Nick

NarihS

New member
אני מכירה את זה

זה אתר על קעקועים, ויש שם מלא קעקועים של כל מיני מפורסמים... אבל זה ישן! הם לא מחדשים כלום!

Cינדרלה

New member
דווקא כן..

נכנסתי לכריסטינה אגילרה והם אכן חידשו את הקעקועים שלה. ואיך את יכולה לומר זאת שמופיעים שם הקעקועים שניק עשה לפני חצי שנה בערך..

NarihS

New member
הא וי את צודקת...

לא שמתי לב לתמונה ההיא שהוא עם המכנסיים האדומות שם וזה.. אוקיי את צודקת.. דרך אגב, אם כבר נכנסת לזה של כריסטינה, כמה קעקועים יש לה שם?

NarihS

New member
אוי.. איזה זנזונת קטנה שכמותה

סתכלו על התמונה הזאת... לפחות אני שמחה לדעת שבריטנוש לעולם לא תירד לרמה כזאת נמוכה...

backstreet girl

New member
וואי שירן...אני מתאפקת ......

שמעי...אני מתה עלייך,אני חולה עלייך....את ילדה ממש ממש מתוקה!!! כריסטינה מצטלמת ככה כי ככה היא מרגישה הכי טוב עם עצמה!!! ככה היא מרגישה חופשייה ואמיתית!!!! אני לא אתן לך לקרוא לה זנזונת כי עם כל הכבוד ובריטני גם מתלבשת חשוף ...אולי בריטני עדיין לא הצטלמה העירום אבל היא גם עושה הופעות חופשניות ממש ממש כמו כריסטינה!! עכשיו אל דברי איתי!!!!!

backstreet girl

New member
עוד משהו

כריסטנה זאת משהי שאני מעריצה... זאת מודל החיקוי שלי... זאת מי שהמוזיקה שלה היא חלק ממני.... וזה מגעיל מצידך להשמיץ אותה ככה מיילה היית אומרת "אני לא אוהבת את התמונות הזאת" אבל להגיד לה זונזונת בכזאת עוקצנות.......זה מאוד פגע.. ולמה בכלל את שמה את התמונה הזאת......למה?????? לא דיברנו על זה שהיא מתלבשת חשוף...... דיברנו על הקעקועים שלה.... אז מה פתאום התמונה הזאת שהיא ערומה...

NarihS

New member
רונוש

אמרתי לך באיסיקיו, אני אגיד לך גם פה אני מבינה על מה את מדברת, אני במשך כמה שנים סבלתי את זה מחברות שלי, ועוד זה היה גם בקסטריט, וגם בריטני, אז תתארי לך מזה.. אני במשך כל הזמן הזה רק להגן על בקסטריט ובריטני כל שניה, איך זה מעצבן.. אני מבינה מאיפה הכעס הזה בא, תאמיני לי שאני מבינה. אבל זה פורום! זה לא שזה היה מכוון רק אליך! ולאחרות לא נדמה לי שזה כל כך הפריע! כאילו איך שקראתי לה... אז לכן אמרתי את זה... זה לא היה ישירות אליך... טוב אז אני ממש ממש מצטערת! באמת סליחה! תאמיני לי שאני יודעת את ההרגשה הזאת! רק לא חשבתי שזה יגרום גם לך להרגיש כך... so, one last time:

backstreet girl

New member
אני סולחת לך ../images/Emo13.gif

אבל תבטיחי לי שלא תעשי את זה יותר!!! כאילו..יש לך זכות לומר מה שבא לך... תביעי את הדעות שלך מתי שאת רוצה ותגידי מה שאת רוצה.. אבל תעשי את זה בעדינות ולא בעוקצנות... פשוט עשית את זה בצורה מאוד עוקצנית ובגלל זה נפגעתי.. אבל עזבי..אני אשכח מזה...אנחנו חברות נכון??? אני מתה עלייך!!!!! (חיבוק ווירטואלי..
)

NarihS

New member
*חיבוק וירטואלי גם* ../images/Emo24.gif

ואני ממש ממש ממש מצטערת על איך שאמרתי על כריסטינה אני לא מצטערת על מה שאמרתי כי אני עדיין חושבת כך, אבל אני באמת מצטערת על הדרך שביטאתי את זה, את ממש צודקת, זאת הייתה טעות, זה לא יקרה יותר

NarihS

New member
הא דרך אגב, שכחתי לענות לך

על שאלה אחת ששאלת שם למה שמתי את זה פתאום? כי זה היה באתר הזה של הקעקועים, אז אני מניחה שאמור להיות לה שם קעקוע איפשהו, רק לא מצאתי איפה, אם מישהו מוצא שיגיד לי... לכן שמתי את התמונה, לא כי סתם התחשק לי לשים את כריסטינה ערומה... הא.. נדמה לי הם שמו את התמונה שם כי אולי גם פירסינגים נחשבים... טוב, לא חשוב חח :).

Miss Kitty

New member
סליחה,

בלי לרדת על בריטני, אבל הצילומים האחרונים לרולינג סטונס, והקטע בטוקסיק שיש עליה רק יהלומים, לא יותר טובים מהצילום הזה של כריסטינה..

NarihS

New member
אוקיי תקשיבו אנשים!

בריטני! אם כל הכבוד! אף פעם לא הייתה לה תמונה כזאת!!! אף פעם לא ראו ממש את החזה שלה כמו בתמונה הזאת של כריסטינה! נכון שבטוקסיק היא הייהת ערומה, אבל לפחות לא ראו לה כלום!!! ראו יהלומים! ורוני, גם כשבריטני הצטלמה אז למגזינים האלה חצי ערומה לא אהבתי את זה, אבל אני לא מסוגלת לקלל אותה או לרדת עליה, אז לכן אני יחסית.. מתעלמת בוא נגיד, אבל תמונה כזאת?? סתכלי מה כרסיטינה עושה שם! ועוד העגיל הזה בפיטמה ממש הורג אותי! זה כבר ממש... לא יודעת... אני ממש לא אוהבת את השטויות האלה... זה ממש מגעיל אותי כבר, וזה שהיא מראה את זה לכול העולם זה עוד יותר מגעיל אותי... אז טוב, אני מצטער שקראתי לה זונה אוקיי? אבל התמונות האלה פשוט... מה אני אגיד לך... טוב שהיא תיהיה בריאה... יותר טוב? מרוצות?

backstreet girl

New member
יאללה אין כוח לריב איתך

זה סתם ביז בוז זמן....בשביל מה לנו להמשיך עם זה... אין לי חשק וכוח להמשיך עם זה... רק תדעי לך שאני עדיין פגועה... ואת אומרת שכריסטינה מתלבשת מגעיל... אבל מה שאמרת יותר מגעיל....

למעלה