B BritneyHeart New member 15/7/06 #23 ../images/Emo21.gif../images/Emo21.gif../images/Emo21.gif../images/Emo21.gif
S shir spears New member 15/7/06 #27 ../images/Emo2.gifואווווו היא נראה ממש טוב איזה יאפה היא בתמונות
Shiri from the block Active member 15/7/06 #1 היא נראית מבוגרת../images/Emo122.gif טנקס../images/Emo24.gif
O Outrageous boy New member 15/7/06 #28 וואיי היא ניראת פשוט....... זוועה!!!!!!!!!!! ומה את עוד תוקעת מקדונלס????? אבל זה מצחיק..גם שהיא ניראת זוועה..היא עדיין יפה
וואיי היא ניראת פשוט....... זוועה!!!!!!!!!!! ומה את עוד תוקעת מקדונלס????? אבל זה מצחיק..גם שהיא ניראת זוועה..היא עדיין יפה
B BritneyHeart New member 15/7/06 #37 יכול להיות שהיא התכוונה לזה ש.. שאמרת שהיא נראת זוועה,אבל גם שהיא נראת זוועה היא יפה (האמת גם אני לא ממש הבנתי )
יכול להיות שהיא התכוונה לזה ש.. שאמרת שהיא נראת זוועה,אבל גם שהיא נראת זוועה היא יפה (האמת גם אני לא ממש הבנתי )
O Outrageous boy New member 15/7/06 #38 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אז אני יסביר!!! שאמרתי שהיא ניראת זוועה התכוונתי לזה אבל בריטני מרוב שהיא יפהההההה גם שהיא ניראת זוועה היא עדיין יפהה...חחחחח
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אז אני יסביר!!! שאמרתי שהיא ניראת זוועה התכוונתי לזה אבל בריטני מרוב שהיא יפהההההה גם שהיא ניראת זוועה היא עדיין יפהה...חחחחח
B Britney The Queen New member 15/7/06 #41 מותר בטח שמותר../images/Emo9.gif אבל יש דרך להביע אותה וזו לא הדרך .
M mamasitaa New member 15/7/06 #35 חמודה ביותר../images/Emo70.gif רק שהשיער נראה קצת כמו פיאה בכל זאת היא מהממת