NO FUCKING WAY!!!

blackwolf

New member
FOOL FOR LOVE

הפרק בעונה החמישית בו ספייק מספר לבאפי איך הרג את שתי הקוטלות האחרות.

trilliane

Well-known member
מנהל
מה הקשר בין השניים?

יום טוב אחד זה כדי להרוג את הקוטלת... והקוטלת היא אוייבת שלו, כי היא הורגת ערפדים, אז זו סיבה מספיק טובה להרוג אותה, לפני שהיא הורגת אותם. אבל אחת אחרת קמה במקומה, אז זה כמובן לא הראציונל שעומד מאוחרי זה. להרוג את הקוטלת זה פשוט כיף, אתגר... נותן טעם לחיים
ארוחות עם רגליים אלה אנשים רגילים; אבל כל מה שהוא רוצה בתור ערפד זה ליזון מהם, לא מעבר לזה; אני לא יודעת אם ספייק אי פעם טרח בכלל לשנות מישהו (פרט לפורד, כנראה) - בניגוד לאנג´ל, אף פעם אין לזה התייחסות... אני חושבת שהוא מאלה שנהנים לאכול וזהו, פחות או יותר. אה, ולעשות מהומות ובלגאן, "כיף" אם אפשר. חלק מהכיף זה לרקוד עם קוטלות...

blackwolf

New member
את צודקת...

הלכתי לראות שוב את הפרק כדי לראות למה הוא מתכוון כשהוא אומר יום טוב אחד. וראיתי שהוא למעשה מתכוון להרג הקוטלת. תמיד פרשתי את זה כיום טוב אחד כדי להרוס את העולם ( כנראה כי הוא מתייחס לצבא הגהנום קצת לפני זה ). תמיד מאכזב ומעצבן אותי לראות שהוא לא נשך את ניקי , אלא רק הרג אותה. זה אולי קצת חולני, אבל אני מאמינה שאם הולכיפ לפי הפרוש לו, זה לא רק שהקוטלות סקרניות בקשר למוות, הן סקרניות גם בקשר לנשיכה. כך שכל פעם שאני רואה את הפרק אני רוצה שהסצנה תשתנה ושהוא ינשך אותה, כדי לספק את הסקרנות שלה ( ושלי ), מעין ´כבוד´ אחרון. בקשר לפורד, רואים אותה מחכה בלילה להרוג אותו כשהוא קם? אני לא זוכרת כזה דבר. אני תמיד חשבתי שהם לא שינו אותו, אלא רק הרגו אותו.

blackwolf

New member
בעונה שניה מגיע לסניאדייל

חבר לשעבר או אולי ידיד של באפי מלוס אנג´לס. מתברר שהוא יודע שהיא הקוטלת, בהתחלה היא חושבת שהוא בסדר, ופשוט יודע את הסוד. ואז מתברר שהוא מציע אותה לספייק בתמורה לכך שיהפוך אותו לערפד. את פורד משחק, השחקן שאת שמו שכחתי שמשחק את מקס בסדרה רוזוול ששודרה פעם במשבצת של באפי ( או אולי אנג´ל ) בסטאר וורלד. וכולי תקווה שכשיגמרו העונות האלו של באפי ואנג´ל יביאו את העונה השניה של רוזוול לסטאר ( אז מה אם כבר ראיתי אותה ).

trilliane

Well-known member
מנהל
בקשר לפורד - ועוד איך!

למה את חושבת שהם עומדים ומחכים ליד הקבר שלו בלילה? היא מדברת עם ג´יילס, באמצע הוא קם, היא משפדת אותו באגביות, ללא מאמץ וכמעט בלי להסתכל... והם ממשיכים לדבר. קטע מדהים! זה דו-השיח הידוע שלהם בנושא "שקרים"... אחד מסופי הפרקים היותר טובים שאני זוכרת בבאפי. אולי זה הזמן לרענן את הזכרון ולצפות שוב בפרק?
בקשר לניקי - ברור שעשו את זה כדי שהוא יוכל לדבר עם באפי תוך כדי, ויוכלו לערוך את זה כך... אבל למה להתפלא? גם אנג´ל הרג את ג´ני באופן דומה... לפעמים הם הורגים רק כדי להרוג. ספייק לא היה צמא לדם, הוא היה רעש לכוח, ל"כיף", לאתגר... מה שהוא אהב זה הריקוד עצמו - "I could have danced all night with that one" הוא אומר לבאפי (אגב, זה מזכיר לי קצת את השיר מ"גברתי הנאוה"... אני דווקא לא פירשתי את הסקרנות של הקוטלות דווקא בקשר לנשיכה עצמה, אז אין לי בעיה עם זה... אני באמת מאמינה כשהוא אומר "מוות" הוא מתכוון למוות נטו, וזה מתקשר לעונה 5 בכלליותה, שנושא המוות עובר בה כחוט השני... אני אוהבת שהוא הרג אותה ככה - זה מוות יותר "נקי", מוות לשם מוות בלבד... זה בדיוק מה שהוא בא לעשות, וזה מה שהוא עשה. זה עשוי נפלא בעיני, לא הייתי משנה את זה.

blackwolf

New member
ספולרים עונה א3...

דרלה אתה מתכוון? כן, אני יודעת. אני לקראת סוף עונה שלישית של אנג´ל. אבל זה בכלל לא מונע ממני לחשוב מחשבות כאלה :) האם רגו גם את דרו? כי אני לא זוכרת שהרגו אותה. ובקשר ללינדזי, הוא לא מת- הוא עזב, ואני לא רואה למה שיחזרו אותם לקראת סוף עונה 3 ואז יהרגו אותם, ופרקים 19-22 הם הפרקים היחידם שעוד לא ראיתי. בקשר לאנג´ל, אכן סדרה מעולה, ובהרבה מובנים אפילו עולה על המקור.

trilliane

Well-known member
מנהל
תשובות (אין ספויילרים *נוספים*)

1. דרוסילה לא נראתה באף אחת מהסדרות מאז הופעת האורח שלה בשבוע שעבר בבאפי 2. לינדסי לא חוזר אחרי שהוא עוזב. מה יקרה בעונות ב7 ו-א4, זו כבר שאלה אחרת

למעלה