No Mercy line-up and predictions

dbzb

New member
No Mercy line-up and predictions ../images/Emo55.gif

OK guys. Tonight No Mercy will be held and I just wanted to refresh your memories what the matches are, and give my perdictions. You are encouraged to reply in Hebrew.​

dbzb

New member
World Heavyweigh title

Austin Vs Angle Vs RVD Vince Mcmahon is going to play a key factor in this match. I think the title should remain in the hands of the rattle snake but it´s hard to tell how it will go down​

2 things

1. i know you would thnk that run things up here with what i say but i just wanna make this forum better so plz plz write all matches on one topic 2. i also think that hot rock will remain the title but mayce some one else will win in a dq and wont get the title.. the most intersting match is offcourse the lingeri match between the 2 super hotties stacy and torri...... there is also the rock and jericho, and in this match i am almost sure that stephanie mcmahon will be ivolved, dont ask why, just dont! undertaker- booker t is really not a neccesary feud..... why? cause the hardcore title will not be on the line tonight, and also the tag team championship? wasupwidat? and what are the other matches? i cant remember, agains who the dudleyz, and does the "super cool" flying acrobtaing shane o mac will be involved? of course he all, he is the "wcw manager" but i mean does he fights some one? and thats all, its true its damn true

אני לא מנהל פה אבל

ץקשיב, אחרי שנו מרסי יתקיים שכולם שירצו לכתוב תוצאות של נו מרסי או כל מה שקשור אליו שיכתוב ספוילר בפתיחת ההודעה, אחרת תהרסו לנו

dbzb

New member
I can only promise

that I won´t be the first here in the forum to mention the results

dbzb

New member
WCW title

The Rock Vs Chris Jericho The Rock has brought a little bit presstige back to the WCW title after what happened it last year. Now it´s time to move on. Y2J is finally going to win the big one and set in stone his status as mainEventer.​

dbzb

New member
Intercontinental title

Edge Vs Christian I can only hope that we´ll get to see at least 10 minutes of good action before the aliance members will interfere to help Christian​

dbzb

New member
WWF tag team title

The Dudleys Vs Big Show & Tajiri With Spike Dudley there could be some logic in giving the titles to him and the Big Show. But Tajiri is just a last minute substitute so I don´t think there is a chance here for a title change​

what did i just said??

uh?? what did i just said? what? plz keep them all in one topic and dont open a topic for every match tajiri is on and your complaining? screw spike and the dudleyz feud, who the fuck cares? as long as we will here the eehooooooo of big show opening... against who is kane if taker is against the bookmen? and is raven ?

dbzb

New member
Other matches

Tori Wilson Vs Stacy kibeler This is a lingerie match. It means the two of them will START the match in their undies. If none of them will lose her bra the crowd will be very disappointed Booker T Vs Undertaker Hard to say. From one hand, Booker needs a push. From the other hand the Undertaker doesn´t like losing. I guess Test will help Booker win this match and than the Undertaker will help Kane beat Test.​

what?

in a lingerie match u shouldnt lose your bra!! if u stay with your bra and panties only u lose the match say is your name is yair?

