות של סיסיז= וול, אני חושבת שבשבוע האחרון יצאנו חמשוש |נטעק| כי גם ככה זו טירונות של 10 ימים LOL אז פשוט אין להם ימים לעשות לך טירונות יותר |נטעק| קיצר תמר יש תקוה. אבל אל תטפחי אותה עד לרגע האחרון. ובכלזאת, לזכותי ולזכות אלוהים אם הוא קיים יאמר, שקניתי כרטיס לרג'ינה שהיתה בסופש של השבועיים לטירונות שלי, בלי לדעת אם אסגור או מה, מראש - ואלוהים אם הוא קיים עשה שאלך. אמנם מוצש. ובכ"ז. פואנטתי - זה לא בלתי אפשרי. קיצר, יהיה שקרכלשהו

ROTEM30035

New member
מה אתן מדברות לי על צבא באמצע הפורום?

תגישי בקשה מיוחדת לצאת להופעה ל רונה, את יכולה להגדיר את זה כבעיה אישית, שהרי מחסור מתמשך בהופעות ידוע כגורם לנזק נפשי - ד-הה. או שזה הפוך? לא משנה. אבל בואו נעלה את הסיכון, מה דעתכם על מפגש פורום סוף סוף? הוא לא באמת חייב להיות בהופעה הזו... (למרות שזה עשוי להיות כה מגניב וכה קרוב לבית, וסוף סוף שיתאמצו קצת התל-אביבים האלה) אבל כתהיה קיומית, מה דעתכם על הנושא? ומתי מתאים לכם?

תמרוש5

New member
גם אני בעד!

אבל באמת בזמן אחר עדיף, כי בטח גם אם אצא לא באמת אבוא עד חיפה וכו'
(וטוב חדל דיבורי צבא אני מדחיקה עד הרגע האחרון.
!!) (ולירון זה שלך יש מזל עם הופעות וכו' וכו' זה כבר עניין אחר
)

ROTEM30035

New member
מעולה

לפחות ההיענות חיובית. אני אפתח שרשור מפגש כזה רשמי כמו שמנהלים טובים צריכים לעשות =]

חחחח רותם.

זה שאנחנו השתחררנו, לא אומר שכולם השתחררו.. רק אומר שאנחנו עכשיו בעמדה לצחוק עליהם

רעוּת

New member
צבא הוא המקור לכל הרוע בעולם. זה ופייסבוק.

אבל לפחות לפייסבוק אין גיוס חובה
.

למעלה