NGONG PING 360

NGONG PING 360

אם אתם מגיעים להונג קונג, ורוצים לראות את הבודהה הגדול באי לנטאו, המלצה אישית, סעו באוטובוס. למי שלא מכיר, לפני כשנה פלוס מינוס, פתחו בהונג קונג, רכבל, שיוצא מכור מחצבתי, טונג צ'ונג, ומסתיים בבבודהה הגדול בדרום לנטאו. הרכבל עדיף על נסיעה איטית ומייגעת באוטובוס, בדרך צרה, ולא נחמדה. חוץ מזה הרכבל עולה לפסגות ההרים, והנוף ממנו מרהיב (כמובן שלתפוס יום עם ראות טובה בהונג קונג זה גם לא משהו פשוט), כולל שדה התעופה של הונג קונג, שנפרש מתחתכם. אז מה הפחד הכי גדול כשעולים לרכבל? נכון. זה קרה כאן לפני שבועיים. הקרון החליט לומר שלום לכבל, ונפל לקרקע מגובה של 20 מטר. למזלם זה קרה אחרי שעות הפעילות, ללא נפגעים. כרגע הרכבל סגור, והם חוקרים אבל בינתיים ללא תוצאות. יש לי הרגשה שיפתחו אותו בקרוב ללא שינוי משמעותי. אני הייתי, אבל לא נראה לי שאני אעלה על זה שוב... בכלל הרכבל הזה התחיל בשרשרת של תקלות לא ברורות (אנשים נתקעו בקרון שעתיים בלי לזוז), ומשהו בקארמה כאן לא טוב. וזה בלי להזכיר שהרוחות בלנטאו מגיעים ל90 קמ"ש בלי בעיה בכלל, שהקרון נפל שלושה ימים אחרי בדיקות בטיחותיות.

guanyin

New member
סינים...

../images/Emo163.gif../images/Emo151.gif../images/Emo152.gif../images/Emo194.gif../images/Emo163.gif../images/Emo192.gif../images/Emo123.gif../images/Emo163.gif ואם מישהוא מאשים אותי בגזענות, אז הוא כנראה צודק! ../images/Emo3.gif

אוף די!

באמת כבר מעצבן. זה הבון טון החדש? אם כך בוא נתחיל: לא מומלץ לנסוע ברכבת הרים בדיסנילנד -ארהב. גם שם נפלה קרונית. יש לאמריקאים הרבה מה ללמוד מאיתנו על רכבות הרים. עובדה. אצלנו לא נפלה אף פעם. רכבות באירופה? הנה הרשימה השחורה: גרמניה אנגליה בשתי המדינות סטו רכבות מהפסים ונהרגו רבים. ספרד? פיגועים ברכבת!! הם לא יודעים לאבטח כמונו. ואיפה זה היה, אוסטריה? שם בדיוק נקרע כבל של קרוניות הרים באתר סקי. לא בטו בדיוק. עדיף לא להסתכן ולוותר על סקי באירופה. סינים. איזה השפעה שיש להם!!! ואנחנו? טוב שיש אומה כמו ישראל בה הכל מושלם. אנשים צנועים, ישרי דרך וקפדנים.

GnomeBubble

New member
באמת לא נופלות רכבות הרים בארץ

רק גשרים ורצפות. ../images/Emo4.gif

אם כבר,אז אוסטרלים...

החברה המפעילה והמהנדסים הם אוסטרלים. מעבר לזה, צודק מעניין מאוד. אולם שים לב שהאתר רדוף בעיות מיום פתיחתו, ולפי דעתי רובן מטואטאות מתחת לשטיח. ברור שיש סיכון בכל דבר, ותאונות קורות בכל מקום. מדובר כאן בהמלצה אישית שלי, עקב מה שנראה לי כתחזוקה לקויה, תפעול שוטף לא נכון, וחברת אחזקה רעה. זה קרה 3 ימים אחרי שעשו בדיקות תחזוקה! הבעיות שהיו בעבר לא הגיעו למסקנות ממשיות, והאתר נפתח אומנם באיחור, אך בלי בעיה להשיג את אישורי הבטיחות. כרגע האתר סגור, אז זה לא משנה מה אני חושב, ואני הולך לעקוב אחרי הנושא, ולראות האם זה יגיע לפתרון, או שיטאטאו את זה מתחת לשטיח.

למעלה