לא משנה

New member
התחזיות שלי

התחזיות שלי ל No Mercy הן: WCW Tag Team Championship match Hardy Boys (c) vs The Hurrican & Lance Storm כל 4 המשתתפים כאן הם מתאבקים טובים מאוד, ואין כל סיבה שבעולם שהקרב הזה לא יהיה מהיותר טובים של הערב. ללאנס סטורם בהחלט לא יזיק תואר, הרי שלמרות כישורי ההיאבקות המעולים שלו, משום בה ב WWF לא מצליחים לחשוב על משהו יצירתי בשבילו שיגרום לו להיות גם מענין. שיין הלמס, שלעומתו מצליח בכלל לא רע עם הגימיק המצחיק שלו, עם מולי הולי וגם תואר אירופי מסביב למותניו, גם כן יוכל לחזק את מעמדו כ"סופר הרו" שלו עם שתי חגורות, ועד כמה שזה נוגע להרדי בויז, כל עוד ג´ף ממשיך עם התרגילים היצירתיים, המדהימים (והמאוד מסוכנים שלו) ומאט שומר את ליטה לצידו, הרי שהקהל יאהב אותם לא משנה מה. הלמס וסוטרם יקחו את זה עם קצת עזרה ממולי הולי. תחזית: לאנס סטורם וה"הוריקן", אלופי זוגות חדשים של ה WCW Test vs Kane אני לא חושב שזה יהיה נכון לתת לטסט לנצח את קיין, ואני גם מאוד מקווה שהם לא יעשו את זה, אבל לשפוט ע"פ ההיסטוריה של קיין, משום מה תמיד משתמשים בו כדי לגרום לאחרים להראות טוב, בין אם זה מישהו באמת עם עתיד (טריפל אייץ) או מישהו שכבר מזמן מיצא את עצמו (אקס פאק), כמובן שכשיצטרכו את קיין לאיזה סיפור במיין איבנט (כמו לאחר רסלמניה אסטין וטריפל מול קיין ואנדר), הוא שוב יחזור להיות המפצלת הבבלתי ניתנת לעצירה, אבל בכל הנוגע להיום בערב, הם ישתמשו בו כדי לדחוף את טסט. אני מניח שבוקר טי או שיין מקמהון, או שניהם יעזרו לטסט, הרי שניצחון חלק יהיה ממש מוגזם. רק שלא יהיה יותר מידי בלאגן, בלי למשוך יותר מידי, ויש סיכוי לקרב לא רע. תחזית: טסט WWF Tag Team Championship match: The Dudley Boys (c) vs The Big Show & Tajiri אני לא ממש מבין מה קרה לצמד של ספייק וביג שאו (לא זכור לי שספייק נפצע, וגם רוס לא מזכיר זאת בדיווח האחרון שלן), לא שטאג´ירי פחות טוב מספייק, נהפוך הוא, אבל בניגוד לספייק, טאג´ירי הסתדר יפה מאוד בעצמו, והרי שביג שאו וספייק צריכים אחד את השני. מעניין יהיה לראות עם טאג´ירי וביג שאו יעבדו ביחד טוב כמו ספייק ושאו באנפורגיבן, א כן, בהחלט יש מצב לקרב טוב. בכל הנוגע לתוצאה, אני בהחלט רואה את ביג שאו וטאג´ירי מנצחים ולוקחים את התואר אם או בלי התערבות של ספייק, מה שעשוי לדעתי להוביל לקנאה של ספייק וטאג´ירי, ובשלב מאוחר יותר, לספייק בוגד בחבריו, גורם לדאדליז להשיב את התואר וכמובן איחוד במשפחת הדאדליז. אה כן, ואם ה WWF רוצים לצ´פר אותנו, אולי גם הדאדליז יכלו את זעמם בסטייסי קיבלר אחרי הקרב ו"ירמסו" אותה אל תוך שולחן (על הקרב הזה אחרי הקרב של סטייסי עם טורי כמובן), אבל אני בספק אם זה יקרה. תחזית: ביג שאו וטאג´ירי, אלופי זוגות חדשים של ה WWF Lingerie Match: Torrie Wilson vs Stacy Kiebler כמה שפחות ניסיונות פאתטים לבצע מהלכי היאבקות, וכמה שפחות בגדים יהיה יותר טוב לכולנו. קרב מהיר, קצת משיכות בשיער, התגוששויות, כמה סטירות, אולי אפילו יפתיעו אותנו עם איזה סופלקס או בולדוג, ובסוף סטייסי מורידה לטורי את הבגדים כדי שטורי תוכל אחר כך ל"התעצבן" ולהוריד לסטייסי ת´בגדים. סטייסי אמנם מנצחת, אבל טורי עומדת איתנה בזירה בבגדיה התחתונים מנפנפת בבגדייה התחתונים של סטייסי לקול שאגות הקהל. היינו בסיפור הזה כבר, וזה תמיד אותו הדבר, רק הכוסיות משתנות... תחזית: סטייסי קיבלר WWF IntetContinental Title Ladder Match: Christian (c) vs Edge לצערי, למרות שהיה קרב בהחלט טוב