NFL

NFL

לא , זה לא ליגת הפוטבול האמריקנית, זה ראשי תיבות של : NO FREE LUNCH .
זוכרים את ה"חופשה חינם" שקיבלתי באילת? עאל'ק חינם...
שתי אלפיות השארתי שם באמצע המדבר בלי להרגיש בכלל.... אז נכון- הסויטה בקלאב הוטל הייתה בחינם. גם הארוחות.
אבל - מה זה צריך להיות המחירים השערוריתיים האלה
אני כבר רגיל לזה שהמחירים באילת מתחילים ב-17% מתחת למה שאנחנו מכירים בת"א (בגלל המע"מ) , אבל הפעם , או בגלל החג המתקרב או בגלל שהמצב הכלכלי שם כל כך על הפנים שהם מנסים למשוך קליינטים בכל מחיר , בעל הבית באמת השתגע שם לגמרי. ספרים, דיסקים, נעליים, בגדים, משקפי שמש , והכל במחירים מצחיקים ממש. אני אומר לכם - חבל על הזמן , רציתי לבכות...
לדוגמא - אוסף שירי הלהקות הצבאיות (4 דיסקים , יותר מ-20 שירים בדיסק) - 39 שקל (130 בת"א), ספרים של 70-80 שקל בת"א שווים שם 30-45 , נעליים שעולות 700 שקל בדיזגוף עולות שם 450. חזרתי עם כל כך הרבה ציוד (יותר מ-20 דיסקים, 12 ספרים, 2 זוגות נעליים, ועוד כהנה וכהנה בגדים) ששקלתי להזמין משאית הובלות או לחילופין להשאר לגור באילת. קיצר, בין הקניות גם הספקתי לנוח , להחילף כוחות , לשרוץ בים ובבריכה , לעשות מסג' שוודי מד-אים , לעשות טיול ג'יפים ולהשתכר פעמיים.... אה כן-וגם להשתתף בערב קריוקי עם חבורת אנשים שמה זה לא יודעים לשיר
(איפה אנשי פורום מוזיקה עברית כשצריכים אותם?) הספק לא רע בכלל לארבעה ימים, נכון?

s h i r k u s h

New member
פששש... גילו אותי ../images/Emo6.gif

פכככ סתם התחשק לי שינוי ואני גם כבר לא בת 19 ובכלל בברוגז עם ה-

מנצל"שת: א-קיטור!

(שמתם לב שיש לי יותר מדי כאלה לאחרונה?) רציתי לספר שהיה לי סופשבוע סום וקסום ובשום ונפלא, שהתחיל ביום חמישי בערב ואני עוד לא יודעת מתי יגמר. שתדעו.

למעלה