no one wants to hear it העדכון

no one wants to hear it העדכון

הנה עוד שבוע מגיע לסיומו ואנחנו כאן עם העדכון השבועי!
אז למה בחרתי דווקא בציטוט הזה לעדכון? כי המוטיבציה שלכם שוב יורדת! אף אחד לא מגיב לשום דבר, ובטח שלא לעדכון השבועי. אז שוב להזכיר לכם, בהחלט מותר ואף רצוי להגיב לעדכון!
ברוכה הבאה לשיראל nologo שהצטרפה אלינו לפורום! בתקווה שתמצאי לוגו... ברוכה הבאה
ברוכה השווה לqueen of rain שחזרה אלינו אחרי גלות ממושכת...
פינות בפורום-השבוע שברנו שיא שלילי, אפילו שהפינה של "דרך השווה אל המיותר" הוקפצה, אתם לא הצבעתם כמעט, חבל, ממש חבל. בפינה שיר ליום הופיע אחד השירים הכי משפיעים של פורטיסחרוף-נעליים, הוא לא קיבל כמעט קולות וזה מאוד עיצבן אותי, רוצו להצביע! אני העלתי פינה חדשה שנקראת "אחד נגד כולם" חבל לי שלא היו תגובות, זזה לדעתי רעיון מצוין לפינה ומומלץ לקרוא את מה שכתוב שם ולהגיב. בסופשבוע עלו שתי פינות (פינות, לא פנים) חדשות "למה התכוון הברי" על השיר "המוות אינו מחוסר עבודה", שבו אני מקווה שתנתחו בהמוניכם, תמיד יש מה להוסיף, גם אם אתם חושבים שכבר נתנו את הדעה שלכם. עלתה גם פינה חדשה של "ברי מחכה להזמנה" שבה אנחנו צריכים לקשר את בן גוריון לברי סחרוף. קשה? בוא נראה אתכם, אל תתיאשו כבר בהתחלה, הלחמו בחוסר המוטיבציה!
איש24 נתן לנו קצת הרחבה על המופע שמארגן ניצן זעירא "יהודה הלוי פינת אבן גבירול" בו משתתפים גדולי אמני ישראל, וכמובן הגדול מכולם, ברי... מי שיכול להגיע, מומלץ! אני מחכה לסיקור. בנוסף ברי התארח השבוע בהופעה של עמיר לב בצוותא.
נטע שאלה אותנו לאיזו הופעה אנחנו מתכוונים ללכת מהסיבוב הקרוב, בשרשור גם קיבלנו פרטים על אורחים ומחממים בהופעות בסיבוב. אני עוד בשוק מזה שביטלו את האומן, אבל מומלץ להעיף מבט כדי להחליט לאן ללכת.
איש24 מכה שנית ומודיע לנו שברי משתף פעולה בשירו החדש של מיכה שטרית "בחיפה מול הים", הם הלחינו את השיר ביחד וברי מנגן שם על גיטרה חשמלית ועל גיטרה בס.
נטע לא נשארה חייבת וגם היא מכה שנית, הפעם היא שאלה אותנו מה אנחנו אוהבים יותר באופן כללי: גירסאות הופעה או גירסאות אלבום. רק שאלה אחת נטע, למה הפרצוף הזה
? תני חיוך, הכל לטובה
טווידלדי מצאה קטע וידאו של ברי עם אהוד בנאי במצדה, מסתבר שזאת הופעה ישנה מאוד שמופיעה באתר של אהוד בנאי, ענת שפטה את זה לפי המראה הצעיר של ברי...
תם מוכיח נבחר לאייש את עמדת הבסיסט בהרכב החלומות, מי יהיה המתופף? אתם מוזמנים לבחור בסקר!
בשבוע הבא יהיה עדכון מיוחד, מי שרוצה לדעת למה ולא יכול להתאפק מוזמן להציץ בקטגורית העדכונים השבועיים בקישורים שלנו, ולהבין לבד...

N o l o g o

New member
../images/Emo20.gif

אחלה סיכום אני חייבת להודות..:) ותודה שוב..בתקווה למצא פה את הלוגו
..? ואני עדיין חושבת איך לקשר את דוד בן גוריון לברי..חח ולגביי השאר, כשאני אדע את התשובה אני מבטיחה להגיב..:)

לא נראה לי שקראת טוב את ההסבר של

הפינה "ברי מחכה להזמנה", תקראי שוב, תסתכלי על פינות קודמות בקישורים ותביני מה הכוונה. לגבי כל הפינות, לכל פינה מופיע הסבר משלה בתחילת ההסבר.

N o l o g o

New member
../images/Emo9.gif

ברי מחכה להזמנה..? ואני אקרא..מבטיחה להגיב על הכל..:) מקווה לפני הטיול השנתי..

T S F1

New member
יואב..

קודם כל, כל הכבוד על העידכון.. יצא אחלה :) דבר שני, אני מצטערת שלא הייתי פעילה יותר מדי בזמן האחרון.. יש לי לחץ לא נורמלי עכשיו עם הזמנים..

Queen Of Rain

New member
סחטין על העידכון וההשקעה סייד יקר:)

ומזל טוב על הכחול
ובהקשר אלי...אני אשתדל להיכנס לפה יותר ולעשות שמח

israel1986

New member
יואב,

כל הכבוד על המסירות וההשקעה, אבל ככה זה פורומים... יש עליות ויש ירידות. לא צריך להיבהל כל כך כל פעם שהפורום נרדם קצת. בכל מקרה, אתה עושה עבודה טובה

למעלה