#NextARTPOPSingle

Headspace

New member
מהתמונות מסתמן שונוס

אבל גאי אמור להיות הסינגל הבא.

והשמועות אומרות שזה יהיה בכלל וידאו משולב.

הסצנה שצולמה בחולות נראית כאילו יש איזו דמות מהחלל שעולה באש, הרצון שלה מההתחלה שונוס יהיה סינגל, 4 עטיפות לסינגל דיגיטלי והופעות בכל מקום - לא משאיר הרבה מקום לספק.

אני מפחד השתיאוריה שמדובר בוידאו גם וגם לא תהיה נכונה כי אני בספק שהיא תעשה את זה כמו שצריך.

באופן אישי אני כן אוהב את ונוס אבל בא לי משהו מרענן ממנה.

יהיה אידיאלי אם יתברר שהיא פשוט צילמה עוד וידאו חדש לגמרי שלא קשור לבריכה והוא ישוחרר בחלק אחר בעולם. גם גאי וגם ונוס.

theone24

New member
הכי מגיע לAura, פשוט מפוספס.

אבל היא בטח תשחרר את Venus המעפן.

Drunk in Love

New member

למרות ש- Aura
אני אקפוץ מאושר אם היא תוציא אותו. טופ 5 שלה הוא ו- Venus.

theone24

New member
אגב, אם היה לה שכל אז...

Mary Jane Holland היה זוכה מזמן למעמד הסינגל שמגיע לו, סוגרת את הבאסטה לתקופה הנוכחית ויושבת עם עצמה על מנת לחשוב איך לחזור באלבום הבא ולהשאיר את כולנו מרוסקים כמו אז בשנת 2008/9

Drunk in Love

New member
אני לא חושב שחסרים שירים שיכולים להיות

סינגלים חזקים מהאלבום הזה, והפעם אני משתדל להשאיר את הטעם האישי שלי בצד.
Venus לדעתי היה שובר את המצעדים ברמה של Bad Romance אם היה יוצא ב- 2009\10 וכנ''ל גם Aura, G.U.Y. ו- Do What U Want.
Mary Jane Holland הוא הכי לא סינגל מטריאל שאפשר אבל הפזמון שלו דווקא די קליט. הוא אחד השירים האהובים עלי אישית ואני אשמח אם היא תשחרר אותו כסינגל ותצא קצת מהגבולות הבטוחים.

Drunk in Love

New member
וכן מסכים שהתעניינות כלפיה פחתה משמעותית

בתקופת ARTPOP. זאת עובדה.

candyheart

New member
מתוך אלה - Venus מועדף עליי בבירור.

הרבה יותר טוב מהשניים האחרים שאישית לא עושים לי כלום.
מתוך האלבום כולו דווקא הייתי בעד ג'יפסי. הכי סינגל מטיריאל באלבום הזה.

בכל מקרה, איזה שיר שלא יהיה, אני מקווה שיהיה קליפ מושקע ומעניין, שאולי יעלה אצלי את העניין בו גם אם היא בחרה בשיר פחות אהוב עליי.

בגדול האלבום הזה די מאחוריי כרגע ואני מחכה לחלק השני שהיא הבטיחה.

Dr Bit

New member
אני די בטוח שוונוס. מדובר בפוטנציאל ללהיט

שמתעלה על שני הסינגלים הראשונים. אך למרות זאת לא בטוח שבמידה ואורה או גאי ישוחררו, היא ממש תזכה להצלחה.

GM1988

Well-known member
יש כמה שירים טובים להיות סינגל.

אבל מבין כולם יש כאלה שהם בגדר פנטזיה היו יכולים לצאת כסינגל-דבר שלא יקרה מהסיבה הפשוטה שהקהל לא יקנה את זה.
וונוס מבחינתי אופציה מעולה
מהרגע הראשון ששמעתי אותו הוא היה חזק, ואומנם כבר מזמן לא שמעתי שום שיר מהדיסק, אני עדיין אוהב את השיר הזה מאד!

ג.א.י - גם מצויין.

לפי דעתי, גאגא יכולה לעזור לכל שיר כזה לעלות, אם היא תהיה חכמה (ולמעשה כבר הייתה כי הקליפ גמור) ותעשה טוויסט לא צפוי בעיבוד או משהו שויזואלית יתן פאנצ' שפתאום יקפיץ את השיר הזה עם הוידאו וירענן אותו. ככה יש סיכוי גם לוונוס לחזור להיות אהוב בקרב הציבור שאוהב מוסיקה.

נשאר באמת לגלות מה גאגא הכינה הפעם ולשפוט.
באופן אישי, לא כזה בונה על משהו מפתיע ממנה כרגע, ונראה לי שזה קליפ שיבוא וישכח כמו Applause.
אחרי שצפיתי בו פעמיים לא חזרתי אליו עוד מאז.

Brady

New member
שלושת השירים הכי טובים באלבום!

G.U.Y. הוא הבחירה הכי חכמה מבין שלושתם.

Venus זקוק להפקה מלוטשת יותר (לא לטעמי - אני אוהב אותו בדיוק ככה) בשביל שהמיינסטרים יעכל אותו.
Aura זה השיר שהכי הרשים אותי, אבל זו בחירה מסוכנת. זה או יכול להצליח ממש או ליפול חזק. אחד

בכל אופן זה ממש לא היה משנה לי, כי היא סוף סוף פונה לשירים הכי טובים באלבום, אחרי שני סינגלים שהיו מעולים, אבל לא הביאו משהו חדש או מאתגר מספיק. ואני מאוד שמח שהיא זנחה את ג'יפסי. הוא אולי הכי מסחרי מבין כל האלבום הזה, אבל זה אחד השירים הכי פחות מקוריים באלבום.

למרות שאני מודה שהכי הייתי רוצה לראות וידאו לVenus. כבר דמיינתי קליפ מלא בגווני אדום בTheme של גיהינום-חלל שכזה. לא יודע. אבל זה נשמע ממש ממש ממש מעניין.

ולסיום-
אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני לא מאמין שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה

Brady

New member
אה וסוף סוף הפקה לא של ווייט שאדו.

שתתן לזד קרדיט בוידאו של GUY. אחרי הכל הוא נהיה יותר פופולרי ממנה

DCOW123

New member
שתניח לדיסק הזה.

הוא מיצה את עצמו אחרי 3 שמיעות.

שתעבוד על מוזיקה טובה, שתחזיק מעמד לאורך זמן.

GM1988

Well-known member

"שתניח לדיסק הזה.
הוא מיצה את עצמו אחרי 3 שמיעות."

- למה איזה שירים לדעתך היא צריכה להוציא כסינגל עכשיו - באד רומאנס?

גאגא הקליטה אלבום טוב, אבל לא מדהים במונחים של המוסיקה העכשווית, והוא נשמע גם מיושן לרגעים וגם טיפה מעניין לרגעים וכו'...
אני אישית אוהב מספר רב של שירים מהדיסק, אבל לא לכל אחד יש במה להיות סינגל עם קליפ.

גאגא משדרת המון אהבה לשירים של עצמה, ולכן היא מה שבא לה, רק שהתוצאות הן גם שהיא לא מתעלה על זמרות אחרות שמשתמשות בהפקות יותר חדשניות, אומנם שירים מטומטמים, אבל שעושים להן את העבודה.

בואו נראה איך הקליפ יעבוד על GUY.

למעלה