news

omerdo

New member
news

(אין אייקונים כי כתבתי מבית ספר ועד שהאייקונים עלו לקח שעה) *בריטני צפויה להופיע בפרסי MTV אירופה שמועות עקשניות אומרות שבריטני ספירס, קיילי מינוג וג'ניפר לופז יופיעו בטקס שיערך השנה .באדינבורג שבסקוטלנד ...פרטים נוספים בקרוב למישהו מתחשק לטוס לסקוטלנד השנה?.... *סקצ'רס ובריטני ביטלו את התביעות שהגישו סקצ'רס ובריטני הגיעו לפשרה לאחר שגם סקצ'רס וגם בריטני הגישו תביעות נגדיות. בריטני תבעה אתה סקצ'רס על זה שהם לא קידמו מספיק את הסקטים שהיא עיצבה עבורם וסקצ'רס בתגובה תבעו אותה על מספר רב של דחיות בהשקה שגרמו לפספס את עונת המכירה של הסתיו. לא ידועים פרטי הפשרה. *האם בריטני וג'סטין באמת הולכים להקליט דואט. מקורבים לג'סטין טימברלייק אישרו את הסיפור לקוח מתוך מעריב מאת טל פרי בריטני ספירס תקליט דואט עם אהובה לשעבר ג'סטין טימברלייק,בניסיון נואש להחיות את הקריירה הגוועת שלה. מקורבים לטימברלייק,שניהל רומן מתוקשר במשך 4 שנים עם נסיכת הפופ, בתקופה בה היה סולן אן סינק,אישרו שהכוכב ישתף פעולה עם ספירס בהקלטת שיר לאלבומה החדש שמוקלט בימים אלה. שני הזמרים עדיין חתומים באותה חברת תקליטים אך בעוד הקריירה של ספירס נמצאת בצניחה חופשית טימברלייק עולה ופורח בעקבות הצלחת אלבומו כסולן. בריטני מנסה נואשות להחזיר את הקריירה שלה לדרך המלך,כך אמר מקורב לטימבלייק בידיעה שפורסמה בעיתון סאן. הייתה לה שנה איומה,היא זכתה להרבה פרסומת שלילית בעיתונות היא יודעת שכדי לזכות מחדש במעריצים אסור לה להיכשל פעם נוספת ודואט עם ג'סטין זה בדיוק מה שיעזור לה לחזור לפיסגה. טימברלייק הודה מספר פעמים בראיונות שליבו נשבר אחרי הפרידה מספירס ולאחרונה טען שהוא עדיין מאוהב בה, מה שלא מנע ממנו לצאת לאחרונה לסיבוב הופעות משותף בארה"ב עם כריסטינה אגילרה, שנחשבת ליריבתה המושבעת של ספירס. מנהליה של ספירס מסרבים לפי שעה לאשר את התוכניות לדואט הצפוי של הנאהבים לשעבר.

i4britney

New member
חדשה נוספת...

בריטני מתכוננת לסיבוב הופעות חדש עם רכש חדש: כריס ג'אד ארה"ב מדווח שמקור מקורב לבריטני מדווח שלאחר שמתחילת הקריירה שלה היא MTV האתר של עבדה עם וויד רובסון היא שכרה את שירותיו של כריאוגרף חדש: כריס ג'אד הידוע גם בתור הבעל למשך .תשעה חודשים של ג'ניפר לופז המקור מוסיף שג'אד הואלי ידוע באקסית המפורסמת אבל יש לו רזומה לא רגיל, הוא עבד עם .מייקל.ג'קסון, דיאנה רוס ועם עוד הרבה אמנים גדולים .הדוברת של בריטני הסכימה לאשר רק שהם מדברים על מספר פרוייקטים אבל הכל רק במשא ומתן המקור אומר שבריטני גם מגייסת עכשיו רקדנים וצוות שלם לסיבוב הופעות והחזרות יתחילו בחודש יוני .והסיבוב הופעות ייצא לדרך במהלך הסתיו כל החדשות האלו באדיבות האתר החדש שעלה לבריטני השבוע ושווה הצצה www.logonbritney.com ...

../images/Emo41.gifכל עניין הדואט הזה../images/Emo26.gif

נראה לי כך כך לא אמיתי

i4britney

New member
אז ככה...

לפי דעתי הדואט כן רשמי וזה נראה אמין ביותר גם בכל האתרים שלה בעולם פירסמו זאת וגם אתמול בעיתון מעריב הרגיל פירסמו על זה כתבה שהם הולכים לבצע דואט שיהיה כלול באלבום הבא של בריטני אבל בואו נחכה ונראה... למה לא להיות אופטימים!? זה נשמע מאוד מאוד מפתה הלוואי שהם יעשו דואט ביחד! אגב.. קובי אני רשמתי קרדיט לאתר שלכם בכל חדשה שאני מביא אתה יכול להסתכל בכל השירשורים כאן ולמצוא...

אוי כמה חביב...

אני גרה בסקוטלנד... ואני מבקשת מכם! אדנברה לא אדנבורג! בכל מקרה... אני רוצה ללכת!!! יא הלוואי ואני אלך!!! מה ככה מה שלומכם? כבר שנים שלא כתבתי פה... נראה לי נדב כבר משוכנע שאני לא מעריצה של בריטני... (ונדב, אני כן!!!)

למעלה