NEXT ERA PREDICTION

NEXT ERA PREDICTION

אז... כמו שזה נראה הסינגל הראשון מהאלבום החדש יגיע בספטמבר וכך למעשה תיפתח ''התקופה החדשה'' בקריירה של כריסטינה.
נסו לחזות איך ההכרזה הרשמית הולכת לקרות ומה בעצם הולך לקרות במהלך החודשים הקרובים עד שחרור האלבום.
התקופה הזאת היא כנראה התענוג הכי גדול של המעריצים של אמן כלשהו. כל ההייפ וההכרזות, ההתרגשות הגדולה והציפייה הזאת שמגיעה לקיצה.

אתם יכולים גם לנסות לנחש איך Your Body יפתח במצעדים ובמכירות ומה בעצם התאריך שבו תתקיים הפרימיירה.
ידוע כי הם הקליטו כבר את ההופעה כנראה ושהיא תשודר במהלך האודישנים (שמתחילים את שידוריהם ב- 10 לספטמבר), אבל לא ידוע בדיוק מתי זה יקרה.
כולם מחכים להכרזה של כריסטינה, האם זה יגיע בצורת ה- Countdown כמו בתקופת ביוניק או שמא ציוץ בטוויטר שיעשה את העבודה?

כל המחשבות לכאן.

Music Man XD

New member
לגבי מצעדים - אין לי שמץ של מושג.

לא שמעתי את השיר, אז אני לא יכול לנסות ולעשות ניחוש מושכל.

לגבי ההודעה, אני חושב שעוד שבוע-שבועיים יודיעו לנו שכריסטינה הולכת להופיע עם הסינגל החדש ב-The Voice. כל מה שאנחנו צריכים לעשות הוא לחכות.

2Dirrty4U

New member
כמה זמן חיכיתי לרגע הזה!

האמת אני עדיין לא מצליחה לעכל שאנחנו הולכים לשמוע את הסינגל החדש בערך בעוד כחודש. כלום זמן! זה מטורף!

כמו שאנחנו יודעים הפרימיירה של הסינגל תהיה בדה וויס. סביר להניח שזמן קצר לפני שהפרק ישודר בטח ידלוף השיר או לפחות חלק ממנו.
אני לא חושבת שתהיה ספירה לאחור כמו שהיה עם ביוניק.
אני מקווה שהיא תקדם את הסינגל בכל מקום שהיא רק יכולה ושהיא תתן את הכל מעצמה! האלבום בטח יצא רק אחרי הלייב שואוס ואז כריסטינה תוכל להתמקד בקידום האלבום ובטח לקראת האביב היא תצא לסיבוב הופעות עולמי

בסך הכל אני כבר די מתרגשת ומקווה לקליפ מפוצץ, לשיר קטלני, להרבה קידום, הרבה שערי מגזינים, תוכניות אירוח וכמובן המון הופעות

לגבי המצעדים - יהיה מה שיהיה. בשלב הזה I couldn't care less

אני חושב..

כריסטינה הולכת לצלם עוד כמה ימים את הקליפ החדש הרי... לדעתי היא תצלם סרטון קצר ובו היא מכריזה על הסינגל החדש (שם ותאריך) ועל תאריך לאלבום.
באופן טבעי לדעתי הסרטון יפורסם בפייסבוק
, הכי באלי להיתקל בזה סתם ככה בשיטוט אקראי שלי בפייסבוק.

הסינגל יצא בסוף אוגוסט-תחילת ספטמבר, האלבום בנובמבר-דצמבר.

למעלה