nikon 4300 או canon A80 ?מה עדיף?

יוסי®

New member
קנון D10 עדיפה.

לפני שחברי הפורום יוכלו לייעץ לך, כדאי שתפרט מה הדרישות שלך מהמצלמה ולמה היא תשמש אותך בעיקר ואז העצות תהיינה יותר ממוקדות....

eli_singer

New member
מה הקשר יוסי?!?

בנאדם שואל על מצלמת P&S בסביבות 400$, ואתה אומר לו שהרפילקס הדיגיטלית שעולה 1500$ טובה יותר! נו באמת! זה כמו שמישהו ישאל אם עדיף לאדה או סוסיתא, והתשובה שהוא יקבל היא שפרארי עדיפה. אלי

יוסי®

New member
אם לא שמת לב, זה היה בציניות.

קטונתי עדיין מלהמליץ על מצלמות - הידע שלי לא ממש מספק כרגע ואני לא מתיימר להמליץ על כלום. בשביל זה יש בפורום הזה מספר לא קטן של משתתפים בעלי ידע רב מאוד ועם המלצות מעולות, שניתנו גם לי כששאלתי. אבל גם הם לא יכולים לתת עצה טובה אם השאלה כללית מידי ולא ממוקדת. וכן, כאחד שהוא חבר ותיק בפורום מכוניות אני יכול לאמר לך שאם מישהו יכנס וישאל "איזה אוטו עדיף, יונדאי או מאזדה" תשובה ברורה הוא לא יקבל, כי השאלה כללית מידי. ציניות ידידי, ציניות - אבל בלי כוונה רעה.

eli_singer

New member
../images/Emo52.gif../images/Emo163.gif

דווקא בציניות אני מבין, הפעם ברח לי... no hard feelings
הכל ב-

יוסי®

New member
שטויות ../images/Emo13.gif הבעיה עם ציניות היא שלא

תמיד היא מובנת לאנשים חוץ מזה שהשתמש בה... no hard feelings, כמובן

לא הבנתי על מה הציניות

הבנאדם הזכיר שני דגמים מאוד ספציפיים, זה מאוד ממוקד. אם מישהו ישאל אותך "מה יותר טוב kia rio או מאזדה 3?" תגיד לו שזו שאלה כללית מדי?

יוסי®

New member
כן, בהחלט. כי בחירה של רכב, למשל,

תלויה בהרבה פרמטרים - כמו למשל כמה נוסעים בדר"כ יהיו ברכב, מרחק הנסיעה הממוצע, התקציב שיש לקניה וכו' - ויהיו כאלה שתתאים להם יותר הקאיה, וכאלה שתתאים להם יותר המאזדה. אני משער, בלי ידע גדול, שזה בצורה כזאת או אחרת נכון גם בתחום הצילום.

לא צריך את כל הפרמטרים האלה

כדי לתת לו תשובה קצרה ענינית וקולעת. אם אתה לא מאמין - עיין בתגובתו של ted.

יוסי®

New member
יכול להיות שאתה צודק, בכל מקרה, חבל

לפתח על זה וויכוח מיותר...

ted

New member
ה A80 לצערי (אני ניקוניסט) נותנת

יותא אפשרויות ידניות מה 4300 שהיא מצלמה מתוקה וקטנה, אך כדי לעבוד איתה ידנית צריך לעמול הרבה. כאוטומטית - הייתי הולך על ה 4300 (ולא בגלל שאני ניקוניסט) כי היא פשוטה ביותר להפעלה.

idohal

New member
תומך בכל מה שנאמר ואוסיף שיש ב A80

עוד יתרון נחמד של המסך המסתובב שמגן על המסך כאשר לא משתמשים ומקל על המתמש כאשר מצלם בזוויות לא נוחות.

לגבי אחריות של קראט ל a70/80

מה המצב בשוק? אפשר למצוא חנות שמוכרת יחסית בזול ונותנת אחריות של קראט? קרוב משפחה שלי מעונין לקנות ואם אנחנו כבר בעסקי קראט.... יש אחריות בארץ לDSLR של קנון?

קריר

New member
../images/Emo6.gif יעשה טיול על הדרך

כנראה בטעות הנחתי שלכולם יש רכב מהעבודה . . .

למעלה