no audio decomprssor could be found

dromi3

New member
no audio decomprssor could be found

no audio decomprssor could be found to decompress the source audio format זו ההודעה שאני מקבל אחרי שאני מנסה לחבר 2 קבצי וידאו (שניהם עם אותה איכות קול ווידאו ובאותו גודל) עקבתי לפי המדריך של KKDD על איחוד סרטים הנה תמונה של ההודעת שגיאה:

dromi3

New member
והנה תמונה מGSPOT של חלק 1

של הסרט שהוא שווה לחלק 2 (חוץ מאורכו)

Ncoder

New member
חיבור שני קבצי AVI עושים ...

בדר"כ ללא קידוד, אתה פותח את החלק הראשון ואז את החלק השני כפי שמוסבר במאמר, אם אתה רוצה כתוביות אז תצתרך מראש לחבר את שני הכתוביות (משני קבצי AVI) ולטעון בתוכנה כתובית אחת שלמה, כמובן שזה ידרוש קידוד מחדש שייקח הרבה זמן . אפשר לחבר מבלי לקודד (ובלי הצמדת כתובית), לאחר שטענת את החלק הראשון והשני אתה מסמן בתפריט Video על Direct Stream Copy ושומר .

dromi3

New member
אה הבנתי ובכל אופן

לא אוכל לבדוק כי כבר חיברתי וסיימתי ומחקתי הכל בדרך אחרת בנוגע ל Video על Direct Stream Copy במאמר כתוב אחרת: "כעת עושים שלושה פעמים OK ואז אז הולכים ל File – Compression… ובוחרים את הקידוד של הסרט DIVX או XVID אני ממיר ל DIVX. ואז לוחצים Configure ורושמים כמה בייטרים שרוצים." משמע מפה שמקודדים מחדש באיחוד.. אבל אני לא מבין מה הקשר עדיין לוידאו כיוון שההודעת שגיאה מתיחסת ח AUDIO

Ncoder

New member
שחכתי לציין את העניין של האודיו ...

בטח כתוב במאמר גם לשנות את קידוד הסאונד ואני מאמין שבגלל זה קיבלת הודעת שגיאה . אם תרצה לחבר מבלי לקודד בכלל אז אין צורך לגעת בסאונד (להשאיר על Direct Stream). בקיצור המאמר משלב בתוכו מספר מאמרים ואני מאמין שהכוונה היא שלא דווקא תעשה את כולם, ככה KKDD ניסח את המאמר .

dromi3

New member
תסתכל מה KKDD כתב בתגובה למה

שאמרת:"במידה ותישמרו את הסרט מבלי לחלץ ולהחזיר אותו אז ברגע חיבור של הסרט יהיה "בום" חזק ואז בשאר הסרט הקול יהיה נמוך. מניסיון."במאמרככה שאני חייב לגעת בסאונד..

Ncoder

New member
באמת אין לי מושג ...

מעולם לא נתקלתי בזה ולא יודע למה אנשים נתקלים בזה...

kkdd

New member
כמובן שיש דעה.... ../images/Emo13.gif

לפני שאני יענה אני רוצה סדר בראש שלי
בלשונית של הוידאו בחרת ב DIRECT? כאשר חיברת את הסרט? חילצת את הקול של הסרט ל WAV לפני האיחוד של הסרט? או שעדיין לא נגעת בו כלל? בקשר ל "בום" עדיין יש את התופעה הזו לצערי, וזה לא קרה רק לי זה קרה לעוד מישהו/י בפורום שכתב/ה "בום חזק" או "בום גדול"

dromi3

New member
סדר

לא בחרתי DIRECT כי כמו שכתבת: "כעת עושים שלושה פעמים OK ואז אז הולכים ל File – Compression… ובוחרים את הקידוד של הסרט DIVX או XVID אני ממיר ל DIVX. ואז לוחצים Configure ורושמים כמה בייטרים שרוצים." נראה לי שהתבלבלת במקום VIDEO כתבת FILE כי אין תחת FILE Compression אז בחרתי ב video-Compression ובחרתי דיווקס וכתבתי לו ביטרייט חילצתי את הקול של הסרט לא לWAV אלא לAC3 כמו שכתוב במדריך וכמו שרואים בתמונות

kkdd

New member
כעת אני מבין שמאוחר מידי ../images/Emo10.gif

אין לך את הקבצים המקוריים שחתוכים לשנייים נכון? כעת יש לך קובץ של סרט עם קול AC3? או MP3? עם בום חזק? מה אתה רוצה לעשות?

dromi3

New member
כן יש לי

הנק' היא שכרגע כבר פתרתי את הבעיה בדרך אחרת אבל באותו זמן מה שעשיתי היה (ועדיין יש לי את ה2 המקוריים) לקחתי את ה2 המקוריים פתחתי בוירטואל לפי המדריך איחדתי חילצתי את הקול של שניהם בקובץ אחד AC3 לא MP3 בנוגע לוידאו כבר הסברתי מה עשיתי ניסיתי לשמור ואז הייתה לי את ההודעה הזו מה שרציתי לעשות היה לאחד את ה2 קבצים עם וירטואל דאב כמו שכתוב במדריך

yanshe

New member
ואיך פתרת את זה בדרך אחרת.....

כי אני לא הצלחתי ועדיין יש לי את אותה בעיה בדיוק, לנסות לחבר 2 קבצים של סרט לקובץ אחד, עם סאונד AC3 ועשיתי כמו שבמדריך וקיבלתי את אותה ההודעה

yanshe

New member
אבל......

כשמחברים עם easy video joiner יש את ה"בום" הזה והסאונד נחלש

kkdd

New member
אז מה עושים ? ../images/Emo13.gif

חוזרים ל VDMOD עם הסרט הגמור שלך, עם הבום הזה. מבטלים את הפס קול הקייים עם ה בום (DISEBEL) ואז מצרפים את הפס קול מאיחוד שני החלקים של הסרט המקורי (כלומר מחלצים ששומרים כ WAV ואז עושים ADD בסרט "הגמור" שעבר את EASY VIDEO) אני בדרך כלל לא עושה קומבינות כאלה... לכן כתבתי את המאמר שלי, שאתקן בהזדמנות.

yanshe

New member
אבל העניין הוא כזה.....

שאני רוצה שהסאונד יישאר היקפי, כ-AC3 משום שאני רוצה להפוך את הסרט ל-DVD עם סאונד היקפי של 5.1

למעלה