NIKE - אוף!!

milshake

New member
NIKE - אוף!!

..סתם מוציא קיטור.. רציתי להזמין זוג נעלי ספורט חדשות מהאתר שלהם שאפשר לעצב את הנעל בעצמך (NIKEID), בזבזתי על זה ים זמן כי ראיתי שהם מקבלים פאיפאל ויש לי למי לשלוח בארה"ב - סופסוף הנה הזדמנות לבזבז את הכנסותי מאטצי. אז אני יכול להכניס את הכתובת למשלוח בארה"ב כמו שפאיפאל פרסמו בפייסבוק, והכל טוב ויפה אבל אז מקבלים הודעה מנייקי שהם אינם מקבלים תשלומים מישראל דרך פאיפאל!! אההההההההה.. זה אפילו לא יורד מהאשראי ה"ישראלי" אלא מהכסף שיש לי שם. פאקינג אכזבה

milshake

New member
יתכן ואפשר אבל

כמו שאמרתי, אני רוצה לבזבז את הכסף ששוכב לי בפאיפאל, לא את הכסף שיש לי בבנק. כמו כן על חיוב באשראי כמובן שיהיו עוד עמלות של המרת שערים. זה כבר יצא הבדל לא רציני לעומת המחיר של הנעל בארץ, כמובן שבארץ לא עיצוב אישי אבל עדיין, לחכות חודשיים + בשביל זה במקום לקפוץ לחנות בארץ ופשוט לקחת, כבר וויתרתי.

milshake

New member
גם Zappos לא הלך.. גרר!

טוב אז אחרי שהחלטתי לוותר על קניות ברשת מחו"ל הלכתי היום לדיזינגוף סנטר וכמובן שכבר נגמרה הנעל שרציתי. גם בשינקין - אין צפי למלאי חדש.. גם עוד פריט לבוש שרציתי אין את הדגם והמידה - just not my day! יש לי דוד שמגיע מארה"ב שבוע הבא אז אמרתי יאללה נזמין אליו בחצי מחיר את הפריטים, לפחות ככה הם יגיעו! מצאתי אותם ב-ZAPPOS שמקבלים פאיפאל - ושוב, פאיפאל עם כתובת בחו"ל נותן שגיאה. ניסיתי לשנות פרטים ועניינים עד שנמאס לי כבר, חייבתי את האשראי הישראלי - והם קיבלו אותו ישר.. מאכזב איך שהפאיפאל הזה לא עובד והכסף שוכב שם. מעצבן שיש לי דולרים זמינים ואני צריך לחייב חשבון ישראלי ולצבור עמלות.

מצד שני אם מאיזו סיבה לא תקבל את המוצר

יהיה לך הרבה יותר קל לקבל החזר מחברת האשראי מאשר מפייפאל! למעשה אני כמדיניות לא משלמת מהבאלנס ומעדיפה להפסיד כמה שקלים על עמלות מאשר מאות שקלים על עסקה כושלת... אבל העיקר שתתחדש נשמע שווה!

למעלה