News

ד ר ו ר 1

New member
האו"ם: לפרק את חומת האפרטהייד../images/Emo70.gif

150 מדינות הצביעו בעד הצעת ההחלטה הפלסטינית לאישור פסק הדין שניתן בהאג. ארה"ב התנגדה, האיחוד האירופי תמך. ירושלים: נמשיך בבנייה, לא נוותר על זכותינו להגנה עצמית לכתבה המלאה ב- Walla!

ד ר ו ר 1

New member
../images/Emo59.gifגזענות באיקאה

מוסטפא תכרורי נדהם לגלות שאיקאה לא מוכנה להוביל את חדר השינה שקנה לעירו ה"מסוכנת". "הרגשתי מושפל", הוא אומר. לכתבה המלאה
גזענות - פצצה מתקתקת

ד ר ו ר 1

New member
משמרת מחאה נגד "השרשרת" של המתנחלים

דחוף דחוף דחוף
היום, יום א', בשעה 4:30 נפגשים במגרש החנייה ליד גשר "הראל" (מבשרת ציון, מעל לכביש המהיר) למשמרת מחאה נגד "השרשרת" של המתנחלים מופנה לכל מי שפנוי ויכול להגיע ! אסור לתת למיפגן שלהם לעבור בלי קול נגדי
יש גבול

ד ר ו ר 1

New member
אני מאד תומך בהחלטת האו"ם

ורואה בה כהחלטה המתבקשת. עוד הייתי מצפה מהאו"ם לפעול ביתר לוחמניות ונחישות נגד מעשי הפשע שעושה הממשלה, למשל חומת האפרטהייד הנוכחית.

Alexco

New member
בלה אין לי כוח...

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=929&msgid=35036924

ד ר ו ר 1

New member
אלכס, עדיין יש הבדל בין האג לאו"ם

ואני מסכים עם דבריו של אורן, אבל זה לא העניין- אני מדבר על מהות ההחלטה. שלטון האפרטהייד שמנהיגה ישראל הוא רע, משחיט, ומייצר פיגועים והרג המוני של אזרחים פלסטינים, וגם ישראלים. אני לא רואה את מה שאתה מציג כתשובה או כפרוט למדוע אתה שולל את דברי שנאמרו קודם לכן.

Alexco

New member
האג שייך לאו"ם

מה אתה רוצה שאני אגיד לך? שאני תומך בכיבוש? לא, אני מתנגד לכיבוש, אבל אני לא חושב שהאו"ם צריך "לפעול בלוחמניות" (ציטוט שלך) בנושא הזה.

הליכודניקים האלה לא יודעים את מקומם

הם צריכים לשבת בשקט ולשתוק! חבל שאי אפשר לתבוע אותם על הוצאת דיבה. מדינה מיליטריסטית מתלהמת ונוראית

למעלה