NO FUCKING WAY!!!

Arielcohen

New member
NO FUCKING WAY!!!

הסיוט שלי היא ש"באפי" תמשיך בלי באפי!!! מה יהיה עם ג´וס יעשה סדרת בת לדון?! והיא תהיה גרועה כמו "אנג´ל"?!?! בואו נתפלל שתהיה עונה שביעית טובה. וסופית. וגם שהעונה הרביעית של "אנג´ל" תהיה האחרונה ובסופה הוא יחזור להיות אנושי ועם באפי!!! אמן.

ANGEL N

New member
"אנג´ל"היא סדרה מצויינת אפילו...

טובה יותר מ"באפי"

blackwolf

New member
הדרך הטובה ביותר ואולי היחידה

להנות מאנג´ל ( בהנחה ואוהבים את הסגנון שהסדרה מאמצת ) היא להניח לחלום הבאפי אנג´ל. לא לוותר עליו, גם אני לא מוותרת עליו. כרגע אני מחזיקה ברעיון שיוציאו לספייק את הצ´יפ והוא יערפד את באפי שתשכב עם אנג´ל שיאבד את נשמתו ותהיה לנו שלישיה מרתקת ( ואפשר להוסיף לחבילה את דרו ודרלה ואז למצוא איזה מישהו שווה ולהוסיף אותו לחבורה, אולי לינדזי. אל תחשבו את מה שאתם חושבים עכשיו) שתשמר את האובססיה הישנה שלי ותוציא אל הפועל את האובססיה החדשה שלי. בכל מקרה, סטיתי קצת מהנושא. ההמלצה שלי, היא לשים את באפי ואנג´ל בהמתנה לכמה זמן , או אולי על אש קטנה, ולהנות ממה שלשתי הסדרות המצויינות האלו יש להציע.

Darth Rosenberg

New member
../images/Emo58.gif אהמממ...

לא רוצה לנפץ לך את הפנטסיה, אבל חלק מהדמויות שאת מדברת עליהן כבר לא קיימות ויעשו את זה קשה לממש את העולם הדימיוני שיצרת... ואנג´ל סידרה מעולה - אל תשפטו לפי עונה 1 !

זה מה שאני עשיתי...

ראיתי ב
וורלד את ההתחלה, וממש לא אהבתי אז הרושם הראשוני של הסדרה השפיע עליי מאוד, אז הפסקתי לראות. אבל אומרים לי שהעונה השנייה ממש טובה, ולפי התגובות פה אני מבין שזה נכון... טוב נו- אם ישדרו את העונה הראשונה בש"ח אני אשתדל לראות (אני לא רוצה לקפוץ ישר לעונה השנייה בלי להבין כלום...).

Darth Rosenberg

New member
אני לא חושב שיש בעייה להתחיל

מהעונה השנייה. העונה הראשונה לא תורמת הרבה. אם אני לא טועה, כל מה שצריך זה להבין שקורדיליה קיבלה את החזיונות של דויל לפני שהוא מת, ועכשיו ה- Powers-That-Be שולחים לה את החזיונות. ובהחלט שווה לך לתת לזה עוד צ´אנס.

ANGEL N

New member
העונה הראשונה חשובה...

היא מראה הרבה על העבר של אנג´ל!

Darth Rosenberg

New member
מרבית הפרטים החשובים לגבי העבר

של אנג´ל דווקא ניתנים בתחילת העונה השניה, ופחות בראשונה.

bewiched

New member
../images/Emo23.gifהכל בזכות GUN החתיך,מתה עליו

אולי נצרף גם אותו לאורגיה?

blackwolf

New member
בלתי אפשרי,

מישהו צריך להיות השרירים בכח המשימה שיתאסף להרוג אותם ויש גם עוד סיב, אבל היא לא רלוונטית כרגע. הכח יהיה כמובן: ווילו, זאנדר, אוז, טארה, ג´ילס, קורדי, אניה, דויל, גאן ,ווסלי, המארח ( לורן), פיית´ ( הנה עוד שרירים) והממ... עוד מישהי ועוד שני מישויים ( שכחתי מישהו?) . כולם בסוף יעורפדו ( ללורן תוצא נשמתו מגופו), ויצטרפו לקבוצת הערפדים שתשתלט על העולם בלי להביא לסופו, הם יהיו אימת הרחובות, ויהפכו את חלומו של המאסטר מהמשאלה לאמיתי, רק בלי הכנסת הטכנולוגיה לעניין ( הם פשוט לא יצטרכו הם יהיו כל כך חזקים שהם יהיו מפעל קטן בעצמם). מה דעתכם?

