משעמם לי, אז הנה תרגום../images/Emo29.gif
בהתחלה יש כל מיני דיבורים על הסרט החדש הדוקומנטרי שלהם "דור מהיר ועתידנו"- אם תירגמתי נכון. אז הראיון עצמו: ש: זה היה מוזר שכל הזמן היו מצלמות שעקבו אחריכם? ת:בהתחלה זה היה מוזר, אבל אחרכך אתה בערך שוכח שהם שם. זה יצא מאוד טוב ואני מאוד גאה בזה. החלקים הכי טובים הם החלקים שאנחנו לא ידענו שהמצלמות פועלות, אנחנו סתם אנשים רגילים. ש: שמעתי שאתה לימדת את עצמך יפנית, זה מאוד מרשים. ת: אני רצתי ללמוד יפנית פעם ראשונה שהייתי ביפן אבל יש לי הרבה חברים טובים שמדברים יפנית באופן שוטף אז למדתי מהם. זה נהדר שאני יכול להבין אנשים שמדברים יפנית באמריקה, ואני מדבר איתם. ש: אז למה אתה כלכך אהב את יפן בכלל? ת: זה תרבות מדהימה שאני אוהב אותה. אני לא יכול להיות מחוץ לה ליותר מדי זמן. אני רוצה לקנות בית ביפן אבל זה דיי יקר(אתה פאקינג מיליונר, אתה יכול להרשות לעצמך בית ביפן!.) יש לי דירה בטוקיו כרגע, אני אוהב לבקר את המשפחה שלי שם ויש לי אחיין שבדיוק נולד לפני כמה חודשים ואני אוהב לבלות איתו זמן(או שזה שהוא בדיוק נולד, או שמישהו שם התחתן ואז נהייה לו אחד). זה פשוט אחד מהמקומות הכי מדהימים בעולם. הסרט הזה מצויין בגלל שזה מראה את המעריצים הענקיים שלנו מיפן והוא עושה עבודה מצויינת בלהראות את התרבות שלהם.(מה עם התרבות של ישראל לזזל?!) ש: אתה פשוט הלכת ודיברת עם אנשים כדי להשיג את כל המידע הזה? ת: מעריצים יפנים הם מאוד מעורבים. למדנו הרבה רק מלהיות שם. אבל גם חברה שלי(זונה שכמותה) גרה שם במשך 10 שנים והיא בנאדם שומר מצוות(נראהלישזה זה) אז למדתי על היפנים הרבה דרכה. ש: מה אתה רוצה שאנשים יקחו איתם מהסרט הזה? ת: שיפתחו את העיניים שלהם לגבי תרבויות אחרות וילמדו משו חדש. ילדים יפנים הם מאוד מלאי תשוקה(?) לגבי כל דבר מהמוזיקה שלהם ועד הבגדים שלהם והם ממש נכנסים בזה. זה מדהים לראות כזה דבר. ואתה גם רואה שגוד שארלוט הם רק אנשים רגילים סליחה מראש אם יש טעויות וזה..