No matter what I do All I think about is blue... lalala סליחה, משעמם לי
L LaLyBLooM New member 2/1/03 #1 No matter what I do All I think about is blue... lalala סליחה, משעמם לי
D Dani Ryan New member 2/1/03 #2 חחח../images/Emo9.gif גם לי משעמם...אוף...אה את עדיין חייבת לי סיפור..חחחח
D Dani Ryan New member 2/1/03 #4 זו כבר העבודה שלך.. למצוא לי סיפורים.... אני מרגישה בגן...חחח הילדים הקטנים שמבקשים שייקראו להם סיפורים..חחח
זו כבר העבודה שלך.. למצוא לי סיפורים.... אני מרגישה בגן...חחח הילדים הקטנים שמבקשים שייקראו להם סיפורים..חחח
L LaLyBLooM New member 2/1/03 #5 מה עוד לא סיפרתי לך... חח... אני חושבת שסיפרתי לך הכל... :-| יהיו לי עוד סיפורים אחרי אפריל בתקווה גם על בלו וגם על VS
מה עוד לא סיפרתי לך... חח... אני חושבת שסיפרתי לך הכל... :-| יהיו לי עוד סיפורים אחרי אפריל בתקווה גם על בלו וגם על VS
D Dani Ryan New member 2/1/03 #6 גרר איך אני אחזיק מעמד עד אז? טוב...באפריל יש לי יומולדת..אז את תפצי אותי יותר בגלל זה.... אני מצפה לזה...חחח
גרר איך אני אחזיק מעמד עד אז? טוב...באפריל יש לי יומולדת..אז את תפצי אותי יותר בגלל זה.... אני מצפה לזה...חחח
L LaLyBLooM New member 2/1/03 #7 חחחח סיפרתי לך מתי כנראה אני יטוס? ביומולדת של דאנקן (ומאור ) ב7... זה מתי שמתחיל החופש השנה
D Dani Ryan New member 2/1/03 #10 אמרת לי../images/Emo13.gif את תהיי ביומולדת שלי....ב-3....תאריך חשוב....תסמני לך בכל מקום אפשרי..אני דורשת..חחחחח
אמרת לי../images/Emo13.gif את תהיי ביומולדת שלי....ב-3....תאריך חשוב....תסמני לך בכל מקום אפשרי..אני דורשת..חחחחח
L LaLyBLooM New member 2/1/03 #8 מה לא סיפרתי לך... חח... אני חושבת שסיפרתי לך הכל... :-| יהיו לי עוד סיפורים אחרי אפריל בתקווה גם על בלו וגם על VS
מה לא סיפרתי לך... חח... אני חושבת שסיפרתי לך הכל... :-| יהיו לי עוד סיפורים אחרי אפריל בתקווה גם על בלו וגם על VS
L LaLyBLooM New member 2/1/03 #9 גררררר ידעתי שההודעה הזאת מתישהו תופיע חבל שהספקתי לשלוח את זה שוב לפני, חחח