באנפורגיבן, הקהל היה רדום מידי ולא דחף את השניים לקרב קלאסי. הפעם עם הסולם, זה יהיה סיפור אחר, ואין לי ספק שנראה פה לא רק את הקרב הטוב של הערב, אלא קרב קלאסי (כל עוד לא יבואו להפריע מהר מידי, ואם וכאשר יבואו, זה יהיה בתזמון ובצורה הנכונה) אמנם אדג´ יצא מנצח מהפיוד הזה בסופו של דבר, אבל הערב כריסטיאן בעזרת חבריו החדשים ב"אלייאנס" ינצח. תחזית: כריסטיאן UnderTaker vs Booker T בוקר טי צריך ניצחון פה כמו אויר לנשימה. כשהוא רק הגיע ל WWF נתנו לו פוש עצבני עם נצחונות על ג´ריקו ואנגל כדי שיראה כמו יריב שקול לרוק, אבל מאז הוא לא רק הפסיד לרוק פעמיים (פעם אחת עוד בקרב הנדיקאפ), אלא גם לאנגל כששאר הקרבות שלו מסתיימים בפסילה. הפסד הערב, ובוקר רישמית הופך לג´ובר בדרגת מיין איבנטר. אני לא ממש רואה את טייקר נותן לבוקר לנצח אותו (אולי עם התערבות עצבנית של שיין וטסט, אבל גם זה בספק), והאמת היא שבוקר לא ברמה של מיין איבנט במילא. מצד שני, אולי מתכננים לנו הפתעה כאן, ובוקר דוקא כן ינצח רק כדי שב WWF יוכלו לטחון אותו במיין איבנט עוד קצת, מה שבטוח יהיה קרב חלש (בוקר טי לא מספיק טוב בכדי למשוך את טייקר, שממש לא בכושר, והרבה מאוד מעבר לימים האגדיים שלו, לקרב טוב) אני אלך על בוקר בנצחון בפסילה, ואם טייקר נותן לבוקר לכסות אותו, אני מוריד ת´כובע בפני טייקר. תחזית: בוקר טי WCW World Title Match: The Rock (c) vs Chris Jericho הקרב הכי מעניין לדעתי. ג´ריקו בדרך להיות, השאלה היא רק מתי. אם ה WWF יודעים מה טוב בשבילהם (ובשביל הרייטינג) הרי שהגיע הזמן לחדש את הפיוד בין רוק לאסטין ורצוי מאוד עם שני התארים של שני הארגונים מונכים על הכף. ה WWF חייבים ללכת על רוק מול אסטין תואר מול תואר בסרבייר סיריס, מה שאומר שג´ריקו יפסיד הערב. אני רואה קרב טוב עם הרבה תהפוכות, אבל בסוף וממש בקושי רוק מנצח, מה שגורם לג´ריקו הממורמר לתקוף אותו אחרי הקרב, ולהפוך ל"רע". מצד שני, אני לא אופתע אם ג´ריקו דוקא ינצח כאן הערב (בעזרת שיין, אולי אפילו סטפ ?) ואז ימשיכו עם התכנית של רוק וג´ריקו לסרבייבר סיריס. זו לא תיהיה הפעם הרשאונה שב WWF במקום ללכת על מיין איבנט עצבני, הם שמים את שני הגדולים שלהם בקרבות נפרדים בניסיון ליצור כיביכול שני מיין איבנטים. בואו נקווה שהם לא יעשו את זה גם הפעם. תחזית: רוק WWF Title 3 way Match: Austin (c) vs Rob Van Dam vs Kurt Angle מבחינת התוצאה זה הקרב הכי קל לחזות. החזרה של וינס מקמהון, וה"בגידה" של ואן דאם באסטין בסמקדאון זה רק להכניס עניין, אבל אין מצב שאסטין מפסיד את התואר. זה מאוד מאוד מוקדם בשביל רוב ואן דאם להיות אלוף עולם (קודם שילמד איך לא לפצוע את היריבים שלו כל קרב...) ואין טעם לתת לאנגל שוב את האליפות, הוא ממש על הפנים כ"טוב", זה לא פיטסבורג, ווינס כבר הבין שעוד גיבור אמריקאי סטייל "האלק הוגאן" הוא לא יצליח לייצור. מבחינת הרמה, אין סיבה שלא יהיה קרב טוב, אם כי קלאסי לא נראה פה. וינס יתערב איך שהוא, גם שיין קרוב לואדי, אולי גם ריגל. היתי רוצה לראות את ואן דאם נותן לאסטין בסוף הקרב לנצח את אנגל, דבר שישאיר את ואן דאם "רע", (והפעם הוא גם באמת יזכה לבוז) אם כי יותר סביר שאסטין פשוט ינצח את אנגל, למרות ואן דאם. כך או כך, אסטין ינצח, סביר להניח שיכסה את אנגל, אם כי הקרבה של ה"אליאנס" אתואן דאם לטובת ניצחון של אסטין גם כן באה בחשבון תחזית: סטיב אסטין. סך הכל: כמו כל האירועים מאז רסלמניה (למאט סאמר סלאם) גם הפעם ה WWF לא יתעלו על עצמם ויביאו לנו אירוע יותר מבינוני עד טוב

