no fuckin' subject

roeek

New member
no fuckin' subject

אז ככה: לדעתי כל האליפות היתה בינתיים בסדר גמור וכל הכבוד למארגנים שהביאו את פרדריקס וכל הכבוד לו בעצמו שבא לכאן למרות התנאים הדפוקים... עכשיו מגיע החלק של הביקורת שלי...צריך להעיף את המזניק הקשיש שלנו!!! אני בתור רץ לא מסוגל לזנק בשקט כשהוא באזור! תמיד יש לו בעיות עם אתלטים וגם היום אמנם לא היתה לו בעייה עם מישהו אבל בזכותו לנאור גרין אין מדליה וינאי קיבל משהו שממש לא מגיע לו!!!! בנוסף לכך הקריין היום היה בסדר גמור אבל באמת תעשה לי טובה - בלינקי ביל?!?! טוב שלא המשכת בשיר הי הי בלינקי ביל דוב קואלה לא רגיל...בלה בלה בלה... אני בתור ספרינטר יודע שאם לי היו עושים משהו כזהשנייה לפני הזינוק הייתי מתחרפן ולדעתי זה מה שגרם לטל מור לפסול פעמיים למרות שגם בעבר היו לו בעיות עם הפסילות.... אבל בקיצור כל הכבוד והיה סבבה!!! נ.ב. מגבת נחמדה הביאו נביעות וגם המשקה האיזוטוני היה דוקא סביר למדי שיהיה בהצלחה לכולם גם מחר :eek:)

shposh

New member
תקשיב טוב חתיכת חוצפן!!!!

1)ינאי קיבל את המדליה שלו בזכות ולא בחסד. הוא הגיע במקום השלישי ועל כן כל הכבוד לו , ועל כן הוא קיבל את מדלית הארד. ולא אתה ולא אף אחד אחר בעולם לא יכול לקחת לו אותה!!! 2)לגבי נאור. נאור הגיע לריצה במטרה לא לרוץ! תכניס את זה טוב טוב לראש שלך!!! זה היה ברור אחרי הפסילה הראשונה שהוא עשה. אני מאוד מכבד את נאור כאדם , וכמתחרה כשוח ברמה גבוהה ממני , אבל אני ממש לא מכבד אותו כספורטאי . זאת לא הפעם הראשונה שהוא עושה דברים כאלה. מה שהוא עשה אתמול אך ורק פגע במהלך הריצה ופגע בתוצאות של כל האתלטים על המסלול. חבל. 3)לפי מה שאתה אומר גם המדליה שלי צריכה להיות מצבע אחר ... כי הרי האלוהים שלך , נאור גרין, לא רץ. אז יש לי הצעה , בוא נגייר ונעלה לארץ את כל רביעיית השליחים האמריקאית , או הפולנית או ...(למי שלא הבין אז הרמז הוא לגב. טקאץ' - הפרוייקט הבא של לוי) ואז גם נאור לא יקבל מדליה... 4)אתה מדבר "אני בתור ספרינטר" , אתה אולי אחד כזה אבל אתה רחוק , רחוק מאוד מלהיות ספורטאי. אינך יודע פירגון מהו. אינך יודע הקרבה מהי. ואני מוכן להתערב על כל דבר בעולם שאתה היתה עושה את אותן השטויות כמו נאור! 5)אין שום בעיה עם התנאים בתחרות , התנאים מצויינים, המסלול בסדר גמור , המזניק... כרגיל - דוד... אנחנו כבר רגילים אז אין מה מפרט על כך עוד!!!

aviva88

New member
שפוש עדכן אותי בבקשה...

לא הבנתי כל כך מה נאור עשה בדיוק ולמה הוא לא רץ...??

ישי1972

New member
מי אתה????

מי נתן לך את הזכות לבוא ולבקר את את ינאי???? אתה יודע כמה השקעה וכמה עבודה אנחנו עוברים בשביל להגיע לרגע הזה של גמר אליפות ישראל???? אני לא יודע מי אתה ומה אתה אבל קצת פירגון לא יזיק .

