NEWS

FIRE GODDESS

New member
NEWS../images/Emo26.gif

לקלארקסון אין מושג מאיפה הביאו את שערוריית מאדן-דאף ה-'Top Of The Pops תפסו את קלארקסון לשיחה קצרה ושאלו אותה על הבדיחה השערורייתית שייתה לה עם דאף שעוררה אצל המאדנים אכזבה. "זה די מצחיק, אני לא שמעתי על זה באמריקה, אבל מאז שאני באירופה, כולם מדברים על זה נונ-סטופ", היא אומרת. בכל זאת, זה ממש כלום, לא ביג דיל. אני מכירה את כולם וכולנו חברים אז אין לי מושג מאיפה כל זה הגיע...". תמונה מה-Dead Executives Party בילי וחברה שלו

tnx

New member
../images/Emo41.gifעדכונים

האתר התעדכן אחרי שבוע של בעיות כל העדכונים מהשבוע הזה נכנסו לאתר. קליפ הפתיחה הוחלף ומחר יעלה השיר Superman can't walk של גוד שארלוט להורדה-למשך יום אחד בלבד. (.. "לפי החוק יש למחוק את הקובץ לאחר 24 שעות"..) נ.ב. האתר שבר שיא נכנסים החודש: 5-5-0 כניסות!! כבוד לנו..

FIRE GODDESS

New member
../images/Emo26.gif

Duff Plans To Sew From Hotduffland: Hilary is hoping to be sewing up a storm this Christmas (05) after asking boyfriend JOEL MADDEN for a special festive gift. She wants the GOOD CHARLOTTE rocker to splash out on a sewing machine this Christmas. She says, "It's so dorky but I love knitting on the airplane because I get bored. "I'm making a scarf for my sister... but I need a sewing machine to be able to finish it because I'm going to put fabric on the back of one side of it."​
2 דמואים מהדיסק החדש Aaron's Licorine Nightmare The Love נשמע ממש טוב!!!!

FIRE GODDESS

New member
הקישור לא עלה אז פה

2 דמואים מהדיסק החדש Aaron's Licorine Nightmare The Love

FIRE GODDESS

New member
טוב אני לא יודעת מ קורה אז תקשיבו

אני אשלח את זה לתומר והוא יעלה את זה לאתר

EleVaTioN

New member
לא..../images/Emo129.gif

אבל לפי הרשימה בP LYRICS הבנתי שהוא דיי ישן ומתחילת דרכם או משו, כי כבר הרבה הרבה זמן הוא שם..

למעלה