Nikon 5400 vs Oplympus C-5060

ddid

New member
Nikon 5400 vs Oplympus C-5060

שלום האם מישהו יכול להצביע על ההבדלים העיקריים בין המצלמות? קראתי באתרים כמוMegapixle,Dpreviw וכו' אבל רק התבלבלתי מרוב נתונים האם לניקון 5400 יש בעיות עם רעשים או בעיות פוקוס באור חלש? האם אפשר לחבר לניקון עדשות כמו ב5060 או שיש צורך במתאם? ואחרון, האם מהירות התגובה בניקון טובה כמו ב5060? תודה רבה

הבדל עיקרי בולט:האולימפוס היא

מצלמת כוונת והניקון מצלמה דמוית רפלקס. בניקון אומרים שיש לאג טיים ארוך, אולימפוס יצאו בהצהרה שבדיוק בדגם הזה צימצמו אותו מבחינת ידידותיות - אני אישית מעדיפה את אולימפוס. תעלה לכאן דף קישור לעמוד ההשואה בין שני הדגמים.יכול לעזור יותר.

idohal

New member
איריס התבלבלת זאת איננה ה 5700

אלא ה 5400 שהיא בעלת עינית אופטית כמו האולימפוס. כל השאר נכון.

נכון-גם הניקון מצלמת כוונת

מה שאומר שאסור לענות ללא שמצרפים קישורים לדגם-וזה מה שאעשה מעתה. לגבי הניקון במיוחד הייתי קוראת בעיון את כל חוו"ד המשתמשים בכל אתר אפשרי.

קישור להשוואה בין 2 המצלמות

להלן קישור להשוואה בין 2 המצלמות באתר של dpreview יש אפשרות להעלות 2 מצלמות side by side ולהשוות, אך מכיוון שכתובת הקישור היא http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp מישהו אחר שפותח לא מקבל את 2 המצלמות אלא את העמוד הראשי של האתר

אם יצאה סקירה לגבי ה5060-ואני הייתי

מחכה לאחת כזו - תמיד יש פרק של השוואה לדגמים מקבילים - אם הניקון באותה ה'רמה' - ישוו אליה - עם דוגמאות צילומים.

למעלה