nightwish boy.......

deeds of flesh

New member
nightwish boy........./images/Emo46.gif../images/Emo122.gif../images/Emo46.gif

קראתי את ההודעות המסכנות שלך, ואתה בכלל בן אדם מסכן חסר השכלה או וואטאבר.... כל שניה אתה מזכיר את הלהקה המסריחה שלך נייטוויש, שזה פוואר ממוסחר עם אופרה, שאף אחד מהלהקה הזאת לא מבין מה הוא עושה, אין להם אפילו דיסטורשן!!!!!! אז תפסיק לשחק אותה אתה לא מבין כלום במטאל או בחלומות צלולים!!! אל תנסה להריג פה הגבר או משהו כזה....אתה חתיכת אפס! וכבר עלית על העצבנים עם הנייטוויש המסריחים האילה שלך.....פוואר מטאל חחח נו באמת! חוץ מזה שבאמת הטיעונים של צ´יטה התבססו מאיזה מקום..והדברים שהוא אמר הגיוניים מכל הבחינות, אתה סתם צר אופקים טיפש...שהביא את הטיעונים שלו מאיזה ספר מסכן.... "כבר לא שלך אפילו אם ירד שלג בגהנום" (זה היה ממש עלוב חחחחח) דידס אוף פלאש, להקת ברוטאל ד´ת, שהיית חולם להגיע לרמה שלה!

שריר

New member
וואי וואי וואי

תריבו על חלומות צלולים אבל על להקות מטאל חחחחח הויכוח הכי מסכן שיש כמו לריב איזה ראפר יותר עבריין

Nightwish-boy

New member
חחחחחחחחחחחחח

אתה ילד קטן ופאתטי שמנסה לשחק אותה... וזה כל כך ברור... נייטוויש ממוסחרים? להקה ממוסחרת תשים דוגמניות עירום על עטיפה של אלבום שלה? זה שהשירים שלהם לא מבוססים על צרחות וסולואי תופים בלי מלודיה ובלי מטרה, סטייל מייהם (החארות). ברוטאל דת´ זה סגנון לאנשים שמשחקים אותה מעריצים של השטן ומופרעים רק כדי לחפות על זה שהם סתם אפסים קטנים ועלובים. אפילו זאב טננבוים (הסולן של סיילם אם אתה לא יודע) הודה בזה. לנייטוויש יש כישרון ולכן הם לא צריכים לצרוח ולשיר כל הזמן על דברים מזעזעים (כמו שCURCUS עשו) כדי להצליח. בוא נאמר שבחלומות צלולים ובמדיטציה אני מבין "טיפה" יותר ממך, בתור אחד שחקר ת´נושא בלא מעט אתרים וכאחד מהנציגים של סילבה בארץ... אז שב בשקט דור

Nightwish-boy

New member
ועוד משהו קטן...

רואים שבאת לפורום רק כדי לקלל כמו איזה מפגר... אז עדיף שתצא ומהר... ונייטוויש הם אחת מהלהקות היותר רכות שאני שומע (בדרך כלל...) רשימת להקות שאני אוהב? בבקשה מטאליקה הישנים (בעיקר אנד ג´סטיס פור אול) סטרטווריוס סיסטם אוף א דאון סטיל אטאק סונטה ארקטיקה הלואין איירון מיידן (רק חלק) צ´ילדרן אוף בודום (כנ"ל) סלייר (כנ"ל וכנ"ל. הסולואים גדולים אבל הם קצת משעממים לאורך זמן) מגהדת´ אמורפיס גרייב דיגר מטאליום וזאת רק רשימה חלקית. הטעם שלי מאוד מגוון (נייטפול עם נייטוויש :) ) ואני שומע כמעט הכל. מפאוור ועד דת´ ות´ראש מהיר (אבל מלודי, דיר בלאק!) אז על מי אמרת שהוא לא מבין במטאל? דור

Nightwish-boy

New member
ורק שתראה למי אמרת שהוא לא מבין

במטאל... עוד כמה להקות נחמדות שאני אוהב בליינד גארדיאן גמה ריי ג´קובס דרים אנג´ל דאסט פנטרה בPOWER METAL AC\DC (לא ממש מטאל אבל עדיין טובים CHINCHILLA סינרג´י רויאל האנט פרדייז לוסט ועוד הרבה מי לא מבין עכשיו אה? דור

שריר

New member
טוב אני לא ממש מבין במטאל

אבל חחחחחחחחחחחח מה הבעיה ללכת לחפש להקות של מטאל ולרשום אותם פה ואז להגיד שאתה מבין

דנה^^

New member
זה יהיה ממש פתאטי לחפש שמות של

להקות מטאל בשביל לרשום.. אם הוא לא אוהב מטאל (ואל תתנפל עלי ותגיד שאתה כן.. אני רק אומרת שאם לא) אז היה עדיף להגיד את זה וזהו. חוצמזה מה מטאל קשור לוויכוח??

