You know im right
New member
Nirvana News
(אחרי הרבה זמן שלא היה שרשור כזה כי אני עצלן ומעצבן אותי שמכל הפורום רק איזה חמישה בערך מגיבים לזה... אבל שיהיה)
נתחיל בטיפה הומור שקשור לנירוונה-בארה"ב העלו מחזמר בשם 27Heaven והדמויות שמגלמים השחקנים הן: קורט קוביין, ג'ים מוריסון, וג'ניס ג'ופלין (שהם ממה שניתן לקרוא לו: מועדון ה-27, מאחר וכולם נפטרו בגיל זה). הנה פירוט על המחזה: מחזה סאטירי חדש עולה כיום על בימות בארה"ב, המחזה עוסק בפגישתם המדומה של ארבעה מאייקוני הרוק הגדולים (ג'ניס ג'ופלין, קורט קוביין, ג'ים מוריסון וג'ימי הנדריקס) בעולם שנפגשים לאחר מותם בגן העדן. המחזה נקרא 27Heaven משום שחוץ מהיותם ענקי רוק הם חולקים מכנה משותף נוסף - מוות בגיל 27... המחזה נפתח עם מותו של קוביין (1994), שעולה מעלה ומגיע אל שערי גן עדן. הוא פוגש את שלושת האחרים שנמצאים שם כבר 25 שנים ויותר ב"הופעה הגדולה שבשמיים" (Great Gig in the Sky). תחילה הוא להוט לעבור דרך השערים ולהצטרף ל"מועדון האקסקלוסיבי" במיוחד כשהאחרים משתפים אותו בחוכמתם ובניסיון שצברו. אך ככל שהשיחה והעלילה מתפתחות נראה שקורט הולך ומאבד עניין - זאת במיוחד לאור העובדה שהוא מגלה שג'ניס ג'ופלין שותה אפילו יותר משהייתה בחיים, ג'ים מוריסון הפך ליהודי חרדי וג'ימי הנדריקס מטיף נגד סמים ובעד ניאו-נאציזם... המחזה הופק ע"י צוות שכולל את הסופר איאן הלפרין (שכתב את: "The Cobain Case: Life and Death of a Rock Icon"), הסופר טוד שפירו והבמאי אדם רובאק (שביים את: "The Vagina Monologues").
מגזין הרולינג סטון ערך השוואה בין נירוונה לרדיוהאד, ניתן לקרוא את זה בקישור הבא: |Nirvana VS. Radiohead
MTV העלו את השאלה "מה אם קורט קוביין היה בחיים?" וניסו לענות עליה. למי שמעוניין, ניתן לקרוא על כך בקישור הבא: Imagine Cobain At 40
על פי Access Hollywood יצא סרט רשמי על חייו של קורט קוביין על פי הביוגרפיה Heavier Than Heaven שנכתבה ע"י צ'ארלס קרוס. ניתן לקרוא עוד כאן. את קורט מסתבר יגלם השחקן יואן מקגרגור. קיראה מהנה למי שיקרא
אם תרצו, תעלו דיונים לגבי מה דעתכם על הסרט, המחזמר ועוד דברים שהוזכרו בהודעה זו.
(אחרי הרבה זמן שלא היה שרשור כזה כי אני עצלן ומעצבן אותי שמכל הפורום רק איזה חמישה בערך מגיבים לזה... אבל שיהיה)