NNNNNOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!

WoLfN

New member
NNNNNOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!

למההההההההה?!?!?!?! למה הם הרגו לי ארו ומומי-צ'אן?!?! לאאאאאאאאא מומי היה צריך לדיג'יגדול לפרומון [פרעה מגניב כזה.... אני אתן תמונה אח"כ] ולכסח לו את הצורה ביחד עם הדיג'יגורלים! ואיך שהוא התעלל בארוקנימון... תתתתמממממממווווווותתתתת!!!!!!!!!
שרשור דכאון לזכרם של מומי וארו-צ'אן

Snake Bandage

New member
*נאנחת* טוב שלא ראיתי היום.

בפעם הראשונה שראיתי את זה, בכיתי שעה שלמה, ואז היו לי סיוטים במשך חודש. עד היום, אפילו שמזכירים את המספר 48 אני מנסה שלא לבכות. ארו ומומי המסכנים שלי... כל כך לא מגיע להם. כל כך לא. וזה פרעהמון. באמת דיג'ימון נהדר. הסוף היה יכול להיות כל כך טוב אם הוא היה מופיע... *מנסה לא להתחיל לבכות שוב*

WoLfN

New member
נכון.

הם היו כ"כ צריכים לשבור את הרצף של "הטובים מנצחים את הרעים", וגרום לרעים לנצח את הרעים יותר... בקקשר לפרעהמון, כתבתי את זה מתוך הנחה שבאנגלית זה יהיה פרומון, ובארץ ייתרגמו את זה ככהX_X

Snake Bandage

New member
די, בלי הנחות. פשוט נגיד פרעהמון.

גם את השם של מומימון עיברתו.

WoLfN

New member
באמת?

נכון... זה צריך להוית "מאמימון"... אז פרעהמון

Digi Lista

New member
...

הרצח היה מזעזע כמו שזכרתי...האמת שבסביבות שלוש כתבתי כאן הודעה וזה סימן לי שזה נשלח כלומר חזר לתפוז אלא שאז נתקע לי המחשב(מפתיע...) ולא ראיתי שההודעה לא מופיעה ואפילו לא הספקתי להעתיק לוורד וזה מבאס כי מה שאני אכתוב עכשיו יהיה פחות חזק... בסופו של דבר הינה הפרק בו אנחנו מבינים שמאט וסורה זוג או קרובים לזה לפי השיחה של איזי ומאט. למה דיוויס שאל למה דווקא בהייטון ויו הרי הוא בעצמו לפני כמה פרקים רץ אוטומטית לשם... ראיתם איזה אמיץ דיוויס(וזה עוד לא נגמר...)
אמיתי
אני מנסה לשחזר מהראש את שאר הדברים שכתבתי...

קורורו

New member
זה באמת כל כך השפיע עלייך?

מסכנונה.... למה?... ואני לא צוחקת עלייך או משהו, פשוט בקריאה של ההודעה, יש מצב שתביני לא נכון. אז אני רק מבהירה...

Snake Bandage

New member
נקשרתי אליהם יותר מדי.

אין לי מושג למה אני אוהבת אותם כל כך, אבל מאוד נקשרתי אליהם, ממש הזדהתי איתם. כשראיתי את פרק 48, פשוט... לא ידעתי מה לעשות עם עצמי. רצחו לי את הדמויות האהובות עלי. ועוד בדרך כל כך... כל כך אכזרית וחסרת רחמים... הפחד שלי ממוות לא עזר במיוחד, כמובן. *נאנחת* אוי... ארו ומומי המסכנים...

קורורו

New member
פרק באמת עצוב...

אתם יודעים שאשכרה סיבבתי את הראש כשהוא עשה מה שעשה לארוקנימון ומומימון?! לא חשבתי שאני כל כך ארתע מזה... זה היה מזעזע... משום מה אפילו יותר משזכרתי...
. דיוויס פשוט מאמי!!! אין כמוהו! נכון הקטע שאוקווה הבחין בדיג'יגורלים - שמתם לב שאלו היו רק דיוויס, קן ויולי?... המשולש הרומנטי של העונה השנייה
. כולם צוחקים על דיוויס!!! למה הם תמיד קוראים לו "פה גדול"?! למה?!... ובסוף איך שהוא אמר על הפה הזה של מיוטיסמון: "זה מה שאני קורא לו 'פה גדול'!..." ממש לא אהבתי את הקטע הזה של טאי-סורה-מאט... זה כל פעם משתנה!!! אבל נחמד לגלות שמאט וטאי הם "החברים הכי טובים".

למעלה