buffstar

New member
אהבתי../images/Emo6.gif

אבל את מבטיחה שאנגל ובאפי היו ביחד בלי דרלה שמרלה?

blackwolf

New member
מבטיחה!

דרלה מקבלת את לינדזי ואחרי איך שהיא התנהגה עליו יקח לה מאות שנים לכפר על מעשיה. אנחנו מדברים על מתנות מקוריות ויפות ( אם אפשר לא צועניות ) והרבה הרבה התחננויות עד שלינדזי המעורפד שלנו ( שיהיה שווה ערך באכזריותו לאנג´ל. למעשה הוא יהיה שילוב של ספייק ואנג´ל, תהיה לו ההתלהבות של ספייק מהרג טוב והסבלנות של אנג´ל להשגת המטרה ) ימחל לה על מעשיה בהיותו אדם. למעשה הוא מחל לה כבר מזמן, אחרי הכל היא זאת שערפדה אותו והפכה אותו לערפד שהוא היום, אבל הוא פשוט נהנה לראות אותה מתרפסת ( כולנו יודעים שדרלה מתרפסת רק כשנוח לה , כך שלמעשה זה משחק שהם משחקים בינם לבין עצמם כבר כמה מאות שנים, קצת כמו המשחק שהיה בין דרלה ואנג´ל- המשחק הוא למי שלא יודע, המתנות המקוריות שהביאו אחד לשניה והצורך להתעלות על המקוריות של השני). המשחק של באפי ואנג´ל, דרך אגב, יהיה משחק ידידותי אחד כנגד השני וגם כנגד דרו וספייק. המשחק יהיה, כמובן, סליירפאסט שימשך כמה מאות שנים. הם יצטרכו לתפוס את הקוטלת, לא להרוג אותה מיד אלא לתת לה להתחזק ואז להתחיל לשחק איתה במטרה להיות כמה שיותר מקוריים, את הקוטלות שישחקו וילחמו הכי טוב הם יערפדו ויוסיפו לחבורה ( הענקית למדי, אני מודה ). המנצח הוא כמובן הזוג שהורג את הקוטלות הכי חזקות ו\או משחק\רוקד איתן בצורה הטובה והמקורית ביותר. גאן דרך אגב ישעשע עצמו ברדיפת לבנים שונאי שחורים ושחורים שKEEPING THE CIRCEL ( מעגל ) כמו ההוא ב´הקו המת הדק´ שהיה לא מזמן ( עם השוטרים הזומבים ). ווסלי וג´יילס מן הסתם ירדפו את המועצה שתצא מכליה. אניה וזאנדר ירדפו אחרי גברים שבוגדים בנשים שלהן. טארה אוז ווילו ירדפו אחרי הממ... אני אחשוב על זה קצת. את מי אני שוכחת? פיית´... פיית´ תהיה עסוקה ( ויסלחו לי הרגישים על השפה ) בלזיין. אם שכחתי מישהו תגידו לי אני אמצע גם להם מה לעשות:) כל טענה המופנית לעולם שיצרתי להנאתי יש לשים בפתיל ואני אענה\אוסיף\ארחיב\ אשנה כפי רצוני ובהתחשבות רבה :)

buffstar

New member
i´m in../images/Emo8.gif

רק שאלה בגלל שבאפי ופיית הם קוטלות שהפכו לערפדיות הם אמרות להיות הרבה יותר חזקות לא?

