NIGHTFALL

dralan

New member
NIGHTFALL

על איזה סיפור מספר השיר Nightfall של Blind Guardian?

Blade Of Fire

New member
כמו כל האלבום שזה בא ממנו

משהו שקשור בשר הטבעות
אם אני לא טועה זה על מלחמת הטבעת הראשונה, מתאר את הקרב עצמו ונפילתו של סאורון....

אתה אתה טועה בגדול

כל האלבום הזה הוא אלבום קונספט על הספר הסימלריון של טולקין, לא שר הטבעות, אבל אותו חרא.

יונתן1988

New member
על מה אתה מדבר? אחד השירים ../images/Emo59.gif

עזוב אותך ליריקה עכשיו... אחד השירים.

Eterina

New member
../images/Emo207.gif (וואו פעם ראשונה!!)

אני חייב להוסיף ולציין שבלינד הם פשוט בין הלהקות היחידות שההופעות החיות שלהן נשמעות לפעמים יותר טוב מהשירים המוקלטים.. בנוסף ברגעים כמו כשהאנסי שר "i can hear the screams of thousands" ואז כל הקהל בהתלהבות "crusify crusify" השיר מקבל משמעות אמיתי והרבה יותר חזקה.. ואת זה אני אומר לאחר 10 פעמים של צפיה בdvd שלהם! וואו הרבה זמן לא כתבתי פה..מה עוד יש לי לשתף?..ואוו כן!! Wacken 2007!!! OMG עד עכשיו נראה מבטיח ביותר..בלינד וסטרטווריוס בראש!! עכשיו תביאו סונטה ועוד מגוון וחברים וWacken 2007 here i come!!! ו..היי אופיר!! (wasser bitte..zwei mal) יום טוב

Musta Susi

New member
הוא יודע גרמנית יותר טוב ממני../images/Emo11.gif

לא הייתי מזלזל!

Musta Susi

New member
../images/Emo195.gif

X2. כשאץה רוצה לבקש שתי כוסות מים בגרמנית אז מתייחסים לזה כמו פעולת כפל. בטח קנית פעם הוראת לשידה בIkea ["X2 מפתח שוודי, X1 מברג שטוח, X12 בורג אלומיניום...)

Musta Susi

New member
Bah, Ich bin sat gevordan!../images/Emo69.gif

ד"א, איך הגרסת Karaoke של Nachtfall ששלחתי לך? כבר פוצצת את השמשות של השכנים? (ורדה
)
ואנחנו הולכים לWacken Zusamen!

Eterina

New member
מזה פוצצתי!!

תשמע עם קול מכוספס(כתבתי נכון?) וסקסי כמו שלי כל הרחוב יצא וזרק לי שקלים לקייס של הגיטרה! ובטח שהולכים ל-Wacken אין אפילו מה לחשוב פעמיים!!

Musta Susi

New member
../images/Emo6.gifאין מה לחשוב Zwei Mal!../images/Emo6.gif

ו*מחוספס גם ורדה זרקה
?

Eterina

New member
ברור!!

אבל לא מרצון..הקול שלי היפנט אותה לעשות זאת

McBlack

New member
נצל"ש (גם בקשר לבליינד) -

יש לי את הדיסק בלי הדיבורים הפעם ^^ מישהו רוצה שאשלח לו? או שהאגו שלכם גדול מכדי להודות שאין לכם איך להשיג אותו עדיין?
סתם סתם, מי שרוצה מוזמן לבקש במסן או באייסיקיו או פה, אם אין לו אותי באחד מהם.

יונתן1988

New member
אהה חחח, זה הפרומו?../images/Emo3.gif

הדיבורים לא נמצאים בכל השירים, וגם באלו שכן זה לכמה שניות.. ממש לא נורא

למעלה