Niv is not too crazy about vegetabl

limi10

New member
Niv is not too crazy about vegetabl

Hi Ester, Niv is 7 1/2 months and has been eating one fruit meal at about noon and one vegetable meal in the evening but he is not too crazy about the vegetables soup with chicken in it, what should i do? he eats it completely sometimes but other times he doesnt finish it and makes a funny face when tasting it , i guess he is expecting sweet fruit and gets vegetables. I would be happy to hear some suggestions. p.s. i add shkedia or tehina to the fruit and the vegetables about one and a half spoon full

limi10

New member
one more question........

he doesnt make kaki everyday. is that normal? i breastfeed him and give him one fruit meal and one vegetable meal a day.

kat the bat

New member
תרגום: שאלה נוספת...

הוא לא עושה קקי כל יום. האם זה נורמלי? אני מניקה אותו ומאכילה אותו ארוחה אחת של פירות וארוחה אחת של פירות מדי יום.

YOu don't have to worry

He doesn't have to eat huge amounts of the veggie soup. It is not a problem if he doesn't do kaki every day, as long as when he does, it is soft.​

justmom

New member
תרגום: את לא צריכה לדאוג

הוא לא צריך לאכול כמויות ענק של מרק הירקות. ואם הוא לא עושה קקי כל יום זו איה בעיה, בתנאי שכשהוא עושה היציאה שלו רכה.

kat the bat

New member
תרגום: ניב לא משתגע על ירקות

הי אסתר. ניב בן 7.5 חודשים והוא אוכל ארוחת פירות אחת בצהרים וארוחת ירקות אחת בערב, אבל הוא לא משתגע במיוחד על מרק הירקות עם העוף. מה עלי לעשות? לפעמים הוא אוכל את כל המנה ולפעמים הוא לא מסיים אותה ועושה פרצוף מוזר בעת שהוא טועם ממנה. אני משערת שהוא מצפה לפירות מתוקים ובמקום זה מקבל ירקות. אני אשמח לשמוע הצעות. דרך אגב, אני מוסיפה ככף וחצי של שקדיה או טחינה לפירות והירקות.

kat the bat

New member
הצעות מהניסיון הדל שלנו...

ארבל בת 6.5 חודשים ואנחנו בשלבי טעימות. כל מה שניסינו עד היום נתקל בעווית פנים של גועל ומקסימום 5-6 כפיות טעימה. היו לנו שתי חריגות: 1. בטטה אפויה בתנור ומעוכה היטב (אפשר גם מבושלת). 2. הלהיט החדש מהיום בצהריים - דלעת שבושלה במרק מתקתק (אוכל שבכלל בושל למבוגרים). פתאום הילדה חיסלה לפחות 10-12 כפיות בהתלהבות ובלי פרצופים של גועל. כנראה שהמתיקות של הירקות הללו עושה את העבודה (וכמו שאסתר בוודאי תגיד, זה הכי מזכיר להם את הטעם של החלב שלנו). ואגב, ניסיתם פירה עם חלב אם? זה הניסיון הבא שלנו.

למעלה