NINO JOSELE המלצה

flamenquito

New member
NINO JOSELE המלצה

טוב, שלום לכול אוהבי הפלמנקו, אני חדש בפורום, והחלטתי להמליץ לכם על דיסק האחרון של NINO JOSELE.שנושא את שמו. אז קצת רקע: JOSELE נולד באלמריה ב1974 למשפחה של צוענים ונשם את הפלמנקו מגיל 0. אני שמעתי אותו בפעם הראשונה בדיסק הראשון שלו(1995) CALLE ANCHA, שהיה מאוד PURO אבל היה חסר משהו.... אחרי הזה היה אפשר למצוא אותו כמעט בכל הדיסקים של DIEGUITO EL CIGALA שם הוא כבר נשמע הרבה יותר טוב ופיתח סגנון יותר אישי, (למרות שעדיין אפשר לשמוע את TOMATITO מתוך חלק מהפלסטות שלו). אני ראיתי אותו לפני שנה ב JEREZ בהופעה והוא היה מצויין ובתקופה האחרונה הוא גם מופיע בהרכב שמלווה את PACO DE LUCIA. בדיסק הזה אפשר לשמוע את GUADIANA - זמר מצויין בBULERIAS הראשונה, ENRIQUE MORENTE מופיע ב SOLEA ויש גם קטע עם השפעה מורית בולטת- עם שירה במרוקאית. יש רומבה עם זמר ארגנטינאי ANDRES CALAMARO שמשלבת יפה את ההשפעות של שניהם (בלי קשר לANDRES CALAMARO יש דיסק של שירים ארגנטינאים וטנגו ש JOSELE מנגן בו "EL CANTANTE') ודבר האחרון , הדיסק מסתיים ב BULERIA מדהימה - GRANADA, אז זהו , למי שזה מדבר אליו יש לכם את כל הסיבות להשיג את הדיסק הזה. תהנו VIVE EL FLAMENCO

למעלה