nickelback

בןלי

New member
nickelback

במקרה יצא לי לשמוע שיר שלהם ב MTV. אני יודע שעצם זה ששידרו קליפ שלהם שם כבר פוסלת את הלהקה הזו בעיני כמה מכם אבל עדין. השיר ששמעתי - THIS IS HOW YOU REMIND ME OF ME - ממש נחמד. הוא לא בדיוק רוק כבד סתם רוק נחמד בסגנון KS COHICE או משהו כזה. בכל מקרה, במקרה ראיתי בצליל את האלבום שלהם באזור של ה METAL. להפתעתי הרבה האלבום כולו הרבה יותר כבד מהשיר הראשון ששמעתי. כל האלבום - לפחות משמיעה ראשונה - נשמע טוב מאוד. אם משהו מכיר אז אני אשמח לדעת מה אתם חושבים עליהם.

†zLiLi

New member
מה אני חושבת עליהם (ניקלבאק)../images/Emo54.gif

כן כן שמעתי אותם גם באמטיוי (וגם באמסטרדם שהייתי לפני חודש-חודשיים ששמו אותם בטלויזיה פשוט כל שניה), והשיר שלהם שמופיע באמטיוי (You Remind Me) לפי דעתי מאוד מרגיע ויפה... ולמרות שאני שומעת הרוב דברים יותר כבדים אני עדיין אוהבת את הלהקה. והסגנון שלהם, שדומה לסטיינד, ולשאר הלהקות האלה, שהוא מן רוק קלאסי -קו נטוי- אלטרנטיב מטאל, זה סגנון שהתחלתי לאהוב לאחרונה ואלה שאומרים שהם סתם חרא זה בטח כי הם אוהבים יותר כבד או מהיר. לסיכום: ניקלבאק חביבים ויש להם שירים טובים וסטיינד רולז... אה ונ.ב. מה שבןלי כתב "אני יודע שעצם זה ששידרו קליפ שלהם שם כבר פוסלת את הלהקה הזו" זה דבר שאני שומעת המון וזה עובדה וכולם יודעים שאמטיוי שמים בעיקר דברים חרא (פופ מחומצנות למיניהם ראפרים שיצאו כולם מאותו מכונה ונראים אותו דבר וכולה וכולה) אבל לפעמים יש להם יציאות של שירים טובים... אז לא לפסול להקה רק בגלל שאמטיוי החליטו לשדר שיר שלה! (אם בא לכם רוק באמטיוי סתכלו ביום שני בלילה דמט) ואין לי לא לווין ולא דיגיטל ועצוב לי מאוד אז אמטיוי (והקליפים במחשב שלי( זה כל מה שיש לי לראות!!! על החתום -צליל

למעלה