NEWS

FIRE GODDESS

New member
NEWS../images/Emo26.gif

השחקנית הילארי דאף מופתעת שהיא עדיין יוצאת עם הרוקיסט ג'ואל מאדן מגווד שארלוט-בגלל שהיא רק נתנה לו את מספר הטלפון שלה מתוך נחמדות כשהם נפגשו לראשונה. הכוכבת בת ה-18, שיוצאת עם מאדן,26, במשך 18 חודשים, נהגה במספר הטלפון של מאדן בזלזול בגלל שלא היה לה כוונה לפתוח מערכת יחסים עם מישהו שקרוב לשמונה שנים מעליה. "נפגשנו דרך ידיד משותף-ג'ואל העמיד אותי במצב מביך לפני כולם ולא יכלתי להגיד לא בגלל שלא רציתי להיראות גסת רוח. הוא התקשר אליי באותו ערב אבל לא עניתי. כשהוא התקשר כמה ימים אחרי זה, דיברנו בערך שעה, שזה היה מוזר לאור העובדה שלא היכרתי אותו. חשבתי שהוא מושך אחרי שראיתי אותו במגזינים, לא היה לי מושג שהוא חיבב אותי"
להקת גרין דיי מכינים סרט בסגנון רוק-אופרה המבוסס על על להיטם American Idiot. לפי הדיווחים, הלהקה מתכננת להביא את בנג'י וג'ואל לככב בסרט, הצילומים לסרט אמורים להתחיל בעוד כשנה.
הילארי וג'ואל מצלמים סדרת ריאליטי טי וי פארודית, אבל מתעקשם שהם לא יהפכו להיות ה-NEWLYWEDS הבא של אמריקה. לאחרונה, הזוג המוזר, שאוהב תוכניות ריאליטי, צילמו עצמם במצלמות וידאו והשתמשו בזה כדי לעשות הופעות מוזרות לחברים שלהם, אבל הם לא יהיו כמו ג'סיקה וניק או כמו האוסבורנס בטלוויזיה. "אנחנו תמיד צוחקים על זה ואומרים דברים מהתוכנית (Newlyweds), אבל ריאליטי זה לא הסטייל שלנו", אומרת דאף. "נישואים זה דבר מפחיד, וזה נראה מוזר שכל העולם צופה בך." *צודקת.....*

yardenbm

New member
איזה מאגניב

עלק סידרת ריאלטי של ג'ואל והילרי הם לא נשואים בכל חחח אב לנשמע נחמד

FIRE GODDESS

New member
המשך NEWS../images/Emo26.gif

PEOPLE מגזין תפסו את ג'ואל והילארי לשאלה ותשובה (מדור בעתון) ושאלו אותם מה היה הדייט הכי טוב שלהם. דאף השיבה לחבר שלה-"כהפתעת אותי בקנדה ואכלנו ארוחת ערב בחד. מאדן הוסיף-"היא הייתה בסיבוב הופעות ואני הופעתיזה היה בצה השני של המדינה, לא רק שעה מהמקום שבו הייתי. פעם אחת פשוט טסתי לניוארק רק כדי לראות אותהבשדה התעופה כדי שנוכל לטוס בחזרה ביחד למשך 6 שעות, בגלל שלא ראינו אחד תשני במשך חודשיים"
החבר'ה עדכנו את ה-TOUR DIARY שלהם באתר הרישמי. פול, ג'ואל ובנג'י עדכנו את הבלוגים שלהם.
הילארי דאף בת ה-18 מאמינה שנישואים צריכים להיות מקודשים ופרטיים, מאשר מחיר נואש לפירסום במדיה. אבל דאף מודה שהיא נהנית מריאליטי כמו NEWLYWEDS ו-CHAOTIC של בריטני. היא אומרת,"יש טרנד כזה בהוליווד-להתחתן ממש צעיר, אין לי מושג על מה זה, בין אם זה רצון לטבעת על היד או רק פירסום. אני בהחלט לא מתכננת דבר כזה מתישהו בקרו, ואם הייתי, לא הייתי עושה מזה כזה עניין. ג'ואל פה איתי בUK והבאנו מצלמות וידאו כדי שנשתטה, נתנהג כאילו אנחנו ב-Newlyweds, אני לא יכולה להגיד שאני לא אוהבת תוכניות כאלה בגלל שאני מוצאת אותם מאוד מבדרים, אני אוהבת אותם הם כ"כ טיפשים, הם מצחיקים.
ג'ואל מאדן מגווד שארלוט יודע את הדרך ללב של חברה שלו:ספל טוב של יאווה-"רוב הזמן אנחנו במלון וזה, אז הוא יזמין כל מה שהוא יודע שאני אוהבת", היא אומרת, "או שנלך לטייל בבוקר לקפה שיעועית, הוא חבר נהדר. ואפילו שבעיית הלוח זמנים לפעמים מפרידה בניהם, דאף והחבר לפחות יבלו בחג ההודיה ביחד "אני למעשה הולכת הבייתה לחג ההודיה, אבל אז, בערב חג אני וג'ואל טסים לברזיל בגלל שיש לו כמה הופעות שם". השחקנית-זמרת הייתה עסוקה לאחרונה בקידום אלבומה החדש Most Wanted באירופהואין לה זמן חופשי מתוכנן בעתיד הקרוב. "אני צריכה לטוס לניוארק פעמייםו לעשות עבודה באל איי, ואז אני הולכת לסיבוב הופעות באוסטרליה למשך שבועיים ואחרי זה אני חוזרת ואז אני צריכה לעשות קידום עם אחותי לסרט שלנו Material Girls. היא ממשיכה,"ואז אני עושה סיבוב הופעות של 4 שבועות בקנדה ואסיה" למזלה היא תשתה קפה טוב שיחזיק אותה.

FIRE GODDESS

New member
../images/Emo41.gifהוספתי תמונות חדשות בגלריות

בעמודה של ג'ואל והילארי-*halloween costumes 2005 * halloween2005 בעמודה של הלהקה בהופעות-*Claro Que ֹ Rock, SP 2005 *VMALA rehearsal 2005 עוד בהמשך.....

tnx

New member
וואו

התמונות פשוט מעולות!! בילי נראה כל כך.. שונה.. ויפה! איזה מגניב איך שהוא שינה את האיפור, כמו פראנק ממק"ר מלפני כמה שנים.. קולה-כבוד על העדכונים וההשקעה, הכל נמצא כבר באתר תודה!!

tnx

New member
עכשיו כבר לא..

ממש הרגע החלפתי לשיר The Young and the hopeless ועוד משהו, בקטגוריית מיוזיק עכשיו כל הקליפים שלא עבדו עובדים ומה שיש איתו בעייה משודרג עכשיו..

למעלה