NEWS

BillysGirl

New member
../images/Emo7.gif מה הקקה הזה????????????

בט איי לוב כריסססססססססססססססס !!!!!!!!!!!!!!!!1 נווווווווווו אני רותצה את כריסוש חזרהההההההההההה

Just a Kid 3

New member
למה??? ../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

אז מי יהיה המתופף עכשיו?

SAMAR

New member
דווקא אותו....

הכי אהבתי מבין כול המתופפים...:( אוף, חבל, אבל אני מקווה שהוא והמשפחה יהיו בסדר...

healing drug

New member
מה יש לו עם המשפחה?

אני פשוט לא קוראת עליהם ואז אני לא יודעת הרבה עליהם...אני רק שוממעת תמוזיקה שלהם

G i N g N i T

New member
אווו איזה פירסמות יפההה ../images/Emo110.gif

אהבתי.. מגניבה כזאת.. את בטוחה שזה לגימבוי? כי הם משחקים בטלוויזיה.. אולי זה סוני פלייסטשיין.. ו.. הם קצת התמסחרו לא? גם בובות.. גם פירסומת.. זה נראהלי דיי ממוסחר... =\

just jenny

New member
../images/Emo45.gif

גמלי זה נראה מין סוג של מסחור.. אבל בתכל'ס מי לא מתמסחר היום?! לדעתי רוב הזמרים/ הרכבים חיים כיום ממסחור.. וזה דיי חבל=/

just jenny

New member
כע אני יודעת..

בגלל זה כתבתי "רוב"
אממ.. יש לך למשל דוג' להרכבים או זמרים כאלה? כי דווקא הטובים מתמסחרים.. וזה חבל =/

Unaffected

New member
אי-אפשר לשרוד יותר מדיי זמן בלי...

כמעט כל להקה\זמר שרוצים להשקיע במוזיקה את כל הזמן שלהם בלי לעבוד בעבודה נוספת כדי להתפרנס... כי ממכירת דיסקים לא מרוויחים יותר מדיי כיום
אבל יש גבול. לעשות פרסומות זה הרבה אחרי הגבול לדעתי

just jenny

New member
כע.. אבל זאת רק פרסומת..

כאילו אם זה עושה להם טוב סבבה.. לי הכי חשוב שהם עדיין עושים מוזיקה טובה.. והסיבה לאיך הם מרוויחים כסף לא מעניין אותי כל כך..

G i N g N i T

New member
גם נכון.. ../images/Emo110.gif

ת'אמת אף פעם לא חשבתי על זה ככה... אבל מצד שני, אם הם עושים דברים שלא.. לא ממש מתאימים מבחינת להקה זה גם לא טוב... בלע.. לא יודעת איך להסביר את עצמי..

just jenny

New member
זה בסדר..

גמני לא
פשוט שכל אחד יחשוב מה שבא לו ונגמור עם העניין

Cut Up Angel

New member
ידיד שלי אמר לי..

אבל עכשיו אני לא זוכרת..lol זה איזשהו הרכב מטאל..*אני זוכרת?
* אבל אני יכולה לשאול אותו

®NuLy®

New member
תיראי...

אם הם לא יתמסחרו הסיכוי שלהם לשרוד הרבה זמן במוזיקה דיי קלוש... כי היום בקושי קונים דיסקים... אולי ג"ש לא כי הם בינלאומיים! אבל למשל זמרים ישראלים בקושי מתפרנסים... לכן חייבים להתמסחר!! לא שאני בעד... העיקר שימשיכו לעשות אחלה מוזיקה

למעלה