NO MERCY - דעה (ספוילר)

shaidx

New member
NO MERCY - דעה (ספוילר)

אנפורגיבן לדעתי היה PPV בינוני ומטה. חוץ מקרב הTLC שהיה פשוט מושלם. NO MERCY פשוט לא מעניין , ובקרב המרכזי קינג בוקר (דמות לילדים בגיל 3) נגד לאשלי זה כזה צפוי שבוקר ינצח כאן. אנדרטייקר בפעם המיליון נגד מידקארד מר קנדי לא משנה מי מנצח כאן זה פשוט אותי בכל אופן לא מעניין לסמאקדאון אין מה לחדש יותר , חוץ מערוץ CW שהביא להם רייטינג גרוע פשוט של 2.6 וגם זה יותר ממה שחשבתי שיהיה את הPPV הזה יקנו אולי 190 אלף לא יותר NO MERCY מראה סימנים לנפילה של סמאקדאון או יותר נכון מראה סימנים לחוסר הרצון להשקיע בה מכיון שאין תחרות מאף ליגה אחרת. מזל שיש את RAW כאלטרנטיבה אחרת. הבעיה היא שאין תחרות , ווינס מקמהאן יודע שיש לו ותמיד יהיה לו את הבסיס המרכזי למעריצים קבועים שמגיעים עד ל3.6 רייטינג ולוא יותר, לא כמו בתקופה הטובה של 6.6 רייטינג בממוצע. לדעתכם אפשר להציל את סמאקדאון עוד? ומה דעתכם על NO MERCY ?

דעתי

לאשלי מול קינג בוקר לדעתי יהיה אחלה קרב לאשלי סופסוף במיין איבנט של פייפר ויו מקבל את האור עליו והוא לא בצל של בטיסטה, הוא לבד בזכות עצמו וראבק זה על החגורה העולמית לא על החגורת ארצות הברית ואני דווקא חושב שלאשלי הולך לנצח לא הולכת להיות התערבות כמו תמיד במלך הזירה גם חשבתי שלאשלי יקח ושרמל תתערב והוא יתפוס אותה ולא יתן לה וינצח אקיצר לדעתי הפעם לאשלי ינצח שאר האירוע ריי מול צ'אבו כלוב-זה נחמד שזה בכלוב אבל לוצ'דורס ידוע שאני שונא יש לי שאלה אבל OFF הייתם עושים את ויקי גואררו?? בטיסטה מול פינלי-גם לא נראה לי יותר מידי מעניין על הנייר נקווה שנראה מכות ועצביים שאני אוהב לראות מבטיסטה ויש סיכוי כי פינלי יודע לעצבן אחרים אנדרטייקר קנדי- אני מאמין שלא יצא מזה כלום קנדי מתחילים באמת לראות ניצנים ממנו שהוא הופך להיות משהו שיתפוס ככה זה נראה אבל בחייאת אתם אשקרה מאמינים שהוא ינצח את טייקר ועוד אחרי שנתנו לקאלי לנצח את טייקר-לא נראה לי קרבות נוספים שאני מניח שיהיו זה הלמס מול הארדי שזה לדעתי בושה שהארדי בפיוד על חגורת משקל קל בבנות בטח קירסטל תהיה מול לילה או משהו אז תכלס לא מעניין אולי יעשו משהו עם ויטו שורה תחתונה לא מעניין אבל אין יותר מידי מה לעשות זה סמאקדאון- זה חרא ,שאריות של WCW בWWE זה מגעיל ועד שלא ינקו את זה אז אנחנו נמשיך לסבול את זה אני מצפה פה רק לקרב של לאשלי בקיצור

../images/Emo58.gif למעלה וגם פה זהירות וסליחה

אה אולי גם קנדריק ולונדון מגינים מול פטיבולס והחיות מחמד גם מעניין לי תבייצים

hirshfe

New member
אני חייב להגיד משהו

לא על הדעות שלך על צורת ההתנסחות שלך שאתה כותב משפטים כמו מעניין לי את בייצים הייתם עושים את ויקי גוררו זה לא עושה חשק לדון איתך אפילו להפך אנחנו בפורום- ולכן שולטת בו המילה הכתובה ושכותבים לא תמיד אפשר לכתוב - את מה שהיית אומר. זה פשוט נשמע (עם האירוניה שבדבר) רע

