NO DOUBT - HEY BABE עכשיו בגלגלצצצצ

eyal-m

New member
מה הבעייה שלך??????????????????????

אני מעורב בפורום........ כמו צ´ט מה רע?

yoavsc

New member
אני עם תמי כאן.

אתה הופך את הפורום ליותר תפוז מתפוז. זה פורום זיהוי שירים, לא הודעות-על-כל-שיר-שיש ברדיו.

eyal-m

New member
אין לי מושג איך אתה ותמי קשור ו>>>>

תסביר לי מה פירוש; אתה הופך את הפורום ליותר תפוז מתפוז. ?!?!?!?!?!?!?!!??!?!!?!?

inigo

New member
אייל....

זהו פורום זיהוי שירים ולא פורום חוויות אישיות. אתה סתם מציף בהודעות האלה ובסוף הודעות של אנשים שכן צריכים עזרה נדחקות לעמוד קודם. כמו שאמרו לך - זהו לא פורום פרטי. איניגו.

eyal-m

New member
אני יכול לנסות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב דבר ראשון לא אמרו לי שזה לא פורום פרטי אבל לא משנה. דבר שני אני לא מביא חוויותץ אישיות אני מנסנה לאנשים למצוא את השירים שהם רוצים עם מידת היתבדחות קלה, מה שלא יזיק לכם תפסיקו להיות כאלו כבדים "קח את זה באיזי..."[שרית חדד] איייל

tamijul

New member
איך בדיוק ?../images/Emo20.gif

אייל...איך זה שאתה מספר לנו איזה שיר אתה שומע עכשיו עוזר לאנשים למצוא את השירים שהם רוצים ?? תסביר לי את זה, ולא אטריד אותך יותר לעולם.. התבדחות זה אחלה...אבל איפה ההתבדחות בדיוק ? You must take it easy תמי.

tamijul

New member
קודם כל...../images/Emo20.gif

זה לא צאט. שנית, תנסה לקצר שורות, רואים אותך גם בלי מילוני סימני השאלה. דבר נוסף, אחלה שאתה מעורב..אבל אתה מעביר את כל השאלות דף ואי אפשר לענות לאנשים על השאלות שלהם וחבל...לא לזה נוצר הפורום ? תמי.

eyal-m

New member
תמי, עם כל הכבוד אני מקבל את<>>>>>>

<<<הביקורת שלך אבל כל אחד יעשה מה שהוא רוצה כאן בפורום וחוץ מזה אני לא מעביר שום דף כל השאלות של הזיהוי שירים נענות וכולם בסוף יוצאים מרוצים אייל

RnB

New member
אני תומך באייל...

אני לא מבין מה הבעיה שלכם... אז הוא הוסיף שורה עם שם של שיר אז מה... ביג דיל...

tamijul

New member
הוא הוסיף 3 שורות...../images/Emo20.gif

ואם לא היינו עוצרים אותו..זה היה ממשיך. כל השאלות נדחקות דף ולא מצליחים לענות על שאלות.. אף אחד לא נגדו, נהפוך הוא. תמי.

eyal-m

New member
תמי את סתם קתנונית/קטנוניתתתתתתתתתת

את מתעסקת בקטנות! עוד שורה פחות שורה יאלללללללללללה אם תיסתכלי אחורה בפורום תיראי כמה עזרתי ואני עדיין עוזר או לפחות מנסה לעזור בשאלות של אנשים בלא אחרת מאשר זיהוי שירים זה הכל שלוםםםםםםם חולייה חלשה

tamijul

New member
קטנונית...../images/Emo20.gif

לא אמרתי שאתה לא עוזר..תקרא שוב את ההערות שלי. תמי.

eyal-m

New member
תושה על השגיאות כתיב, אם את מורה...

<<<לשיחבור במיקרה, כל הכבוד! קראתי שוב את ההערות נידחקות אוייייייייי אז מגלגלים קצת את העכבר למטה יאללללללללה בסוף הכל נענה אני מבטיח לך אין פה מישהו אחד שנשאיר אותו בידיים ריקות ואם זה אני בטוח שכל חברי הפורום יסכימו איתי
איל

נירש

New member
אני עם תמי ואיניגו...

מדובר בהצפה חסרת טעם וממש חבל ששני המנהלים לא כאן.

eyal-m

New member
לא מבין אותך אבל>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

<<<אם כבר דיברת על מנהלים אתה יודע לאן הם נעלמו? אייל

z O e i

New member
אחי יש לי פתרון בשבילך

תשרש. ככה גם תודיע על השירים וגם ההודעות לא יתפסו מקום חשוב של אנשים שצריכים עזרה

למעלה