Nicole may be taking a year or two

liat tal

New member
Nicole may be taking a year or two

off? «Kidman Takes Time Out Nicole Kidman is taking a lengthy break from Hollywood to spend time with her children. The Bewitched actress has wrapped eight films in the last two years and has a further four in the pipeline this year. But she warns fans to make the most of her now - because she'll soon disappear. Kidman says, "You won't see me for a long time. It could be a year, it could be two. I'm not going to give you my holiday schedule, but there'll be a few. It'll be a while before I come back." ואני מוסיפה גם קישור לידיעה ב IMDB, היא כתובה בסוף העמוד

liat tal

New member
ו-

אני מבינה לגמרי לגמרי שהיא רוצה לקחת הפסקה מהכל ולבלות עם הילדים שלה, זה הכי ברור שבעולם! ועוד אחרי הקצב המטורף שהיא עבדה בשנתיים האחרונות, ומה שמוריד קצת מהלחץ- שהיא אומרת שהיא תיקח הפסקה, ולא כמו פעם כשדובר על פרישה

ערן1987

New member
טוב,זה היה ברור שמתישהו היא תיקח

הפסקה עם קצב העבודה שלה.. חוץ מזה,עדיף שהיא תיקח הפסקה משתפסיק לעבוד בכלל

shiray

New member
סביר...

מה גם שעד שיוצא סרט מאז שהוא מצולם ואז כשמצלמים כבר משהו חדש חוזרים לכוננות ומתלהבים מכל תמונה ממנו, השנתיים האלה יעברו לנו בסדר (מקווה לפחות...). אל תשכחו שלא מזמן היא גם הייתה בהפסקה יחסית ארוכה... וזהו, אני מעדיפה עכשיו הפסקה של שנה-שנתיים מאשר פרישה בעוד 4-5 שנים, ונראה לי שאלו 2 האפשרויות היחידות...

למעלה