NightWIsh NightWish! מי מכיר?מה דעתכם?מה חושבים?
T The PeaceKeeper New member 20/11/05 #4 להקה פשוט מדהימה... למי שמתחיל שיתחיל לפי דעתי עם moon dance חבל אבל שט'אריה הלכה...
W wish i was here New member 20/11/05 #5 אני מכיר להקה טובה,מאד משקיעים ויפה,שילוב מעניין בין פאוור מטאל לאופרה....לדעתי השירים שלהםפ אבל דומים מדי אחד לשני
אני מכיר להקה טובה,מאד משקיעים ויפה,שילוב מעניין בין פאוור מטאל לאופרה....לדעתי השירים שלהםפ אבל דומים מדי אחד לשני
P psychoit New member 20/11/05 #7 לא שמעתי מספיק אבל... המשירים ששמעתי...הם נחמדים..לא יותר מזה. מעניין איך תהיה האוירה עכשיו בשירים שלהם,עם הסולנית החדשה שתהיה להם.
לא שמעתי מספיק אבל... המשירים ששמעתי...הם נחמדים..לא יותר מזה. מעניין איך תהיה האוירה עכשיו בשירים שלהם,עם הסולנית החדשה שתהיה להם.
ש שרון653 New member 21/11/05 #10 אין עליהם! אני חושב שזה אחד הלהקות המצליחות ביותר.שילוב מעניין של קול של טאריה ופאוור מטאל. אני מאוד התבאסתי שטאריה הלכה אבל לא נורא, אולי מי שתבוא תהיה יותר טובה (למרות שקשה לי לאמין בזה).
אין עליהם! אני חושב שזה אחד הלהקות המצליחות ביותר.שילוב מעניין של קול של טאריה ופאוור מטאל. אני מאוד התבאסתי שטאריה הלכה אבל לא נורא, אולי מי שתבוא תהיה יותר טובה (למרות שקשה לי לאמין בזה).
S Sum41xGiRL New member 22/11/05 #13 sharzoe יש לה טעם בנזונה במוזיקה. "ולאן נעלם הטעם שלך במוזיקה" זה פרדוקס לשמוע נייטויש ולשאול את השאלה הזאת..
sharzoe יש לה טעם בנזונה במוזיקה. "ולאן נעלם הטעם שלך במוזיקה" זה פרדוקס לשמוע נייטויש ולשאול את השאלה הזאת..