Nightwish-boy

New member
עוד מעט עוד תאמר שאני אוהב בריטני

לא רוצה- אל תאמין. תאמין לי די ישימו לב אם תזייף ולהקות ששמתי יחסית די מוכרות... רובן לפחות. שלך דור

shabaz

New member
סוף סוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

אני לא מאמין!!! אתה מכיר את בליינד גוארדיאן? שנים אני מנסה למצוא מישהו שמכיר אותם, אבל כולם אומרים לי שהם לא מכירים!!! איזה שירים טובים... שבז נ.ב.- שכחת להזכיר את דרים טיאטר (כל התודות שמורות לדייזד)

Nightwish-boy

New member
בליינד גוארדיאן אכן טובים...

אבל לדעתי יש יותר... ולא שכחתי את דרים ת´טר, הם פשוט נהיו קיטשיים להחריד (ע"ע THE SPIRIT CARRIES ON)... שלך דור

Nightwish-boy

New member
אופסליחה!

התבלבלתי עם מישהו אחר... אז אתה לא מרמת גן סורי... כנראה בגלל זה גם לא שמעת על סילבה זה פועל בעיקר במרכז... סורי בורי! ואגב איך באמת קוראים לך שלך דור

UpTown~Girl

New member
הופה הופה ניטוויש תרגיע ת´תחת ומהר!

מי אתה שתגיד למישהו לצאת מהפורום??? אין לי שום דבר נגדך, לא ממש אכפת לי הויכוחים שלך עם צ´יטה, אבל אתה קצת חוצפן שאתה בא ומתחיל לריב עם כל הפורום, ולהחליט שאתה רוצה שדיס אוף סמטינג ילך מהפורום! לא הגזמנו בכלל, נכון ניטוויש? אז אני אולי שתקתי עד עכשיו, אבל נמאסססס אז תרגיע ת´תחת ומהר!!! עדי, או עדי המלכה בשבילך!!!

Nightwish-boy

New member
תוציאי ת´אף שלך מהתחת שלי

אם היית קוראת כמו שצריך היית מגלה שאמרתי לו שאם הוא בא לכאן רק כדי לקלל ולעצבן עדיף שילך. וזה חל על כולם. זאת דעתי אני לא יכול להעיף אותו בכוח לצערי... לריב עם כל הפורום? הפורום הזה מאוד קטן אם יש בו רק שלושה אנשים... אני יודע שיש לי נטייה לעצבן אנשים כי אני אומר מה בראש שלי. בעיות? פנו למחלקת התלונות שלי. דור, או דור-שמבין-מהחיים-שלו-הרבה-יותר-ממך-יא-מפגרת בשבילך

UpTown~Girl

New member
כן! לריב עם כל הפורום!

סלח לי אבל רק כדי להוכיח לך שיש כאן הרבה יותר מ-3 אנישם אז בבקשה: גיא אני שריר חלמן שבז דנה נועה צ´יטה אמיתי בלייד זיפי יריב אליסטן ואלה רק האנשים שרושמים כאן המוןןן ובאופן קבוע יש כאן עוד הרבה שאין להם כוח לענות לכל הטמטומים שלך!!! ואם אתה מתכוון להמשיך לריב עם כולם אז עדיף שתעוף מכאן ומהר.

Nightwish-boy

New member
רק לפי הניק שלך אפשר לראות

איזה מטומטמת את! יש ברשימה שלך כמה ילדים שבחיים לא דיברתי איתם. זה נורא נחמד להמציא דברים אני יודע... יש גם הבדל קטן בין ריב לויכוח שעוד לא הפנמת. עם צ´יטה התווכחתי, לא הסכמנו על משהו וזה גלש לפסים אישיים. יש ויכוח ויש ריב. ומפגרת כמוך שמעריצה את ווסטלייף וכל מילה שניה היא "כאילו" לא תגיד לי מה לעשות. אז תורידי פרופיל ומהר. דור

UpTown~Girl

New member
תראו מי שמדבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא המצאתי אפילו אחד! אפילו לא אחד!!! וגם לא כתבתי את כולם! זה שלא דיברת איתם זה ואלי בגלל שאנשים לא כל כך רוצים לדבר איתך, קולט??? אתה זה שצריך להוריד פרופיל!!! אני גמרתי.

למעלה