שלום לכולם וקודם כל אחלה פורום... אני רוצה לקנות עדשת מקרבת x3 למצלמה שלי nikon coolpix4300... אתם מכירים את העדשות האלה? הם שוות משהו? יחסית למחירם היקר..?
זה שווה משהו? כי כל פעם אני מתעצבן מחדש שהמצלמה שלי שוהה יותר מידי זמן כשהבטריה מגיעה לחצי שלה.. וזה ממש מעצבן כי מלא תמונות הולכות לי בגלל זה... בכל אופן.. שווה משהו? אשמח לתגובות...
שוהה יותר מידי זמן כשהבטריה מגיעה לחצי שלה ? למה אתה מתכוון ? המצלמה לא עובדת לאט יותר שהסוללה בחצי. אולי לא הבנתי אותך. בכל אופן, אני בניתי בעצמי מארז סוללות חיצוני ל-Coolpix 4500 שלי וזה עובד יופי.
גם העלתי את הנושא פעם בפורום צילום שהפך להיות אומנות הצילום.. למה זה קורה בכל אופן שלוקח לזה ה-מ-ו-ן זמן לטעון כשזה רק בחצי.. כמה שעות עבודה הבטריה המקורית של ניקון נותנת? אפשר לחבר סוללה חיצונית ל4300 של ניקון?
במסך והפלש. כן, אפשר לחבר סוללה חיצונית למצלמה, הוזכרו כאן מספר אפשרויות. אני את שלי (ל4500) קניתי באנגליה אצל EAGLEEYE.UK, והיא לא היתה זולה. יש בארץ יותר זולות.
רבות. יש כמה יצרנים שמייצרים סוללות חלופיות לניקון אבל לא מאמין שתמצא משהו שיהיה חזק פי כמה - אולי אחוזים בודדים - ואורך החיים שלהן לא ידוע. עדיפה החיצונית, או סוללה נוספת, או גם וגם... אני קניתי חיצונית (יש לי גם רגילה נוספת) בגלל הדיגיסקופינג - ששם המצלמה דלוקה שעות.