Nightwish BOTTOM 5!

shirlapes

New member
אולי

אני כבר לא זוכרת להגיד לך איפה בידיוק ומה, אבל אני זוכרת שבחלק מהזמן היא יותר מידי "מפוצצת" את העיצורים. עקרונית זה טוב לשיר "מפוצץ" כי ככה אין סיכוי שלא יבינו אותך, אבל יש גבול לכל תעלול

אה טוב יכול להיות שאלה פשוט עיצורים כפולים

יש בפינית הרבה מאוד אותיות כפולות. כשזו תנועה היא פשוט נאמרת פעמיים וזה נשמע קצת כמו תנועה ארוכה, וכשזה עיצור מדגישים אותו וזה נשמע אולי מפוצץ. ...וגם יכול להיות שבלי קשר לזה היא מגזימה, לא יודעת. XD

LadySilkworm

New member
בקשר לינמפומאניאק

בלי קשר לתוכן של המילים, יש סוג של חן בשיר הזה. לפני שידעתי על מה השיר מדבר [ז"א, לפני שהקשבתי למילים בשמיעה החמישית נגיד?] אפילו די נהניתי לשמוע אותו - מבחינת המוזיקה, החליל שבסוף. חוצמזה תומאס כל כך רוצה להשכיח את עניין השיר הזה, שלא נראה לי שנעל תהיה הפתרון הטוב. פשוט, להעלים עין ;) חוצמזה2, חייבים להודות שיש משהו בשיר הזה. לאו דווקא לטובה או לרעה. ואת whoever brings the night אני זוכרת שאהבתי בשמיעה הראשונה.

../images/Emo45.gif על נימפומניאק

דיברנו על זה גם במפגש. אם לא מקשיבים למילים המטרידות ומזעזעות החושים, זה שיר טוב.

bachner1

New member
שלי:

Once Upon a Troubadour Master Passion Greed A Return to the Sea Romanticide Astral Romance 2001 זה היה קשה

LadySilkworm

New member
:(

once upon a troubadour והגרסא מ-2001 של astral romance הם דווקא מהאהובים עליי P:

LadySilkworm

New member
אז ככה-

נתחיל עם where were you last night- כן, אני אמשיך עם זה, אני עדיין לא מבינה למהתומאס בחר את השיר הזה כדי לעשות לו קאבר. ועוד: EVA- זה לא אישית נגד אנט [אתם יודעים שאני בעדה], פשוט השיר הזה קצת..מיותר. for the heart i once had- כנ"ל forever yours- אף פעם לא הבנתי למה כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ אוהבים אותו, הוא לא שיר כזה מדהים, קצת מרדים. swanheart- אוקיי , אולי יש משהו טיפה מרגש במילים אבל כל השיר פשוט יותר מדי. הגרסא של sleeping sun מ-2005: זה גם ככה לא בין השירים הכי אהובים עליי של נייטוויש[אבל לא מן השנואים], וגם הגרסא החדשה שעשו לו ב-2005 לא משהו בכלל.. dead to the world- השיר הזה טיפה מציק לי. לא יודעת, ביחס למילים שלו, השיר הזה "שמח" מדי, וזה מפריע לדעתי.

Brombit

New member
FY לא עד כדי כך אהוב ../images/Emo115.gif

הוא זוכה לאהבה בינונית

למעלה