Nfl Head Coach

Nfl Head Coach

משחק ענק, השגתי אותו. מומלץ לכל מי שמתעסק יותר בקטע הניהולי של מאדן ופחות במשחק, או סתם מי שרוצה לראות איך יראה madden 07 מבחינה גראפית :). רק שתדעו, זה מתחיל לפני הדראפט, לוקח פווללל זמן עד הפרי סיזן, אבל זה שווה את זה. אתם גם תראו את המייק סובול הזה או איך שלא קוראים לו (הבחור מ NFL Films) עושה סרט על הקריירה שלכם ומציג אתכם כמאמן הגדול בכל הזמנים. חיסרון שמאוד מפריע לי במשחק הוא חלק המוטיבציה. יש שני דרכים לעודד שחקן: בחוצפה או בעדינות. תתפלאו, אבל זה פיפטי פיפטי, לא צפוי ואשכרה ניחוש שיכול לפגוע\להשפיע חיובית, ולפעמים מוטיבציה לוקח חלק גדול. בכל מקרה, מומלץ לכולם.

laufgas

New member
מה עוד אתה יכול לעשות ברמה הניהולית

שלא יכולת לעשות במאדן? כי מאדן 06 הוא אחד ממשחקי הספורט הכי עמוקים שראיתי.

המון

נגיד כדי לחתום על שחקן, אתה צריך במאדן פשוט להסתכל, להגיד סבבה ולסגור על חוזה. כאן, אתה צריך להסתכל, ואתה לא ישר יודע על היכולות, אתה יודע שהם איפה שהו ב overall בין 40 ל 90, וכאן נכנס הקטע של הסקאוטינג. אתה עושה את הפגישה השבועית שלך עם הסקאווטר, ויש לך הגבלה לשמונה פעולות, אז אתה עושה על השחקן סקאוטינג בערך פעמיים שלוש אם הוא לא ממש ידוע, ואז יש לך נתונים מלאים עליו. אח"כ, אתה צריך להתקשר לסוכן ולהגיד שאתה מעוניין, הסוכן יתן לך סכום ואתה צריך להתמקח או להסכים. גם המשחק, נראה יותר טוב, אתה יכול להסתכל עליו מלמעלה, מה press booth, זווית שידור, זווית מאמן וכו' וכו'. עוד אופציה חמודה לבעלי מיקרופון, אפשר במקום לדפדף ולהגיע למהלך, פשוט לקרום בשם שלו במיקרופון. לדוגמא, blue זה base (בעיקר מהלכים של 4-3 אנדר אובר ונורמאל) ויש שם 12 מהלכים אז אתה אומר למקרופון blue, מחכה עד שהוא עובר ל blue, ואז את המספר, ואז את המילה GO. ניסיתי, ממש נחמד למרות שלפעמים מתסכל. אפשר גם להעיר לשחקנים האסטרטגיית משחק שלהם באימון, וזה ישפיע עליהם במשחק.

../images/Emo3.gifבקשר למיקרופון

צריך ללחוץ על כפתור מיוחד כדי להפעיל את הגישה למיקרופון..?? למה כשניסיתי ללחוץ על הכפתורים במקלדת אף אחד מהם לא הגיב ויצאתי דביל כשקראתי בקולי קולות Blue ב-2 לפנות בוקר....

roei90210

New member
לא, לא צריך ללחוץ

גם אני גיליתי את האופציה הנחמדה הזאת אתמול וניסיתי את זה בלילה (עצוב, אני יודע..) זה עובד, חוץ מה-GO שלא ממש עובד לי.

איך בדיוק ?

ניסיתי לקרוא בשמות התרגילים (השמות שבסוגריים) , ללא תגובה ממשית מהמשחק . צריך לבצע משהו ?

התקנתי אותו שלשום ...

אבל עוד לא יצא לי להתעמק בו באופן ממש רציני . מהסתכלות ראשונית שמחתי לראות שהוא לא דומה בכלל למצב קריירה המזוויע שהיה במאדן 06 , פחדתי שהוא ילך באותה דרך . מה שכן נראה לי קצת מעיק , זה ההתנהלות האיטית שלפני העונה עצמה . אבל יכול להיות שזה לא עד כדי כך גרוע - לא יצא לי לראות לעומק . נראה לא רע , בהחלט מומלץ לחובבי הניהול .

למעלה