NO MERCY in ART SPORT כולם לדעת!! נו מרסי ישודר בארט ספורט ביום שני בשעה שש בערב ולא בתשע!!
S Sid New member 10/11/01 #1 NO MERCY in ART SPORT כולם לדעת!! נו מרסי ישודר בארט ספורט ביום שני בשעה שש בערב ולא בתשע!!
S Shaul The HitMan New member 10/11/01 #2 מי חשב בכלל על שעה 9 הרי זה ברור שעתיים יותר כולם קלטו את זה אחרי שמישהו התווכח איתי שזה שלוש שעות יותר ולא שעתיים ואפילו אמרו לי שזה שעה
מי חשב בכלל על שעה 9 הרי זה ברור שעתיים יותר כולם קלטו את זה אחרי שמישהו התווכח איתי שזה שלוש שעות יותר ולא שעתיים ואפילו אמרו לי שזה שעה
S Sid New member 10/11/01 #3 שאול הם תמיד שמו את הארוע החודשי ב-19:00 לפי השעון אצליהם שזה אומר 9 אצלנו אבל הפעם הם שמו את זה ב-16:00 (6 אצלנו)
שאול הם תמיד שמו את הארוע החודשי ב-19:00 לפי השעון אצליהם שזה אומר 9 אצלנו אבל הפעם הם שמו את זה ב-16:00 (6 אצלנו)
S Shaul The HitMan New member 10/11/01 #5 כשעתיים וחצי הנו מרסי יהיה והם יצנזרו הרבה כך שאין סיכוי קטן אפילו שזה יהיה מלא
ד דוד דב New member 10/11/01 #6 רגע אני עדיין לא הבנתי ... נגיד ויש לי תוכניה של ART2 ורשום שמה WWF בשעה 17:30 באיזה שעה אני צריך להדליק את הטלווזיה בגלל הפרשי השעות ?
רגע אני עדיין לא הבנתי ... נגיד ויש לי תוכניה של ART2 ורשום שמה WWF בשעה 17:30 באיזה שעה אני צריך להדליק את הטלווזיה בגלל הפרשי השעות ?