Adam GTI

New member
יואב אבל בכינוי אחר?!

במלה אחת - שתוק בשתי מלים - שתוק טיפש! וביותר משתי מלים - מה אתה מבין בכלל ?! אתלטיקה היא ספורט שיחד עם עוד מעט ענפים, היא הנייטרלית ביותר אין פה חוכמות, אי אפשר לבוא בטענות לשופט (אולי במקרים קיצוניים)... מה שאתלט עושה - זה מה שהוא מקבל אם אתלט פוסל - הוא נפסל אם אתלט מתאמן קשה - הוא מגיע להישגים ואם אתלט רץ פצוע ויודע שמה שיהיה - יהיה, זה גם מה שקורה למי בדיוק אתה בא בטענות?! ואני מוכן להתערב שאתה יואב בכינוי אחר... ואתה מר "אתלט דגול", אם היה לך מושג איזה אימונים הקבוצה הירושלמית עשתה היית מבין איך בדיוק ינאי הגיע לזה ועד כמה זה מגיע לו! אגב, שפושניק - כל הכבוד אחי!!!

Adam GTI

New member
אה אוקיי דיברת על דוד המזניק

קודם כל אתה יהודי? כי אם כן אז כתוב בתנ"ך שלך "והדרת פני זקן ומפני שיבה תקום" אז גם אם יש לך משהו להגיד - תגיד אותו יפה... ולא רק הצורה שלך בוטה וטיפשית, גם התוכן ילדותי וחסר ביסוס מספיק אתלטים מצליחים לזנק מספיק טוב כשדוד הוא המזניק, אני אישית עשיתי כמה שיאים אישיים כשהוא הזניק. חוצמזה, אתה ילד קטן שרק יודע לקטר, תאמין לי שלאלו שבחרו את דוד להיות מזניק באליפות יש יותר ידע, נסיון ושכל ממך ככה שתן להם כבוד, הם יותר מבינים ממך! ורגע, תן לי לנחש...אתה רץ לאט בתחרויות בגלל המזניק, וחלילה לא בגלל סיבות אחרות...נכון?!

eynav bs

New member
אדם,אתה מרוקאי במקרה?...../images/Emo46.gif

מה נסגר איתך?! אוקיי הבנאדם קצת לא מבין עניין,זה לא אומר ששווה לקבל התקף לב בגללו... זה לא בריא להיות כ"כ עצבני!

Adam GTI

New member
אני? מרוקאי?!

ממש לא... ופשוט מעצבן לבוא פתאום לפורום ולראות כ"כ הרבה בולשיט מפוזר פה ולהתחיל להגיב לכל אחד... ותשימי לב שתמיד אופי התגובה שלי תואם את אופי ההודעה הראשית... מי שבא לכאן בגישה חרא גם יקבל כזאת גישה אנשים כאן באים וכותבים שטויות חופשי, ועוד בטון כ"כ מתנשא ועצבני...אז אני אמור להגיב להם בנימוס ? ועוד סיבה שהתעצבנתי כ"כ היא שאנשים כאן תוקפים אנשים אחרים (כמו שכמה אפסים כאן תקפו את מולי, את דוד, את נאור, את ינאי, ועוד...), והאנשים האלה קרובים אליי אז מן הסתם אני אצא להגנתם...

eynav bs

New member
סבבה

הכל ברוח טובה... רק אל תצא עליי גם...
כולנו יודעים שיש הודעות בפורום שלא שוות התייחסות, אין צורך לקחת קשה תגובות של אנשים שכותבים לפני שהם חושבים...

Adam GTI

New member
חס וחלילה להתעצבן עלייך עינב

כמו שאמרת - הכל ברוח טובה ואת אכן צודקת , אני סתם לוקח קשה כל מה שאנשים סתמיים אומרים...

למעלה