לא משנה

New member
במחשבה שנייה

במחשבה שנייה, הדאדליז ינצחו את ביג שאו וטאג´ירי עם או בלי העזרה של סטייסי, אבל היא תמשיך להיות המנג´ר שלהם לפחות לבינתיים. ספייק הולך להיות ב WWF NY אז או לא יוכל להתערב במילא, חוץ מיזה שמוטב לטאג´ירי בלי ביג שאו. TRIPLEfnH

על ה@ש

New member
והתחזיות שלי הן כאלה

הקרב על אליפות העולם קורט אנגל ישמור על תארו גם עם כי אני לא מאמין שיתנו לו בWWF לאבד את התואר זמן קצר כול כך אחרי שזכה בו לאחר כמעט שנה שלמה שאוסטין שמר על התואר הקרב על אליפות הWCW יש לי הרגשה שרוקי ימשיך לשמור על מעמדו כאלוף ה WCW למרות שיש סיכוי להפתעה קטנה מצד ג´ריקו אבל אני מאמין שבסופו של דבר רוקי ייצא עם ידו על החגורה
אבל שוב יכול להיות שפה תהיה ההפתעה של הערב!(נסמן את הקרב בתור אופצייה להפתעה) קרב הזוגות הדאדליס ישמרו על תארם כאלופי הWWF פה לא נראה הפתעה הקרב על החגורה הביןיבשתית התואר יחזור לאד´ג אחרי הצורה בה זכה כריסטיאן בחגורה באנפורגיבן בWWF ירצו שיחזור להיות האלוף הבין יבשתי וישיב את תארו לכן אני הולך על נצחונו קרב הבנות במקרה הזה אני הולך עם הטובה עם אני לא טועה אני חושב שזאת טורי ווילסון שתנצח את סטייסי קיבלר הקרב בין האנדרטייקר לבוקר טי כן גם לי יש הרגשה שהקרב יהיה שנוי במחלוקת עם התערבות חיצונית אבל אני עדיין חושב שהאנדרטייקר ינצח את הקרב אלה התחזיות שלי בכול אופן נקווה שלא אתבדה! יש לי רק בקשה אחת ומיוחדת! אין בעייה שתרשמו את תוצאות נו מרסי פה רק תשימו ספויילר בהתחלת ההודעה כי יש כאלה כמוני למשל וכמו בן ואני מניח שיש עוד שלא רוצים כרגע לדעת את התוצאות אלה לצפות בהם שתשודר התחרות בארץ אז אנא מכם! לא להרוס! לא אכפת לי לחכות לדעת עם מה שהערכתי נכון אוו לא תנו לצפות בתחרות בהנאה שלכם על האש

wwftapes

New member
אוי ואבוי!!

על ה@ש, אתה יודע שסטיב אוסטין הוא האלוף ולא קורט אנגל, נכון?

על ה@ש

New member
לצערי לא

יצא לי לעקוב אחרי השידור בסוף השבוע הזה כך שאני לא כול כך מעודכן...במה שהתרחש בסוף השבוע לצערי.... כך שכנראה בגלל שהפסדתי תוכנית אחת מזה המון זמן כנראה שהתפתחה תפנית מפתיעה ולצערי שוב לצערי לא הצלחתי לעקוב אחריה

למעלה