news news

ro99

New member
conscience ../images/Emo13.gif

Your English is not at all bad! Don't be so hard on yourself

itay82

New member
She's right

Especially when taking into account the fact that you've spent the last few years of your life in Italy...

White Dragon

New member
עיתונים

לא קוראת עיתונות ישראלית בכלל - בשנה הראשונה פה נהניתי לקרוא מעריב והארץ - ואחרי כמה כתבות כמו "שר ההגירה האוסטרלי קורא לישראלים צעירים להגר לאוסטרליה" שהתבררה כמצוצה מהאצבע וכתבה על הפגנה פרו ישראלית בעיירה פלינדרז ליין שליד מלבורן (זה רחוב במלבורן - בסיטי!) ועוד כמה כאלו אני פשוט לא נהנית לקרוא את זה יותר - פשוט לא יכולה להאמין לשום מילה במעריב, נכנסת להארץ כשומעת בחדשות פה שהיה פיגוע בעיר גדולה בישראל בשביל לראות שאף אחד שיקר לי לא נפגע... בעבודה אני מקבלת עותק של THE AGE כל יום שהוא משהו כמו המקביל של הארץ במלבורן (ויש גם מקבילים של מעריב וידיעות אחרונות... עיתון שהכריכה האחורית שלו הוא מדור הספורט וקריאה שלו גורמת לך לרצות לתלוש את שיערות הראש... THE HEARALD SUN) - אז אני קוראת כל יום עם ארוחת הצהריים. הוא טוב - מאוד אובייקטיבי מבחינת חדשות בעולם ודי שמאלני מבחינת אוסטרליה (במדור הדיעות ולא החדשות כמובן).

guyguy2003

New member
אני לא סובל את The Age

סופר משעמם ואני יודע למה הוא מזכיר לך את הארץ - הדפים הענקיים והלא נוחים לקריאה. כשאני מנסה לקרוא אותו בעבודה בארוחת צהריים זה תופס 3 מקומות.. :-O

White Dragon

New member
The Age

קודם כל - מה התחליף? The Hearald Sun שהוא ברמה של אני לא יודעת מה? The Australian שהוא לא הרבה יותר טוב? אני פשוט לא יכולה לקרוא אותם... הרמה שלהם עושה לי כאב ראש. זה נכון שהפורמט של האייג' לא נוח לקריאה - אבל מתרגלים - ה-A3 הוא נוח לקריאה, החלק היחידי שענקי הוא החלק ה"ראשי" - העטיפה, ואתה לומד לקפל אותו לגודל הנוח לפי הכתבה ולהמשיך הלאה כשאתה מסיים. תסתכל על המכתבים למערכת באייג' והמקבילים בהראלד סאן ותראה את כל ההבדל - באייג' זה יהיה מכתבים נגד ג'ון האוורד, נגד מה שקורה עם הפליטים ונישואין חד מיניים, בעד הירוקים - וכל שאר הנושאים החברתיים והמדיניים. עכשיו תפתח את ההראלד סאן... בעד ג'ון האוורד ועל פוטי

ro99

New member
זאת תמיד הבעייה

עיתונים על רמה הם תמיד גדולים ומצריכים אקרובטיקה וידע מתקדם באוריגמי כדי לקרוא אותם בציבור. יש סיבה לכך, אבל שכחתי אותה... אולי זה בגלל שבעיתונים הצהובים משתמשים במילים של מקסימום 4 אותיות וממילא אין להם הרבה מה להגיד? או (באנגליה) בגלל שלא צריך A3 כדי להכיל Page 3 Girl, אפילו אם יש לה ציצי מסיליקון? באנגליה ניסו לא מזמן להדפיס שתי גירסאות לעיתון The Independent שהוא עיתון רציני, כדי שלאנשים יהיה יותר קל לקרוא אותו ברכבת התחתית. הם ידעו מראש שתהיה בעיית תדמית כי רוב האנשים משייכים את הפורמט הזה לעיתון צהוב. לא יודעת אם זה עדיין קיים כי לא שמעתי על זה כלום מאז, וגם לא היתה לי הזדמנות להיות באנגליה ולהציץ בדוכן עיתונים.

למעלה