nikon coolpix 4300

MEIMIS

New member
nikon coolpix 4300

שלום לכולם וקודם כל אחלה פורום... אני רוצה לקנות עדשת מקרבת x3 למצלמה שלי nikon coolpix4300... אתם מכירים את העדשות האלה? הם שוות משהו? יחסית למחירם היקר..?

MEIMIS

New member
ועוד משהו...

זה שווה משהו? כי כל פעם אני מתעצבן מחדש שהמצלמה שלי שוהה יותר מידי זמן כשהבטריה מגיעה לחצי שלה.. וזה ממש מעצבן כי מלא תמונות הולכות לי בגלל זה... בכל אופן.. שווה משהו? אשמח לתגובות...

LazyGecko

New member
מה ?

שוהה יותר מידי זמן כשהבטריה מגיעה לחצי שלה ? למה אתה מתכוון ? המצלמה לא עובדת לאט יותר שהסוללה בחצי. אולי לא הבנתי אותך. בכל אופן, אני בניתי בעצמי מארז סוללות חיצוני ל-Coolpix 4500 שלי וזה עובד יופי.

אריק פ

New member
שתף, שתף...

שלום אשמח (ואני מתאר לעצמי שגם אחרים), אם תשתף אותנו איך בנית את המארז,ובעיקר באילו סוללות השתמשת.. תודה! אריק

אריק פ

New member
תודה

למרות שאולי אבא שלי יביא לי מצבר קטן, שיחסוך לי את העבודה. אבל בכל מקרה שווה לדעת, בשביל כל מיני דברים .. . תודה!
אריק

ted

New member
לא חושב שיש קשר בין מצב הסוללה

למהירות הצילום. אולי לזמן טעינת הפלש. יש סוללות חיצוניות רבות למצלמה, שנותנות לך 6 שעות ויותר של עבודה רצופה.

MEIMIS

New member
כן כן התכוונתי לטעינת הפלאש...

גם העלתי את הנושא פעם בפורום צילום שהפך להיות אומנות הצילום.. למה זה קורה בכל אופן שלוקח לזה ה-מ-ו-ן זמן לטעון כשזה רק בחצי.. כמה שעות עבודה הבטריה המקורית של ניקון נותנת? אפשר לחבר סוללה חיצונית ל4300 של ניקון?

ted

New member
אולי שעה+ עבודה, תלוי בכמות השימוש

במסך והפלש. כן, אפשר לחבר סוללה חיצונית למצלמה, הוזכרו כאן מספר אפשרויות. אני את שלי (ל4500) קניתי באנגליה אצל EAGLEEYE.UK, והיא לא היתה זולה. יש בארץ יותר זולות.

MEIMIS

New member
6 שעות יספיקו אתה אומר.

ומה אתה אומר על הבטריה שהוספתי בקישור למעלה? הבטריה החיצונית?? יש בטריות פנימיות יותר חזקות מהבטריה המקורית של ניקון? מבחינת הזמן שהיא מחזיקה...?

ted

New member
נראית "סוס חזק". סביר שתחזיק שעות

רבות. יש כמה יצרנים שמייצרים סוללות חלופיות לניקון אבל לא מאמין שתמצא משהו שיהיה חזק פי כמה - אולי אחוזים בודדים - ואורך החיים שלהן לא ידוע. עדיפה החיצונית, או סוללה נוספת, או גם וגם... אני קניתי חיצונית (יש לי גם רגילה נוספת) בגלל הדיגיסקופינג - ששם המצלמה דלוקה שעות.

ted

New member
העדשה הספציפית הזו TC-3ED היא

הטובה ביותר בעולם בין העדשות התוספיות למצלמות דיגיטליות. יש לי אותה, והיא מעולה וחדה, כמו עדשת PRIME - וגם כופלת פי 3.

nightjar

New member
גם אני מאוד מרוצה ממנה

אם מחזיקים אותה מספיק יציב התוצאות מצוינות. דרך אגב עדשת 400 (הקבלה סבירה) למצלמת 35מ"מ תעלה לך כמעט כפול, ואני מתכוון לעדשה לא מקורית...

למעלה