תשמע

מעניין לי תבייצים זאת צורת התבטאות של לא מעניינים עד כדי כך אתה לא צריך לקחת את זה כל כך קשה אם זה באמת באמת מפריע לאנשים שאנוכי מתבטא בשפה קצת בוטה יותר אז אני אשתדל להמנע מזה אבל רק הבעתי את דעתי ובקשר לויקי גואררו זאת שאלה של עניין ושעשוע ופה אני באמת לא מבין איך אני פוגע במישהו עם זה תשתחררו קצת אני אומר

hirshfe

New member
תקשיב

אולי אני זקן הפורום (אם לא נספור את סלים) אבל אני עדיין יודע מה מעניין לי את הבייצים אומר אני משתמש בזה, אבל לא בכתב. כתב דורש שפה נאותה יותר. נכון שזה מצחיק שזה בא ממני אחד שיש לו הרבה שגיאות הקלדה - והודה שרובן באות מעצלות של בדיקה חוזרת. אבל לאחרונה אני משתדל לקרא שוב. כי זה התחיל להשפיע גם על מכתבים חשובים יותר שאני כותב - וזה כבר בלתי נסלח. אבל למה להגיד שהקרב זוגות לא מעניין את הביצים שלי - שאפשר להגיד קרב הזוגות לא מעניין לי את קצה החוד למה להגיד הייתם עושים את ויקיו גוררו - שאפשר לומר אתם מוצאים את ויקי גוררו מושכת וסקסית? (התשובה היא לא - אבל היא בכל זאת אישה בשנות ה-40 של חייה שהגיעה להאבקות כי היא צריכה לספק אוכל לילדים שלה)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

התשובה היא לא - אבל היא בכל זאת אישה בשנות ה-40 של חייה שהגיעה להאבקות כי היא צריכה לספק אוכל לילדים שלה) חחחחח ענק! אתה רואה -עכשיו אנחנו נהנים

שאלה לגבי קרב... (ספויילר!)

כולם אומרים שבסמאק האחרון הוכרז ריי נגד צ'אבו בקרב כלוב. איפה ראיתם את זה? ב-WWE.COM לא רשום את זה ברשימת הקרבות ל- NO MERCY.

צודק..../images/Emo185.gif

גם את הקרב בין פינלי לבאטיסטה אני לא רואה באתר הרשמי,לא ראיתי סמאק וככל הנראה JBL וקול עברו על הקארד ושם ראו את שני הקרבות החדשים,אני לא יודע..אולי מי שראה יכול להגיד..

SeanONE

New member
בד"כ../images/Emo58.gif

הקארדים של האירועים מתעדכנים כמה ימים אחרי שהוכרזו הקרבות, אל תדאג, הקרבות האלה יהיו

Israeli Hero

New member
זה ארוע של סמקדאון.

אין מצב שזה יהיה טוב לא משנה מה הקארד יהיה. כבר הגעתי למצב דומה לWCW, שלא משנה איזה מתאבקים טובים הם חלק מהחברה, עדיין תהיה לי איזשהיא תחושה של גועל כלפי המוצר. משהו חייב להיעשות עם המותג של סמקדאון ומהר. למרות שאני יודע שזה לא יקרה.

שי מילר

New member
מנהל
עוד פעם "סמקדאון - לאן"?

דיווחו כאן בכלל שהרייטינג של סד עמד על 3.0 או משהו כזה. בכל מקרה, אני חושב שמוקדם מדי לבכות על אירוע שיהיה בעוד הרבה זמן יחסית. אני חושב שהאירועים הבלעדיים לבראנדים הפתיעו השנה ובגדול. NWO היה לא רע וראינו שם מועמד לקרב השנה. בקלאש, ונג´נס ואנפורגיבן לא אכזבו אותי במיוחד. אפילו JD ו- GAB היו יותר טובים מבשנה שעברה. אני מאמין שגם No Mercy יפתיע לטובה. יהיה בסדר.

shaidx

New member
NO MERCY

באמת לחלק מהPPV השנה בעיקר של RAW היה עליה ברמה אבל אם איך שהקארד של נו מרסי הולך ליהיות אני חושב שסמאקדאון כבר לא רלוונטית

Taker4ever

New member
אתה רק מסתכל על הקארד.....

ואתה כבר אומר שהאירוע הולך להיות גרוע? קודם כל, בו לא נשכח הקארד הזה עוד לא סופי, אפשר יהיה להוסיף עוד קרבות. ומה זאת אומרת "סמאקדאון לא רלבנטית"? אומנם הבוקינג שיש בסמאק לא מושקע, אבל זה לא אומר שהרוסטר לא טוב, או שהתוכנית עצמה לא טובה. NWO, JD ו-GAB היו איורעים טובים, אז למה לפסול גם את נו מרסי ועוד לפני שהאירוע התקיים?

h a r r y4

New member
אני לא יודע

באיזה הקשר הוא טוען שסמאקדאון לא רלוונטית, אך אני גם חושב שסמאקדאון לא רלוונטית כיוון שיש שם המון מתאבקים, איך לומר, מיותרים. לדעתי יש לחבר את הרוסטרים לתוכנית אחת- רו. וככה לא נצטרך לראות תוכנית שבה מרוכזים הרבה כוכבים (רו) ותוכנית שנייה שהיא בעצם שאריות + תוספת או שניים לחיזוק כדי לתת תחושה של "תוכנית רצינית של WWE".

Taker4ever

New member
אבל כמו שאמרתי....

זה לא שהרוסטר גרוע, הבעיה היא הבוקינג. גם ב-RAW יש מתאבקים שאפשר לקרוא להם "מיותרים", אז זה לא נכון להוציא את האשמה רק על סמאק בלבד.

למעלה