#NextARTPOPSingle

Headspace

New member
הוא יצא כסינגל רגיל רק אחרי הרבה זמן,

כשהוא היה סינגל פרומו הוא לא קיבל כ"כ הרבה חשיפה אאל"ט

Drunk in Love

New member
#NextARTPOPSingle

ביום שבת בעוד שלושה ימים גאגא תשחרר את הקליפ החדש לסינגל השלישי מתוך אלבומה הרביעי ומעורר המחלוקות ARTPOP.
את הקליפ המושקע היא צילמה במשך שלושה ימים בטירת Hearst Castle. אנשים שהיו על הסט היו עדים לשלושה שירים שנשמעו: Aura, Venus ו- G.U.Y.

עדיין מאוד לא ברור מה יהיה הסינגל השלישי ואם הוא יהיה אחד מן השלושה, דבר שככל הנראה נדע רק עם שחרור הקליפ החדש.

מה בעינכם צריך להיות הסינגל מבין כל שירי האלבום? מה אתם חושבים שהיא תבחר? מחכים לקליפ החדש? לאיזה שיר באלבום אתם חושבים שצריך להיות קליפ?
דיון נעים.

Halcyon Days

New member
אני מתכוון לפני שהוא יצא כסינגל רגיל.

אני זוכר שהוא הצליח מאוד מאוד באייטונז.

אבל אולי אני טועה, כך או כך, זה לא ממש משנה. הסיכוי שוונוס יקבל את עשירית ההצלחה של אלחנדרו הוא מזערי.

Drunk in Love

New member
השרשור מושפע מהציוץ האחרון של גאגא בטוויטר:

''I'm so excited for you to see the new video! 3.5 days! Can anyone guess the #NextARTPOPSingle''

Eurovision Aces

New member
Aura לא בתמונה לדעתי

זה או ונוס שגאגא ממש רצתה והיה אמור להיות הסינגל השני

או G.U.Y שכנראה חברת התקליטים ממש רצתה?

באמת תהיתי מה איתה!

3 השירים שציינת הם בין הטובים באלבום ולא אכפת לי מי ייצא מהם (הכי אוהב את G.U.Y.) העיקר שהקליפ יהיה טוב!

חייב לומר שלדעתי מסחרית כדאי לה להוציא ולקדם את Dope. זה אומנם שיר מפוספס אבל הוא חושף צד אחר שלה ואת הקול שלה שהקהל הרחב פחות מכיר.

Halcyon Days

New member
אני חושב שהדבר הכי חכם שהיא הייתה יכולה לעשות

זה לשחרר בתור סינגל שיר חדש לחלוטין ולעשות רי-ריליס לאלבום, כי את רוב הציבור - האלבום הזה ממש לא מעניין.

מבין שלושת האפשרויות שציינת, G-U-Y היחיד שיכול להצליח והוא גם הכי טוב מבניהם. אבל בעולם אידיאלי היא הייתה צריכה לשחרר את ג'יפסי.

אני כן מחכה לראות את הקליפ, בתקווה שהיא תפתיע אותי והוא יהיה משהו בסגנון MTN שאהבתי מאוד.

Drunk in Love

New member
ממתי הציבור הרחב מתעניין באלבומים בכלל?

תאמין לי שזה לא היה משנה אם היא הייתה משחררת שיר חדש לגמרי לא מהאלבום ואם היא הייתה משחררת שיר מהאלבום עצמו. זה אותו דבר בשביל רוב האנשים.

רק באלה של אדל

Drunk in Love

New member
מאוד מחכה לראות את הקליפ הזה.

היא לא הוציאה קליפ המון זמן, יותר מחצי שנה. האלבום שלה בחוץ מנובמבר ומאז לא היה קליפ. זה משמעותי במיוחד שמדובר בגאגא. תמיד הייתה זמרת שוויזואלית לא היו לה ממש מתחרות.
אני הכי רוצה לראות קליפים של Venus ו- Aura. בעיני מדובר בשתי יצירות מופת פופיות חד פעמיות, אני מאוד אשמח לראות את שני השירים מתמקמים גבוה יחסית במצעדים ומקבלים חשיפה.
G.U.Y. גם מצוין אבל את השניים האחרים הייתי רוצה לראות יותר.
עוד שירים שבעתיד אשמח לראות כסינגלים עם קליפ: MANiCURE המעולה, Mary Jane Holland, ARTPOP ובעיקר Sexxx Dreams.

לדעתי היא הולכת להוציא קליפ ל- Venus. תחושת בטן.

Drunk in Love

New member
כל כך אוהב אותו

אבל למרות זאת אני חושב שיש לו סיכוי להצליח רק אם יקבל קליפ באמת באמת מעורר מחלוקות ומדובר.

Halcyon Days

New member
אם הוא לא הצליח עד עכשיו, הוא כבר לא יצליח..

זה היה סינגל פרומו. אני בספק שפתאום הוא יתעורר לחיים.

Drunk in Love

New member
לא חסרים מקרים בהם פרומו-סינגלס התעוררו לחיים

עם השחרור הרשמי שלהם. אני חושב שבמקרה של גאגא ברגע שהקליפ משתחרר השיר מקבל בוסט ואז זה הרבה תלוי במזל ואהבת הציבור הרחב.
הקייס של הפרומו סינגל לא משמעותי בעיני ולא מתנגש בשחרור רשמי של סינגל.

Headspace

New member
גם אלחנדרו היה סינגל פרומו בהתחלה

אבל אני דיי מסכים בקשר לונוס, הוא היה מתוכנן לצאת כסינגל והוא קיבל הופעות, חשיפה והרבה תשומת לב יחסית.

היא צריכה משהו חדש.

Headspace

New member
היא בחיים לא תוותר על ונוס לדעתי

היא חולה עליו, אני בטוח שאם לאלבום לא היו קוראים ארטפופ אז השם היה ונוס.
אבל הוא דיי שרוף

Drunk in Love

New member
הוא אדיר והמנוני ובעיני יש לו פוטנציאל להיות

שיר חותם שלה, בעיקר בגלל שהוא הכי גאגא שאפשר ושהפזמון שלו כל כך מצוין ובולט באלבום.
אני מאוד אשמח אם הוא יהיה הסינגל הבא.

למעלה