Next

נצל"ש!

שאלה שמטרידה אותי כבר מלא מלא זמן (6 דקות)... יש לי איירון קוברה פלקסי גלייד.... אם אני קונה פאוור גלייד....אני יכול לחבר את שניהם לדאבל פדאל? אני יודע שאפשר לחבר שני איירונים זהים...השאלה אם אפשר לא זהים...

tb 181

New member
אני כמעט בטוח שכן.

ברור לך שתצטרך חלקים נוספים נכון? אני לא רואה סיבה שבגללה המוט שמחבר את הפדאלים "יתנגד" לחיבור. אין מוט חיבור שונה לפלקסי גלייד ולפאוור גלייד. בנוסף, אפשר לקנות את הרצועה או השרשרת ולהחליף ביניהם, למרות שהאפקט יהיה שונהף אז אני לא רואה כאן בעיה. למה שתרצה לעשות את זה, בכל אופן?

כי יש לי פלקסי גלייד....

וטל מוכרת את הפאוור גלייד שלה...(תמורת סקס מזדמן)... אז חשבתי לקנות אותו...ולעשות לי דאבל נחמד... :)

Kaplan3

New member
זה די חסר טעם לדעתי..

הרי אתה לא תוכל לקחת את שני הסינגלים ו*פוף*, יהיה לך דאבל.. אתה תצטרך חלקים נוספים, ורוב הסיכויים שתצטרך לקנות אותם מכלי זמר. עכשיו לכלי זמר אין יותר מדי אינטרס למכור לך חלקים בודדים ללא הדאבל עצמו(אלא אם כן הם מוכרים כאלה חלקים בלי קשר לדאבל עצמו), ואז הכמה חלקים הקטנים האלה שאתה חייב לקנות כדי להרכיב דאבל יעלו לך 560,200 שקל לא כולל מע"מ.. ככה שעדיף לך לחסוך כסף, לעבוד, או לשדוד בנק, למכור את הסינגל ולקנות דאבל.. עד כאן פינת החייל הצעיר בפורום מתופפים.

danielofner

New member
ירין...

אני בדעה של קפלן, תמכור את הסינגל ותקנה דאבל... כאילו, תחסוך קצת...וד"א, דאבל אלימניטור עולה פחות מדאבל קוברה, והאלימניטור פי אלף על הקוברה (לטעמי...ואני מאמין שגם לטעמך אחרי שתבוא אליי ותראה את החדש)...

בטריה

New member
אם אתה קונה דאבל או מכין אחד

אני בא ושובר לך כל עצם בגוף אחת אחת... חלאס, תלמד לנגן כמו שצריך לפני. תקנה דאבל ולא תעשה כלום חוץ מלנגן על הדאבל, ואז אני אושיב אותך מול מערכת סינגל ולא תדע מה לעשות.

GhostDrummer

New member
../images/Emo45.gifזה כלכך נכון

גם לפי דעתי, צריכים שליטה עצבנית על סינגל לפני שקונים דאבל. בגלל זה אני הולך לקנות דאבל בארה"ב (רק בגלל שיותר זול שם) והוא הולך לשבת בארון שלי עד שאני אגיע למסקנה שיש לי שליטה אופטימלית בין שני הרגליים לידיים. רק אז אני הולך להרכיב את הדאבל, ובליווי המורה שלי, אני הולך להתקדם בזה לאט לאט.

בטריה

New member
זה ידרוש ממך הרבה משמעת עצמית.

מעניין אותי אם תצליח להתאפק

Funkenstain

New member
בשביל להחליף לשרשרת הוא יהיה חייב

להוריד את כל הסיפור מעליו וזה בעצם לקנות פאוור גלייד

danidrum

New member
נצל"ש - חצי ../images/Emo32.gif

מישהו ראה אולי עכשיו 'מרגיש בבית' של חמי רודנר? היה עם קורין אלאל, והם הלכו לעשות שם ג'ם באולפן הביתי שלה שהיא על תופים ורודנר על הבאס. משהו מעפן לגמרי, היא מגדירה את עצמה גם כמתופפת, ואמרה שמנגנת 7 שנים. ממה שהיא הציגה שם, אין מה להגיד חוץ מ -

GhostDrummer

New member
מה לעשות...

יכול להיות שהיא ניגנה 7 שנים, אבל שמע, זה מה שיצא ממנה. יש מתופפים שמנגנים הרבה זמן והם לא יגיעו רחוק, כי פשוט אין להם את זה, הם מיצאו את יכולתם עד סופו. זה כל היכולת שלהם, אין מה לעשות.

Funkenstain

New member
זה לא נכון אם אתה משקיע ועובד בצורה

נכונה אין סיבה שלא תצליח. כנראה שקורין אלאל לא ידעה איך להתאמן או פשוט לא התאמנה .

למעלה