FIRE GODDESS
New member
NEWS../images/Emo26.gif
השחקנית הילארי דאף מופתעת שהיא עדיין יוצאת עם הרוקיסט ג'ואל מאדן מגווד שארלוט-בגלל שהיא רק נתנה לו את מספר הטלפון שלה מתוך נחמדות כשהם נפגשו לראשונה. הכוכבת בת ה-18, שיוצאת עם מאדן,26, במשך 18 חודשים, נהגה במספר הטלפון של מאדן בזלזול בגלל שלא היה לה כוונה לפתוח מערכת יחסים עם מישהו שקרוב לשמונה שנים מעליה. "נפגשנו דרך ידיד משותף-ג'ואל העמיד אותי במצב מביך לפני כולם ולא יכלתי להגיד לא בגלל שלא רציתי להיראות גסת רוח. הוא התקשר אליי באותו ערב אבל לא עניתי. כשהוא התקשר כמה ימים אחרי זה, דיברנו בערך שעה, שזה היה מוזר לאור העובדה שלא היכרתי אותו. חשבתי שהוא מושך אחרי שראיתי אותו במגזינים, לא היה לי מושג שהוא חיבב אותי"
להקת גרין דיי מכינים סרט בסגנון רוק-אופרה המבוסס על על להיטם American Idiot. לפי הדיווחים, הלהקה מתכננת להביא את בנג'י וג'ואל לככב בסרט, הצילומים לסרט אמורים להתחיל בעוד כשנה.
הילארי וג'ואל מצלמים סדרת ריאליטי טי וי פארודית, אבל מתעקשם שהם לא יהפכו להיות ה-NEWLYWEDS הבא של אמריקה. לאחרונה, הזוג המוזר, שאוהב תוכניות ריאליטי, צילמו עצמם במצלמות וידאו והשתמשו בזה כדי לעשות הופעות מוזרות לחברים שלהם, אבל הם לא יהיו כמו ג'סיקה וניק או כמו האוסבורנס בטלוויזיה. "אנחנו תמיד צוחקים על זה ואומרים דברים מהתוכנית (Newlyweds), אבל ריאליטי זה לא הסטייל שלנו", אומרת דאף. "נישואים זה דבר מפחיד, וזה נראה מוזר שכל העולם צופה בך." *צודקת.....*