no body loves me

soulbird

New member
no body loves me../images/Emo14.gif

verybobody hates me think ill eat worms טוב נראה לי שאני אסיים את השיר כאן אממממממ חדש ? יש ויש! אני על המפה! (איי מג´ן יש לך חפוז ממני) אני מצאתי עוד מאמר \ כתבה על טיפול \יעוץ פסיכולוגי ברשת מאת ( לא זוכרת מי
) יש לי מבחן מחר(מי לא לומד אה אה! אוחחחחחחחחחח אני גאון !עלק!
) אווווחח החיים יפים ! מה באמת??? טוב אני אלך לפני שיכנסו ויראו שאני לא לומדת!

liz_liz

New member
החיים יפים ...../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

ושיהיה בהצלחה במבחן . ליז.

סולי בירד יקרה, ציפור הנפש, האם

את יכולה לעשות לפה קישור למאמר ההוא על טיפול פסיכולוגי ברשת או לפחות להגיד לי איפה מצאת את זה הנושא הזה כבר מעניין אותי הרבה מאד זמן וגם דברתי עליו כמה וכמה פעמים עם טלי מאמנות אז תעשי מאמץ למעני? ומקווה שהלך לך טוב במבחן מחזיקה לך אצבעות ולב ביי נשמה

e-magine

New member
זה היה כאן

ברשימה הזאת, מאמר שלישי מלמטה, אך מה לעשות, הנהלתIOL WALLA החליטה שצריך להשמיד את זה.
למיטב ידיעתי פורסם בעיתון עשוי מנייר שקוראים לו "נפש".

soulbird

New member
אכן כן e magine

מצאתי מאמר חדש תגובה למאמרו של דרור גרין מאת אודי בונשטיין (פסיכולוג קליני) הוא נמצא בעיתון נפש שיוצא כל חודשיים ונמצא בספריות העירוניות. אני מוצאת שיש להם הרבה מאמרים שקשורים ל טיפול נפשי ברשת וגם יש להם מאמרים על אומנות וההבט הפסיכולוגי. מאוד מומלץ מאדום צר לי אבל חוסר (גם לימודים -מבחנים וגם פרויקטים אישיים) אינני יכולה להקליד מאמרים לפורום . מה גם אינני בטוחה בחוקיות של הדבר. אבל המגזין נמצא כמו שכתבתי בספריות ציפור

e-magine

New member
הבהרה לגבי העלאת תכנים

אסור להעתיק תכנים (מאמרים, תמונות, שירים) לתוך הפורומים ללא אישור בעלי זכויות היוצרים. מותר לצרף קישורים לעמודי אינטרנט, כי מתן קישור אינו העתקה של התוכן, אלא הזמנה לגולשים ללכת ולבקר באתר שבו נמצא אותו התוכן, כך שמי שנותן לינק, למעשה מגביר את החשיפה של אותו האתר ובכך לא רק שאינו פוגע בזכויות היוצרים של בעלי הזכות אלא שאף גורם בעקיפין לרווחים, אם האתר מרוויח מביקור גולשים.

למעלה