NEWS

FIRE GODDESS

New member
NEWS../images/Emo26.gif

ראיון עם בנג'י-Kerrang 21 Dec 2005 איך עבר עליך שנת 2005? זו הייתה שנה נפלאה, היה לנו כמה אתגרים כמו שינוי המתופף שלנו, אבל עברנו את זה. זה היה רגע קשה? העזיבה של כריס הייתה מאוד קשה. אנחנו עדיין חברים ואנחנו עדיין מדברים פה ושם, אבל ההחלטה שלו-שהוא לא יכל לנגן איתנו ושהוא רצה להתרכז בעצמו, הייתה ממש קשה. אבל דין(-המתופף החדש)מבריק!. מה לגבי נקודות השיא? כל שאר השנה היה נקודת שיא!,האלבום השלישי שלנו יצא ורק לראות את זה מצליח כמו כמו שאני מצליח, היה מדהים. (לא כ"כ הבנתי את המשפט, just to have it do as well as it did, was amazing.) זה היה שינוי בשבילנו וזה אומר שיש לנו במה טובה ללכת ולעשות עוד אלבום. אנחנו גם עשינו סיבוב הופעות בעולם והריאקציה (תגובה) מכולם הייתה צנועה בגלל שהמעריצים התייחסו אלינו ממש טוב. מה שהיה מדהים זה, שאפילו שניגנו עם להקות כמו System Of A Down, Marilyn Manson ו-Green Day, המערצי התייחסו אלינו גם ממש טוב. אתה מרגיש שאתם גדלתם? אנחנו בהחלט עברנו תקופה של גדילה ב-'The Young and the Hopeless', והיו אנשים שלא היו בטוחים בנו, שבאמת לא רצו להיכנס לכל הקטע של GC, אבל באלבום הזה אני מרגיש שניצחנו-יצאנו בשלום מהקושי בניצחון הבמה. אתם העיתונאים לא תמיד הקלתם עלינו, והרבה חיכו לראות אם אנחנו הדבר האמיתי או לא. יש לך די מבחר גדול של מכוניות, יש מכונית חדשה? נראה לי שהדבר הכי מופרז ובזבזני שקניתי השנה זה Harley. קניתי גם 1964 Chevy Impala, השתוללתי עם זה הרבה בסביבה. כשאני בבית אני בהחלט מנצל את כל הדברים שקניתי, אני חי את החלום. קנית לאחיך שעון יהלום בחג מולד בשנה שעברה.מה תעשה השנה? תהיתי מה לעשות השנה, כנראה אני אחזור לבסיס, חג מולד צריך להיות על משפחה, אז אולי אני פשוט אכתוב לו מכתב לבבי. אם הוא יקנה לך משו ממש יקר, אתה חושב שהוא יתעצבן מרק מכתב? לא, ג'ואל בסדר, הדברים האלה ממש לא מעניינים אותו, למרות זאת, אם הוא יקנה לי פרארי, אני בטח ימציא איזה מתנת יומולדת מדהימה בשבילו. מקום מועדף שהופעת בו השנה? בוגוטה, קולומביה. באמריקה יש לקולומביה תדמית ממש לא טובה, הממשל שכנע אותנו לא להופיע באינדונזיה בגלל שהם אמרו שזה לא מקום בטוח. התחרטנו שלא הלכנו, אנחנו לא יכלנו לעשות את אותה טעות עם קולומביה והיה מדהים שם, ההופעה הייתה מטורפת והאשים שם היו מאוד נחמדים. לא רדפו אחריכם שודדים? בכלל לא!, היה ממש כיף להסתובב בבוגוטה-אני חוזר לשם לחופשה. הם אמרו לנו שיחטפו אותנו אבל לא ראינו שום דבר כזה. מה הייתה החוויה הכי גרועה שלך? עשינו מלא דברים של תרומות וכדו' לקרן של Make-A-Wish. זה היה ממש קשה מבחינה ריגשית כי חלק מהילדים היו במצב ממש קשה, חלקם לא עברו את השנה, קשה לפענח למה הילדים האלה לא חוו את כל הדברים שכל האחרים חווים, אין לזה תשובה וזה הדבר הקשה ביותר ללמוד. אממ ניסיתי ממש לתרגם את זה בצורה הכי טובה אז סלחו לי אם התירגום צולע..

FIRE GODDESS

New member
לגבי המשפט בנקודת השיא

זה "ורק לראות את זה מצליח כמו כמו שזה מצליח

tnx

New member
ג'ואל שלח לי הודעה!!!

כמו שכבר רשמתי פה, נרשמתי למייספייס כדי לראות את כל הבלוגים של גוד שארלוט וזה.. בקיצור, סתם שלחתי לג'ואל הודעה שיש להם כאן מעריצים , ואתר ישראלי וכו' וכו'.. לא ציפיתי שיצא מזה משהו הרגע נכנסתי ו... קיבלתי הודעה ממנו. הוא רשם בדיוק ככה: "hey thanx! i would love to keep in touch so please let us know anything you need. thanx!! joel " אין לכם שמץ כמה שאני מאושר עכשיו ובא לי לבכות כמו ילדה בת 10, חחחחח.. אז להגיד שאנשים מתחזים? ממש לא נראה לי. בכל אופן, שאלתי עוד כמה שאלות לגבי האלבום הבא- ונקווה שאנחנו נהיה הראשונים לדעת.

yardenbm

New member
המיי ספייס שלך נעול

כאילו הדף ששלחת אז זה לבלוג והוא נעול איזה מאגניב זה שהוא ענה לך!!!!!!!!

tnx

New member
לנו ../images/Emo8.gif

בנתיים שלחתי לו הודעה עם כמה שאלות (ויהיה לאתר מידע בלעדי!! מואהאה.. חחחח נקווה שהוא יענה) וכן, זה באמת היה ממש ממש מגניב. |סגידהלג'ואל|

just orka

New member
~דיליי~../images/Emo54.gif

מגניב ביותר ביותר ביותר!!!! למרות ש..|מצונזר|

tnx

New member
MORE NEWS../images/Emo182.gif

נכנסו לאתר המון ראיונות עם הלהקה, שאותם תירגמה FIRE GODDESS, ניתן למצוא אותם בקטגוריית האון ליין. קבלו

למעלה