buffstar

New member
אה אל תבלבל זה בעלילה הדמיונית

שלנו לסוף הסדרה של באפי

blackwolf

New member
מותה של פיית´ ב BALCKVAMPIREVERS

זהו סיפור עצוב וקשה. היה זה ליל ירח המלא, הנותרים האחרונים מחבורת ה´ אנושיים השורדים´ ( כך הם קראו לעצמם, בערוץ החדשות היחיד שנשאר של בני האדם הם נקראו בשמות רבים אחרים :"הנועזים" , "נוקמי הדם האנושי" , "המאחז האחרון של בני האנוש" , "התקווה של בני האלוהים", "נשמת האדם האחרונה" ועוד רבים אחרים בניהם שמות ציוריים, קומיקסיים וממלאי תקווה, אך השמות שהבאנו כאן היו השמות שהראו את התקווה אותה הפיחו "האנושיים השורדים" בבני האנוש הנותרים על כדור הבוץ שהפך לכדור דם. ) הלכו לצייד. הם כבר לא העזו להתפצל, אחד בשביל כולם כולם בשביל אחד, או למעשה, אחד עם כולם, כולם עם האחד. אלו שהתפצלו מהחבורה המקורית, לא שבו. פיית´, גאן, ג´ילס ווילו אחרוני החבורה הלכו יחדיו, כוחותיה של ווילו היו דלילים מאחר וכוחותיה היו בשימוש ללא הפסקה. ידו של גאן עדיין לא החלימה מהפציעה החמורה בה נפצע כשנלחם בלינדזי שבועיים לפני כן. ג´ילס היה חלש משתי יממות ללא שינה בהן חקר את העתיד לקום בלילה זה. ופיית´, פיית´ היא פיית´, כוחותיה היו דלילים, אך היא לא הראתה זאת, לא כשעל כוחותיה מסתמכת החבורה. פיית´ נעצרה, רחש נשמע בין השיחים והיא ידעה שהם מוקפים ושמיד תבוא ההתקפה. הרחש נשמע רק כש´בני המוות´ רצו שישמע, כדי להתעשע עם החבורה וכדי להתישה. אנג´לוס צעד קדימה, הוא היה ממש לפניהם והם לא ראו אותו. הם באמת עייפים. באפי הייתה מאחוריהם. לינדזי עמד בצד ללא דרלה לצידו, וכולם ידעו שהוא רק יצפה בהרג. לינדזי ודרלה תמיד הרגו ביחד. ווסלי יצא מהצד מהשיחים, קורדיליה עמדה לצידו. שניהם נהרגו יומיים לפני, בקרב שעזר להם להשיג את המידע לו נזקק ג´ילס על מנת למנוע את שעתיד לקום הלילה. גאן ניסה לא לתת לעובדה שאהובתו, קורדיליה עמדה לצידו מעורפדת, רעה. כשספייק יצא נמהשיחים מהצידם השני, הם ידעו שהם אבודים. הם היו חלשים מידי, וגם אם פיית´ וגאן יצליחו לעקב את אנג´לוס וספייק, באפי תחכה להם מאחור. ושום קסם לא יכל לפגוע בקוטלת הערפדה. כוחותיה הגנו עליה, איתה הם לא ידעו איך להתמודד. פיית´ תפסה מקומה וכך גם גאן. מטרתם לא הייתה לשרוד, מטרתם אפילו לא הייתה לנצח. רק לעקב את הערפדים מספיק זמן על מנת שג´ילס ווילו יסיימו את כישוף הכבילה שימנע מן היצור לעלות מן הגיהנום. הדבר התחיל ונגמר כמעט מיד אחר כך. גאן נלחם כמיטב יכולתו אך כוחו לא עמד לו כנגד ספייק, וזה האחרון תפס את גאן הכה אותו עד שאיבד הכרתו ונשך. כשגאן התעורר היה חלש מכדי להתנגד, הוא שתה. וגזר גורלו לחיי אלמוות מלאים ברוע. אך לגאן לא היה זמן לכאוב על אובדנו, הוא איבד הכרתו לפני שהבין את שנעשה לו, כיקום- ישמח, יהיה שונה, יהנה מהיצור הנמצא בתוכו, מהמוות שליבו שר. ג´ילס סיים את חלקו בזמן, ואז בלי גאן שיהגן עליו, נלחם מעט נגד קורדיליה , ואז כאילו וויתר, נתן לה לתפוס אותו. ההמשך ידוע, ועצוב מאין כמוהו. ווילו, אדישה , כואבת ומרוקנת מכוחותיה מסיימת את המילה האחרונה בכישוף , אנרגיה כחולה וגדולה יוצאת מגופה מאירה את השמים לרגע וכובה. אך ווילו לא מודעת להצלחתה, היא נוחתת על הדשא, חסרת הכרה וחסרת כוחות. אלמלא היה ווסלי מגיע אליה ומערפד אותה, הייתה מאבדת חייה בטבעיות, בשלווה, כפי שכל אדם צריך. אך נגזר גורלה לחיות חיים ארוכים, ולהשתמש בכוחותיה לעינוי ולכאב, ולא לריפוי כפי שנועדה לפני שהשתנה גורלה. פיית´ נשארת אחרונה, היא יודעת כי כבר אין טעם, אין למה ללחום, עכשיו מטרתה היא רק למות, לא להתערפד, אך קודם, עליה להודיע לאוז, עליה להגיע אליו ולהזהירו. עליה לברוח, ובבוקר כשיחזור להיות עצמו, ידברו על זה, יעשו מה שכל החבורה קבעה כבר מזמן, האחרונים מתאבדים. לא כולנו נתערפד, לא כולנו נהפוך לרשע שניסנו למנוע. אם לא נוכל לנצח, לפחות לא ניתן להם להשיג מטרתם, להשיג את כולנו. היא בורחת, באפי מסמנת לאנג´לוס להניח לה, לפיית´, הם יתפסו אותם, בסופו של דבר. פיית´ מגיעה למה שהיה פעם ביתה של באפי ומה שהוא היום מעוזם האחרון של מי שהיו פעם חבורה גדולה וחזקה והיום נשארו רק קוטלת חלשה ואיש זאב חסר יכולת לעזור. היא מחכה לאור היום ולהתעוררותו של אוז ומדברת איתו. אך תוכניתם לא יוצאת אל הפועל. באור היום, בעוד פיית´ בדרכה לקנות את הרעל, היא נחטפת. אחד מעושי דברם של החבורה האפלה, אחד מהערפדים הנחוטים חוטף אותה, איך הוא עושה זאת- זה סיפור בפני עצמו שלא יסופר כעת. היא נחטפת ומובאת בפני החבורה האפלה, חבורת המוות. באפי עומדת לפניה, צוחקת לה בפרצוף. אנג´לוס נשען על הקיר לצידה, מביט בשקט מטריד. הכבוד לערפוד ניתן לזאנדר. וזה משחק בה, משחק בה עד שהיא צורחת מתחננת למוות. ואז, המוות בא, אך לא כפי שרתתה, לא כפי שתכננה. בנשימת אפה האחרונה היא מתפללת לאלוהים בו מעולם לא האמינה שישנה את מה שיקרה עכשיו, ישנה את מה שהיא יודעת שאינו ניתן לשינוי. והיא מתה, מתה על מנת להתעורר מתה, וקור בליבה. ומטרתה הבאה, להרוג את אוז. להרוג את אוז ולצרף אותו לחבורה החדשה שלה. החבורה הישנה שלה, בעלת המטרה החדשה. לצרף את האחרון שישלים את הנבואה. הנבואה שלה חיכו הערפדים מאז הלך הערפד הראשון על הארץ. נבואת האימה אחרונה. שיניתי סגנון באמצע, ויכולתי לעבוד על זה עוד קצת. אבל השעה מאוחרת וזה מה שיצא. מקווה שנהנתם.

bigbadjoe

New member
תגידו

למה המטרה של הערפדים היא לחסל את האנושות? מה יהיה להם לאכול אח"כ ?

blackwolf

New member
גם אני אף פעם לא הבנתי את זה...

ולמעשה גם ספייק לא הבין את זה... בהתהוות הוא אמר לבאפי שמתאים לו שיש סביבו ארוחות על רגליים ושאין לו שום רצון להפוך את המימד שלנו לעוד מימד גיהנום, לעומת זאת בFFL, הוא טוען שכל מה שערפדים צריכים הוא יום אחד טוב. אם כי יכול להיות שהוא סתם מנסה לעשות רוח, כמו שהוא עושה כל אותו הפרק.

למעלה